- 20 Mart 2008
- 142.079
- 214.203
- 1.423
- 60
Çok geçmişler olsun,şimdi nasıl oğlunuz.baya erken döndüm mesajlara biliyorumartık internet oldukça gireceğim evet hoşbuldum
ben başladım, hep beraber başlayalım mı
sporsuz olmuyor anladım, başladım da.
günaydın canım, işe gireceğim ama oğlanın iyileşme süreçleri var, ameliyat oldu parmak ucu yürüdüğü için ve alçılar yeni çıktı. fizik tedavi süreci var. biraz zorlu bir dönemdeyiz. internet işini bir şekilde çözmeye çalışacağım. mümkün olduğunca gireceğim
ya takımları açıklamışsın çok sevindim cordeliamm, çok sayfa olunca nedir ne değildir kaçırıyordum. Diyet yapamıyorum ama spora başladım. cumadan beri yürüyüşe başladım. olabildiğince yapmaya çalışıyorum.
bir aralar hesaplarken adımı böyle yapmıştım, şu an bende hesaplayamıyorum
nedense bi sevindim62 ye kadar cikmistim canim simdi 58.50 lardayim
Fitligimi koruyamadım
Tramisuyu yapıp hiç denemedim yapmadim hiçBen almayım onlardan,bana sütlü tatlı lazım kazandibi tramisu filan bayılırım onlara.
Hatta ekmeğe damlatıp yağada batırmak lazımmış öyle yapıyorum bende,yağda çözülüyormuş buda.Gayet güzel canım D3 içerken K2 vitamini de şart :) kızın iyisinden almış
Teşekkür ederim, güç kaybı var şu an ama fizik tedavi ile süreci ilerleteceğiz. inşallah çözüm olur ameliyat, tekrar parmak ucu yürümez diye dua ediyoruz. tendonlar kısa olduğu için onlara müdahele edildi, uzun süre yatakta yattı vs. biraz zor geçti ama geçti sayılır. bundan sonrası ne olacak diye beklemedeyiz.Çok geçmişler olsun,şimdi nasıl oğlunuz.
ooo tatlılar havada uçuşuyor, acıkmalar bşalamış galibaBen almayım onlardan,bana sütlü tatlı lazım kazandibi tramisu filan bayılırım onlara.
Kilo verirken cok dikkatliydin ,sporada başlamışsin yakinda eksiler gelir canimnedense bi sevindimmalum bende 52 lerden 65 lere sizden sonra koşarak geldim ama bu durumdan inanılmaz rahatsızım, 10bin adımı tamamlamaya çalışıyorum cumadan beri. Şimdilik eksi yok, ama olacak biliyorum.
Çok üzel olur,orjinali kedi dilinen yapılır,yoksa kek pasta tabanları varya ondan yapabilirsin.Tramisuyu yapıp hiç denemedim yapmadim hiç
Ooo sabahki muhabbeti kacirdin canimooo tatlılar havada uçuşuyor, acıkmalar bşalamış galiba
derin dondurucu büyük kolaylık ben çok aktif kullanıyorum canımBende yemekleri atarım ama poğaça vs atınca sonra buzluk kokusu alıyorum onun önüne geçemediğim için poğaça bile yapmıyorum diyebilirim
Bende nohutu bile haşlayıp koyarım meyvaları yazdan kışa kıştan yaza koyarım komposto olarak doğal meyva suyu olarak çok güzel oluyorlar bazı yeşillikleri içli köfteleri sarmaları yapıp yapıp atıyorum elimin altında hazır yemek olmuş oluyorSüper ne gzel bir haber oldu hepimize,daha da vereceksin kilonu
Rahat oluyor buzluk bazı yemekleride buzluğa tıkıyorum hemen iyi oluyor.
Ben en çok yağlı yediğim öğünden sonra kullanıyorum.Hatta ekmeğe damlatıp yağada batırmak lazımmış öyle yapıyorum bende,yağda çözülüyormuş buda.
Sağolsun hiç atlamaz böyle şeyleri.
Çok geçmş olsun kaç yaşında oğlun.Teşekkür ederim, güç kaybı var şu an ama fizik tedavi ile süreci ilerleteceğiz. inşallah çözüm olur ameliyat, tekrar parmak ucu yürümez diye dua ediyoruz. tendonlar kısa olduğu için onlara müdahele edildi, uzun süre yatakta yattı vs. biraz zor geçti ama geçti sayılır. bundan sonrası ne olacak diye beklemedeyiz.
Ypk açıkmadım aslında çayımı içtim meyve yedim bende.ooo tatlılar havada uçuşuyor, acıkmalar bşalamış galiba
Ben gecen gun 46.000 adim bağışladımTekrar kamu spotu yapayım kizlar help stepsi indirdiniz mi ? Adımları dönüştürdünuz mu bakım ?
sabah yedim biraz hamur işiÇünkü hamur işi tam bebektir
Kırıkkale
Alaka arama bosver geçsin
Sağol canimhayat çok sıkıcı burda bari eğlenelim. Kırıkkale, Kırşehir, kaman hangisi:)
Cuppa cuppa şu okuldan alma ve bebeğin uyku saati başlıca stres sebebim
offf yemek farz olduEtli hayatta yemem. Etsiz çiğ köfte delisiyim bende. Ama artik lavaşsiz daha cok seviyorum sirf marullab
ay inaşallah tatlım benim, çok aminn. yaz kapıda ben göbekliyim. kıyafetler olmuyor. yazlık kota giremedimKilo verirken cok dikkatliydin ,sporada başlamışsin yakinda eksiler gelir canim
iyiki kaçırmışım, hahahaaaOoo sabahki muhabbeti kacirdin canim
maşallah, hamarat kadınlara bayılıyorum.derin dondurucu büyük kolaylık ben çok aktif kullanıyorum canım
Bende nohutu bile haşlayıp koyarım meyvaları yazdan kışa kıştan yaza koyarım komposto olarak doğal meyva suyu olarak çok güzel oluyorlar bazı yeşillikleri içli köfteleri sarmaları yapıp yapıp atıyorum elimin altında hazır yemek olmuş oluyor
Yaza kadar veririz insallah canim bende 55 e duseyim sonrasinda belki 53 olabiliray inaşallah tatlım benim, çok aminn. yaz kapıda ben göbekliyim. kıyafetler olmuyor. yazlık kota giremedim
Çok geçmiş olsun kaç yaşında süreçle ilgili neler hissediyorTeşekkür ederim, güç kaybı var şu an ama fizik tedavi ile süreci ilerleteceğiz. inşallah çözüm olur ameliyat, tekrar parmak ucu yürümez diye dua ediyoruz. tendonlar kısa olduğu için onlara müdahele edildi, uzun süre yatakta yattı vs. biraz zor geçti ama geçti sayılır. bundan sonrası ne olacak diye beklemedeyiz.
aa ben bilmiyorum o nedir? indireyim bende faydalı bir uygulamaysa.Tekrar kamu spotu yapayım kizlar help stepsi indirdiniz mi ? Adımları dönüştürdünuz mu bakım ?
teşekkür ederim, 7 yaşına girdi 2 gün oldu. 1.sınıfa gidiyor. okuldan geri kaldı biraz üzgün ama ameliyat için bu zamanlar daha uygun denildi. o yüzden oldu.Çok geçmş olsun kaç yaşında oğlun.
Zorlu bir süreç olacak ama geçecek bu günlerde çok iyi anlıyorum.
Ypk açıkmadım aslında çayımı içtim meyve yedim bende.
Canimsinsa:)Ben gecen gun 46.000 adim bağışladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?