İyi geceler tatlım.
Yarın tekrar tartılcm öyle hatırlıyorum yaniBasen 78.mi? O nasıl basen?
Basen 78 olur mu ki. Yani çok az. Basen neresi kalçanın bittiği yer değil mi?Yarın tekrar tartılcm öyle hatırlıyorum yaniçabuk unutuyor um herşeyi
Kilosu kaç ki ? Boyu laçBasen 78 olur mu ki. Yani çok az. Basen neresi kalçanın bittiği yer değil mi?
Afiyet olsun abla5 Ekim
12.30 Bir kase mercimek çorbası, bir dilim ekmek, salata
14.00 Sade Türk kahvesi
18.30 Bazlama arası ciğer dürümü, salata, ayran
20.00 Sade Türk kahvesi
Suyu olcemedim ama ikiye yakın sanırım...
Spor
Eki Görüntüle 2927938
Cordelia Zipzip- E Elif_Eylul Gurbettt42
Teşekkür ederim tatlım...bugün evde bir şey yiyemedim. Yarını öbür günü temiz geçirmek ümidiyle...Afiyet olsun abla
MaşaAllahın var zaten -700 vermiştin.Teşekkür ederim tatlım...bugün evde bir şey yiyemedim. Yarını öbür günü temiz geçirmek ümidiyle...
Aman tanrımBasen 78 olur mu ki. Yani çok az. Basen neresi kalçanın bittiği yer değil mi?
Kaç ? Ağlama kıyamam.Aman tanrımyalnıs hatırlıyormusum nayirrrr nolamazzzxxxz, sjsjshsgsgdhg jhggj
İnan hiç güvenmiyorum vucuduma. Durduk yere beni çok şaşırttıgi olmuştur. Dikkatli olmam lazım... maşallah dediğin için çok teşekkür ederim.MaşaAllahın var zaten -700 vermiştin.
Sağol ablaTatlım geçmiş olsun.
Keşke bakyayaydim 95 çıktı ama bel yine 68 Adnan aktar kedicigi olmuşumKaç ? Ağlama kıyamam.
Çok sağol canım iyiyiz çok şükürAfiyet olsun canım. Nasılsınız nasıl oldunuz ?
97 benim . Sen kaç kilosun boyun kaçKeşke bakyayaydim 95 çıktı ama bel yine 68 Adnan aktar kedicigi olmuşum
Aktar da ne pardon OktarKeşke bakyayaydim 95 çıktı ama bel yine 68 Adnan aktar kedicigi olmuşum
Hala hala bir yanlışlık var ama ne boyum 1.67 60 kiloyum97 benim . Sen kaç kilosun boyun kaç
Kedicik seniAktar da ne pardon Oktar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?