- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Hayırlı sabahlarHayırlı sabahlar❤ ❤
İlla alakası oluyor yaşın maalesef. Ben geçen çok verdim ya, ama yemek yemedim gibi. Bi tık yesem veremiyorum. Acayip zor oluyor. Zor ama imkansız değil.hallederiz Allah'ın izniyleEskiden bozacim böyle takir takir giderdi, gençlikte
Kolay gelsin kaptanimGeçmişe gidiyorum 25 sayfa galiba. Gelirim inşallah.
Simdi baktim gecen haftada -150 ymis aman dikkat et bu hafta bayrama 75 lerle girDün akşam yediklerime gore çok iyi inşallah cuma tersine dönmez geçen haftada eksiyle başlamıştım
Tebrik ederim . Haftaya iyi bir başlangıç olmuş. Devam devam
Hayirli sabahlar ablacimHayırlı sabahlar❤ ❤
Hayırlı sabahlar canimHayırlı sabahlar
Ben de hayırlı sabahlar yazayim dedim saat burda 1e geliyorama ben çok geç kalktım bugün, sağolsun eşim çocuklarla ilgilendi.Ramazan'ın başından beri ilk defa uykumu almış olarak uyandım.
Ne alaka bu?Eppek tutariteee nanekekikkkkk
Valla tutariteyi sevdim en çok .
Nick degişince kendi de degişen @North River kuzeyin nehiri :)
Valla ben epeydir uykumu alamıyorum, geç kalkıyorum, ramazanda ekstra uykusuz kalıyorum.Hayırlı sabahlar
Ben de hayırlı sabahlar yazayim dedim saat burda 1e geliyorama ben çok geç kalktım bugün, sağolsun eşim çocuklarla ilgilendi.Ramazan'ın başından beri ilk defa uykumu almış olarak uyandım.
Senin neresi idi ya sorduysam kusura bakmaIstanbulda canım.
İşte ben onu yapmak istemiyorum, açken az yiyince güçten düşüp mutsuz oluyorumİlla alakası oluyor yaşın maalesef. Ben geçen çok verdim ya, ama yemek yemedim gibi. Bi tık yesem veremiyorum. Acayip zor oluyor. Zor ama imkansız değil.hallederiz Allah'ın izniyle
@19Temmuzda69um@B O Z A nın nickimi değişti kızlar etikette çıkmıyor
Afiyet olsun canımMenümü yazayım
Sabah
Yok
Öğle
Bir bardak kefir
Üç tane kuru kayısı
Akşam
Bir kase yoğurt çorbası
Üç kaşık orman kebabı
Bir kaşık basmati pirinç pilavı
Bir dilim pırasa kızartması
Salata
Bir dilim ramazan pidesi
Su 3 litre spor 30 dakika leslie ve 13661 adım
Zipzip- Cordelia
Eki Görüntüle 3049821
Afiyet olsunHayırlı geceler herkese menümü yazayım
Cumartesi menüm
Sahur 1.5 tb ekmek 1 tabak menemen 1 dilim tulum peyniri domates salatalık tahin pekmez
İftar 4 kaşık bulgur pilavı 1 tabak patates sulusu yemeği bol yeşillik ayran
21.00 yarım tabak çerez 1 ince dilim yaş pasta
Su 2 lt
Pazar menüm
Sahur yok alarm çalmamaış kalkamadım
İftar 2 şiş kuşbaşı 2 tane kanat salata 1 kase toğga çorbası ayran
Su 1.5 lt
Zipzip- @HanimKelesimiGetir
Bir şey mi oldu kaçırdığim dedim. İçinden geldi demek
Benden mi gördün nick değişiminiEvetyap dediler yaptım
Afiyet olsunZipzip- Cordelia @erenmothers @Beth18 @Elhan
Kahvaltı 10.15
1 biberli peynirli omlet
4 zeytin yarım kk beyaz peynir
Domates salatalık biber
1 d ekmek
2 kayısı 1 incir
Akşam 17.30
6 küçük kanat kızartma değil
Fırında sebze 4 kaşık
Çoban salata
1 d ekmek
Ara 20.30
Küçük kase süt ve nesfit
Su 2 lt
Adım 5.070
