Ben ben bu da benTatlım çok kısarak verince sonra benim gibi geri alırsın. Aç yatıyordum persembeleri ozellikle zaten zor veren vücut 68de takılınca saldım oysa orada koysaydım yine iyiydi. Ama kıtlıktan çıkmıştı, kış gelmişti yemek yemek diyordu resmen
Aaaa önemli olan bu zaten tatlım çok sevindimBugün hiçbişey yapasım yok haftasonu çok yoruldum ondan heralde neyse
Ben bu sabah 100 gram artıdayım ya hani ama uzun zamandır üzerime olmayan 42 beden pantolonumun içine girdim arkadaşlarım gözle görülen bir incelme var diyorlar
Hiç isitmadiysan bozulmaz canimCumartesi pişmiş kadınbudu köfte o günden beri dolapta. Yarına bozulur mu yarın yesem?
Ne olacak bu bizim halimizBen ben bu da ben
Bendede 3 tane köfte kalmıştı dün buzluğa attım lazım olur diye.Sağol ablacım
Hayır canım pişti ve soğuyunca buzdolabına kondu. Oh iyi sevindimHiç isitmadiysan bozulmaz canim
Cumaya kadar eksiye inersin saracim 42 bedene sigabildiysen ne mutlu sanaBugün hiçbişey yapasım yok haftasonu çok yoruldum ondan heralde neyse
Ben bu sabah 100 gram artıdayım ya hani ama uzun zamandır üzerime olmayan 42 beden pantolonumun içine girdim arkadaşlarım gözle görülen bir incelme var diyorlar
Yuvarlanıp gidicez işte eppekimNe olacak bu bizim halimiz
Aklın yolu bir işte,ısınmadığı sürece bişi olmaz zaten ..Hiç isitmadiysan bozulmaz canim
Arada kaldımı drek buzluğa atarım köfteyi.Hayır canım pişti ve soğuyunca buzdolabına kondu. Oh iyi sevindim
Afiyet olsun canım şimdidenHayır canım pişti ve soğuyunca buzdolabına kondu. Oh iyi sevindim
Yarina yemek hazır. Dökmeye kıyamıyorum bende bi ara o kadar çok dökülüyor ki elimin ayarı yoktu . Artık az porsiyon yapıyorum kalırsa azıcık kaliyor kediciklere indiriyoruzHayır canım pişti ve soğuyunca buzdolabına kondu. Oh iyi sevindim
Sağol canım benimCumaya kadar eksiye inersin saracim 42 bedene sigabildiysen ne mutlu sana
Bende buzluğu çok kullanıyorum canımArada kaldımı drek buzluğa atarım köfteyi.
ayyy bilemedim ki ne yesemAma çiğ köfte tek yetmez yanına ne yiyeceksin
sağol canım akşama eşimi ikna edersem yiyecem inşallah.. dışarda yapılanları pek sevmiyorum. evde etsiz yapınca çok lezzetli oluyorAfiyet olsun canim.
Bende yemekleri atarım ama poğaça vs atınca sonra buzluk kokusu alıyorum onun önüne geçemediğim için poğaça bile yapmıyorum diyebilirimBende buzluğu çok kullanıyorum canım
Süper ne gzel bir haber oldu hepimize,daha da vereceksin kilonuBugün hiçbişey yapasım yok haftasonu çok yoruldum ondan heralde neyse
Rahat oluyor buzluk bazı yemekleride buzluğa tıkıyorum hemen iyi oluyor.Bende buzluğu çok kullanıyorum canım
Az kaldı bayrama bayramda yerizayyy bilemedim ki ne yesemya senin mesajları okudukça kendimi hamur işine kızartmalara falan boğasım geliyor
sağol canım akşama eşimi ikna edersem yiyecem inşallah.. dışarda yapılanları pek sevmiyorum. evde etsiz yapınca çok lezzetli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?