Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dondurucu bendede var nohut köz biber salçalar filan orada duruyor.
Eşim pek sevmiyor buzluktan çıkan yemeği nedense,arada kandırıyom taze diye
Tekrar kamu spotu yapayım kizlar help stepsi indirdiniz mi ? Adımları dönüştürdünuz mu bakım ?
Saat kaullanıyorum bende rahat oluyor.
Ben en çok yağlı yediğim öğünden sonra kullanıyorum.
Sabahları kullanıyorum hep.
sabah yedim biraz hamur işi

Kırıkkale Kaman ı bildiğine göre bu taraflarla bağlantin var canım?

offf yemek farz oldu
Çocukken ne giderdik kırıkkaleye,mke havuzuna giderdik,rahmetli annemin çocukluk arkadaşı oradaydı.

Uygulama attığın adımları donustuyorsun, bağış olarak istedigin yardım kuruluşuna bagisliyorsun. Ben de 4. Sınıfin yazın de ameliyat olmuştum. 5 te okula nerdeyse hiç gitmedim , zor sureclerdi ve aileme belli etmemek için hep ekstra güçlü davrandım ama yorucu oldu . Zor zamanlardan geçiyor canım benim

7 yaşında, uzun süre yatakta kaldığı için mutsuz ama şu an daha iyi. sadece istediği kadar hareketli değil hala, sancılı bir süreç. umarım travmatik bir olay olarak kafasında kalmaz. terapi aldırmak çok isterim ancak mümkün değil, ameliyat için özele gittik bize göre büyük bir miktar ödedik. bir de ben işsiz kalınca iyice zorlaştı. işsiz kalmam bu süreçte yanında olmam için iyi oldu ama diğer anlamlarda kötü oldu maalesef.

sizin terapi ile durumunuzu biraz da olsa çözmeniz çok sevindirici. umarım tamamen iyi hissedersiniz zamanla.

aaa burda mı yaşadınız

Çok teşekkür ederim terapi şu an için değil ilerleyen zamanlarda da bakabilirsiniz. Ben bı 22 yıl sonra cesaret edebilmistim. Aile için de çok zor zamanlar ama geçecek inşallah hayırlısı ile

Maşallah ona,sağlığı iyi olsunda okul durumu nasılsa halledilir.
Demek ki yaş süreci var ameliyat için,olduğu iyi olmuş en azından eski sağlığına kavuşacak annesi .

Ben öyle değilim gerginde olsam dolap benden uzak durur hep.
Stres önemli buraya gelmeden önce sıkıntıdan ekmek arası reçel yedim olacak şey değil yani dur dedim kendime sonra olmayacak şeyi yaptım reçele giriştim.

sizin daha uzun sürmüş okula gitmeme süreciniz. 23 nisan var bu hafta, ona katılmak çok istedi, hatta alçıları çıkınca çok istediği için müsamere kıyafetlerini de aldım. eğer hareketleri öğrenirse ve zorlanmazsa öğretmeni izin verdi o da katılacak. üzüldüğünün çok farkındayım. siz böyle deyince daha burkuldum. size de geçmiş olsun bu arada.

Çok teşekkür ederim terapi şu an için değil ilerleyen zamanlarda da bakabilirsiniz. Ben bı 22 yıl sonra cesaret edebilmistim. Aile için de çok zor zamanlar ama geçecek inşallah hayırlısı ile
sizin ameliyatınız neydi çok merak ettim özel değilse. 22 yıl ötelemişsiniz içindeki hisleri birine açmayı. insan psikolojisi çok farklı gerçekten.
evet bu yaşta olması iyiymiş. ama kemikler uzadıkça kısalma tekrarlayabilirmiş. her şeyin ilacı zaman deyip bekleyeceğiz bakalım. çok teşekkür ederim..

stresle başa çıkmak cidden çok önemli, siz başarıyorsunuz o zaman tebrik ederim.

Tendomlarla alakalı demek ki uzamada.ben onun ameliyatını aldum ayak bileğimden 4 tane tendon varmış düşmüştüm hepsi kouk ve yırtıktı.
Dr bile nasıl başardınız bunu demişti,45 gün alçıda kaldı ayak,doku naklettiler bileğe.

evet aşil tendon denen tendonu kısa kalmış, doğuştan da değil sonradan oldu. 2 yaşında videoları var bakıyorum çok normal, zamanla arttı geliştikçe ve parmak ucu bastıkça tendonları kısaldı maalesef. nörolojik vs. bir sorun olmadığı için mutluyum tabiki. sizin de zor bir süreç olmuştur. merak ettim ameliyat sonrası hassasiyet vs. oldu mu, oluyor mu?

Çok geçmiş olsun. İnşallah sorunsuz atlatirsiniz bu sureci. Maddi anlamda da insallah cok guzel kapilar acilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…