Çok iyi anlıyorum çok . İnsan geriliyor ya, yemeden nereye kadar olacak bilmiyorum. Geçen haftaki halim işte. Boş boş kuru incir, fındık, yemek nerde, bi kabak yemişim kayda değer. Öyle olursa tabi zayıflarım ama ruh gibi dolaştım. Sağlıksız oluyor. Zamanla olacak ama inanıyorum ben. Olmadi tavuk şiş , ızgara tipi bir süre daha devam edelim.cunku onların kalorileri yapışıp kalmıyor. Açlık isteğini bastırabiliyor.İşte ben onu yapmak istemiyorum, açken az yiyince güçten düşüp mutsuz oluyorumdaha çok spor ve sağlıklı şeylerle ideal kiloma yaklaşmak istiyorum amin canım amin
Afiyet olsun canim.17 Nisan 2022
sahur 03.45
1/2 omlet
1,5 adet sucuklu kaşarlı tost
domates biber
böğürtlenli magnolia (bisküiti azdı)
kabuk tarçın çayı
iftar 19.55
2 mezgit+ 3 istavrit tava (derilerini yemedim)
1 servis kaşığı avokadolu brokoli salatası
2 elim kadar ince lavaş
1 tk tahin pekmez
çilekli magnolia (bisküiti azdı)
1 avuç çekirdek
1,5 lt suZipzip- Cordelia @erenmothers
Afiyet olsun canim.17 Nisan
11.00
2 yumurtudan menemsi
1 parça hashasli ekmek
Peynir zeytin
15.00
2 tane muz
Saat 18.30
1 kase tarhana
Miktarını çözemedim et döner
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
1 kase salata
Zipzip- Cordelia @19Temmuzda69um
Bugün nasılsın tatlım?Yok, sonuncuyu önceki akşam içmiştim biliyorum bittiğini
Çok lezzetli bir sey gibi.Bizde de mantu derler ama mantiyla biraz alakasiz sanki. Hamur acip küçük karelere bölünür. İçine baharatli bulgur yada pirinç koyup sararlar. Firinda(maşıngada) kizartirlar. Sonra da tavuk-et suyu döküyorlar uzerine sanirim ondan emin degilim
Canım ic harcına soğan ve yeşil kabağı ince ince dogruyorsun. En son yufkanin içine koyacağın zaman yeterince tuz 1 ya da 2 yumurta kırıyorsun. Malzemeleri göre. Boreklerin üzerine tereyağı sit karışımı gezdiriliyor. Firinda pişiyor. Çıtır çıtır istiyorsan öyle yiyorsun. Yumuşak istiyorsan piştikten sonra su serpip üstüne tepsi kapatıyorsun. Afiyet olsun.Bendee tarif isterizzz
Çok severim ben.Muhallebi ile kadayıfın aşkı diyelim işte
Tmm canım 10 puan.
Tatlı kabağı ile yapmıyoruz. Yesil kabakla canim. Pırasalı çok yapıyoruz.Tatlı kabaktan da yapıyorlar ona henüz alisanadim ben , klasik kabaktan çok severim . Pırasalı da çok yapılır biz de
Canım bir uye geldi. Kilosu soruldu tartılmak istemiyorum dedi. Ben de biz günde 3 kez bile tartıliyoruz sorun değil ne kilolar gördük rahat ol.yazdim. Bu ne laubalilik dedi. Bana.Günaydın kizlar alttan üstten okuya okuya geldim . Canım acayip börek çekti şu anda. Anam anam canim anam baklavalık yufkadan börek yapıyor o da efsane oluyor.
Çok laubeli olayı nedir kaçırdım merak ettim ? İkizler burcuyum ben meraktan çatlarim. Özet vermek isteyen var mıdır ?
Kolay mı unutmak bir anda seniiiiii.Yavrum sen daha unutmadın mı
Tavuk sote yeşil mercimek salata canim.Akşam menude ne var? Fikir olsun bana
Afiyet oldun canım.Ben bugün kuru fasülye yanına frik-bulgur pilavı yapacağım. İçine biraz da sadeyağ eklerim , mis gibi
Afiyet olsun canim.Tarhana çorbası , portakallı karnabahar , az et döner
Teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?