Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eskiden bozacim böyle takir takir giderdi, gençlikte
İlla alakası oluyor yaşın maalesef. Ben geçen çok verdim ya, ama yemek yemedim gibi. Bi tık yesem veremiyorum. Acayip zor oluyor. Zor ama imkansız değil.hallederiz Allah'ın izniyle

Valla ben epeydir uykumu alamıyorum, geç kalkıyorum, ramazanda ekstra uykusuz kalıyorum.
Ramazan harici de eşimi ise göndermek için 4 te kalkıyorum, uykuya geçene kadar saat 6 oluyor

İlla alakası oluyor yaşın maalesef. Ben geçen çok verdim ya, ama yemek yemedim gibi. Bi tık yesem veremiyorum. Acayip zor oluyor. Zor ama imkansız değil.hallederiz Allah'ın izniyle
İşte ben onu yapmak istemiyorum, açken az yiyince güçten düşüp mutsuz oluyorum daha çok spor ve sağlıklı şeylerle ideal kiloma yaklaşmak istiyorum amin canım amin

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun
Eki Görüntüle 3049871
Cordelia Zipzip- bu çiçek kadar özel ve güzel olabilir misiniz acaba?
Bir şey mi oldu kaçırdığim dedim. İçinden geldi demek
Evet yap dediler yaptım
Benden mi gördün nick değişimini hayırlı olsun
Afiyet olsun

İşte ben onu yapmak istemiyorum, açken az yiyince güçten düşüp mutsuz oluyorum daha çok spor ve sağlıklı şeylerle ideal kiloma yaklaşmak istiyorum amin canım amin
Çok iyi anlıyorum çok . İnsan geriliyor ya, yemeden nereye kadar olacak bilmiyorum. Geçen haftaki halim işte. Boş boş kuru incir, fındık, yemek nerde, bi kabak yemişim kayda değer. Öyle olursa tabi zayıflarım ama ruh gibi dolaştım. Sağlıksız oluyor. Zamanla olacak ama inanıyorum ben. Olmadi tavuk şiş , ızgara tipi bir süre daha devam edelim.cunku onların kalorileri yapışıp kalmıyor. Açlık isteğini bastırabiliyor.

Afiyet olsun canim.
Afiyet olsun canim.
Eki Görüntüle 3049871
Cordelia Zipzip- bu çiçek kadar özel ve güzel olabilir misiniz acaba?

Yok, sonuncuyu önceki akşam içmiştim biliyorum bittiğini
Bugün nasılsın tatlım?
Çok lezzetli bir sey gibi.
Bendee tarif isterizzz
Canım ic harcına soğan ve yeşil kabağı ince ince dogruyorsun. En son yufkanin içine koyacağın zaman yeterince tuz 1 ya da 2 yumurta kırıyorsun. Malzemeleri göre. Boreklerin üzerine tereyağı sit karışımı gezdiriliyor. Firinda pişiyor. Çıtır çıtır istiyorsan öyle yiyorsun. Yumuşak istiyorsan piştikten sonra su serpip üstüne tepsi kapatıyorsun. Afiyet olsun.
Muhallebi ile kadayıfın aşkı diyelim işte
Çok severim ben.
Cordelia Zipzip- itirazım var hakim bey :)) yoganın puanı çok düşük kizlar ya arada yapım diye baktım. En zor şeylerden biri talebim onun da dakikası 10 puan olması . Bilginize arz ederim :)))
Tmm canım 10 puan.
Tatlı kabaktan da yapıyorlar ona henüz alisanadim ben , klasik kabaktan çok severim . Pırasalı da çok yapılır biz de
Tatlı kabağı ile yapmıyoruz. Yesil kabakla canim. Pırasalı çok yapıyoruz.
Canım bir uye geldi. Kilosu soruldu tartılmak istemiyorum dedi. Ben de biz günde 3 kez bile tartıliyoruz sorun değil ne kilolar gördük rahat ol.yazdim. Bu ne laubalilik dedi. Bana.
Yavrum sen daha unutmadın mı
Kolay mı unutmak bir anda seniiiiii.
Akşam menude ne var? Fikir olsun bana
Tavuk sote yeşil mercimek salata canim.
Ben bugün kuru fasülye yanına frik-bulgur pilavı yapacağım. İçine biraz da sadeyağ eklerim , mis gibi
Afiyet oldun canım.
Tarhana çorbası , portakallı karnabahar , az et döner
Afiyet olsun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…