- 20 Mart 2008
- 142.079
- 214.204
- 1.423
- 60
Ayakkabılarda yapmış olabilirmi acaba,yada ters bir hareket etmiş olabiir oda sonradan çıkmışta olabilir ortaya.evet aşil tendon denen tendonu kısa kalmış, doğuştan da değil sonradan oldu. 2 yaşında videoları var bakıyorum çok normal, zamanla arttı geliştikçe ve parmak ucu bastıkça tendonları kısaldı maalesef. nörolojik vs. bir sorun olmadığı için mutluyum tabiki. sizin de zor bir süreç olmuştur. merak ettim ameliyat sonrası hassasiyet vs. oldu mu, oluyor mu?
Gider oda kaptanım merak etme+100 kızlar.erenmothers regl yüzünden canım. Bir türlü olamadı şiştim. Cumaya güzel eksi olacak inşallah.
evet şimdi yanyana 2 havuz var..Sonradan yeni havuz yapılmıştı daha büyüktü,inşallah çok sağol
Eve geçince tartilacagim inşallah@sara_28
@Kinoalihatun
@Aomine Daiki
fesang
S Suskunkardelen
Hedef60kgolmak
Kendinin en iyi hali ol
@busra ytez
Naaptiniz kızlar, eksiler geliyor mu
Olsun daha var cumayaBen 100 gram artıdayım canım malesef
O da doğru vallaTatlım çok kısarak verince sonra benim gibi geri alırsın. Aç yatıyordum persembeleri ozellikle zaten zor veren vücut 68de takılınca saldım oysa orada koysaydım yine iyiydi. Ama kıtlıktan çıkmıştı, kış gelmişti yemek yemek diyordu resmen
Yeni havuz daha güzel olmuştuevet şimdi yanyana 2 havuz var..
Nicler değişmişş güzel olmuşş devamke bunaOlsun daha var cumayadevamke
O da doğru valla
Cumaya eksilerler gelirsin kaptanim+100 kızlar.erenmothers regl yüzünden canım. Bir türlü olamadı şiştim. Cumaya güzel eksi olacak inşallah.
Bir türlü güzel diyet yapamıyorum. Metabolizma iyice yavasladi ramazanda. Neyse korusam yeter. Az az da olsa veriyoruz.Cumaya eksilerler gelirsin kaptanim
Cumaya eksilere iner kaptanım+100 kızlar.erenmothers regl yüzünden canım. Bir türlü olamadı şiştim. Cumaya güzel eksi olacak inşallah.
Bende ayni moddayim canim az yiyeyim diyorum olmuyorBir türlü güzel diyet yapamıyorum. Metabolizma iyice yavasladi ramazanda. Neyse korusam yeter. Az az da olsa veriyoruz.
Salı carsambaCordelia Adim yarisini hangi gün yapalim
Hiç önemli değil canımmmm cuma günü bizler için güzel olacak inşallah+100 kızlar.erenmothers regl yüzünden canım. Bir türlü olamadı şiştim. Cumaya güzel eksi olacak inşallah.
2 gün yapıyoruz o zaman kaptanımSalı carsamba
Sağol, devamke den mi hatırladinNicler değişmişş güzel olmuşş devamke buna
Yok sabah gördüm mesajlardan senin olduğunuSağol, devamke den mi hatırladin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?