Senin de 11 yıl oldu benim deSagolun canlar bitirdim şükür
Allahim bugün çok erken başlamış planlar . Evde dün anne evinden getirdiğim yolluklar var (aramızdaki mesafe 3km oysaki ) yanına kofte ve pilav eklerim belki
Aha benim taktik eşim evdeyse hele normalde tek elimle yaptığım işe asla iki elimi sürmem . İşime gelmezse yemek bile yapmam . Dışarıdan söyleriz. Tabi 11 senede çaktı durumu işine gelse dağları delersin senin gene işine gelmemiştir der eşim
Onu çok duydum ama hiç yemedimHadi bakalım aklıma giren doritoslu çiğ köfte çık git
Oleyy dilekcem işlem görmüş hemcecik:))Afiyet olsun canim.
Afiyet olsun canim.
Bugün nasılsın tatlım?
Çok lezzetli bir sey gibi.
Canım ic harcına soğan ve yeşil kabağı ince ince dogruyorsun. En son yufkanin içine koyacağın zaman yeterince tuz 1 ya da 2 yumurta kırıyorsun. Malzemeleri göre. Boreklerin üzerine tereyağı sit karışımı gezdiriliyor. Firinda pişiyor. Çıtır çıtır istiyorsan öyle yiyorsun. Yumuşak istiyorsan piştikten sonra su serpip üstüne tepsi kapatıyorsun. Afiyet olsun.
Çok severim ben.
Tmm canım 10 puan.
Tatlı kabağı ile yapmıyoruz. Yesil kabakla canim. Pırasalı çok yapıyoruz.
Canım bir uye geldi. Kilosu soruldu tartılmak istemiyorum dedi. Ben de biz günde 3 kez bile tartıliyoruz sorun değil ne kilolar gördük rahat ol.yazdim. Bu ne laubalilik dedi. Bana.
Kolay mı unutmak bir anda seniiiiii.
Tavuk sote yeşil mercimek salata canim.
Afiyet oldun canım.
Afiyet olsun canim.
Ben 100 gram artıdayım canım malesefsara_28
@Kinoalihatun
@Aomine Daiki
fesang
@Suskunkardelen
@iceteavecheesecakelutfen
@Kendinin en iyi hali ol
@busra ytez
Naaptiniz kızlar, eksiler geliyor mu
Bitti sonunda çorba hazırlıyorum bir tarafdandaKolay gelsin ablacim❤
Sağol canım bitti neysekiKolay gelsin canım
Vitamin dediğimde kızım almıştı içinde her bişiler varmış ona başladım sabahBen de hiç vitamin içmem normalde, geçenlerde hasta olduğumda eşim aldı. Bundan sonra vitamin içeceksin , şu haline bak kuş kadar kaldın dedi
Kolay gelsin canım
Olsun cumaya verirsin SaracımBen 100 gram artıdayım canım malesef
Ama çiğ köfte tek yetmez yanına ne yiyeceksinohhh maşallah ne güzel yazışmışsınız bol bol güldüm
bu arada o kadar çok çiğ köfteli şey okudum ki bugün acilen yemem lazımmarulum da var ohh miss pastelfit
Afiyet olsun canim.ohhh maşallah ne güzel yazışmışsınız bol bol güldüm
bu arada o kadar çok çiğ köfteli şey okudum ki bugün acilen yemem lazımmarulum da var ohh miss pastelfit
Ellerine sağlık canımBitti sonunda çorba hazırlıyorum bir tarafdanda
Sağol canım bitti neyseki
Vitamin dediğimde kızım almıştı içinde her bişiler varmış ona başladım sabah
İnşallah canım 92 93 bandında takıldı kilom sankiOlsun cumaya verirsin Saracım
Bir anda aniden verirsin tatlım hiç canını sıkmaEllerine sağlık canım
İnşallah canım 92 93 bandında takıldı kilom sanki
Sağol saracımEllerine sağlık canım
İnşallah canım 92 93 bandında takıldı kilom sanki
Bişi olmaz bence dolapta olduğu için.Cumartesi pişmiş kadınbudu köfte o günden beri dolapta. Yarına bozulur mu yarın yesem?
Tatlım çok kısarak verince sonra benim gibi geri alırsın. Aç yatıyordum persembeleri ozellikle zaten zor veren vücut 68de takılınca saldım oysa orada koysaydım yine iyiydi. Ama kıtlıktan çıkmıştı, kış gelmişti yemek yemek diyordu resmenÇok iyi anlıyorum çok . İnsan geriliyor ya, yemeden nereye kadar olacak bilmiyorum. Geçen haftaki halim işte. Boş boş kuru incir, fındık, yemek nerde, bi kabak yemişim kayda değer. Öyle olursa tabi zayıflarım ama ruh gibi dolaştım. Sağlıksız oluyor. Zamanla olacak ama inanıyorum ben. Olmadi tavuk şiş , ızgara tipi bir süre daha devam edelim.cunku onların kalorileri yapışıp kalmıyor. Açlık isteğini bastırabiliyor.
Sağol ablacımBişi olmaz bence dolapta olduğu için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?