Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok geçmişler olsun,şimdi nasıl oğlunuz.

62 ye kadar cikmistim canim simdi 58.50 lardayim
Fitligimi koruyamadım
nedense bi sevindim malum bende 52 lerden 65 lere sizden sonra koşarak geldimama bu durumdan inanılmaz rahatsızım, 10bin adımı tamamlamaya çalışıyorum cumadan beri. Şimdilik eksi yok, ama olacak biliyorum.

Çok geçmişler olsun,şimdi nasıl oğlunuz.
Teşekkür ederim, güç kaybı var şu an ama fizik tedavi ile süreci ilerleteceğiz. inşallah çözüm olur ameliyat, tekrar parmak ucu yürümez diye dua ediyoruz. tendonlar kısa olduğu için onlara müdahele edildi, uzun süre yatakta yattı vs. biraz zor geçti ama geçti sayılır. bundan sonrası ne olacak diye beklemedeyiz.

nedense bi sevindim malum bende 52 lerden 65 lere sizden sonra koşarak geldimama bu durumdan inanılmaz rahatsızım, 10bin adımı tamamlamaya çalışıyorum cumadan beri. Şimdilik eksi yok, ama olacak biliyorum.
Kilo verirken cok dikkatliydin ,sporada başlamışsin yakinda eksiler gelir canim

Bende yemekleri atarım ama poğaça vs atınca sonra buzluk kokusu alıyorum onun önüne geçemediğim için poğaça bile yapmıyorum diyebilirim
derin dondurucu büyük kolaylık ben çok aktif kullanıyorum canım
Süper ne gzel bir haber oldu hepimize,daha da vereceksin kilonu

Rahat oluyor buzluk bazı yemekleride buzluğa tıkıyorum hemen iyi oluyor.
Bende nohutu bile haşlayıp koyarım meyvaları yazdan kışa kıştan yaza koyarım komposto olarak doğal meyva suyu olarak çok güzel oluyorlar bazı yeşillikleri içli köfteleri sarmaları yapıp yapıp atıyorum elimin altında hazır yemek olmuş oluyor

Hatta ekmeğe damlatıp yağada batırmak lazımmış öyle yapıyorum bende,yağda çözülüyormuş buda.
Sağolsun hiç atlamaz böyle şeyleri.
Ben en çok yağlı yediğim öğünden sonra kullanıyorum.

Çok geçmş olsun kaç yaşında oğlun.
Zorlu bir süreç olacak ama geçecek bu günlerde çok iyi anlıyorum.
ooo tatlılar havada uçuşuyor, acıkmalar bşalamış galiba
Ypk açıkmadım aslında çayımı içtim meyve yedim bende.

Çünkü hamur işi tam bebektir
sabah yedim biraz hamur işi

Alaka arama bosver geçsin

Sağol canim hayat çok sıkıcı burda bari eğlenelim. Kırıkkale, Kırşehir, kaman hangisi:)

Cuppa cuppa şu okuldan alma ve bebeğin uyku saati başlıca stres sebebim
Kırıkkale Kaman ı bildiğine göre bu taraflarla bağlantin var canım?
Etli hayatta yemem. Etsiz çiğ köfte delisiyim bende. Ama artik lavaşsiz daha cok seviyorum sirf marullab
offf yemek farz oldu

Kilo verirken cok dikkatliydin ,sporada başlamışsin yakinda eksiler gelir canim
ay inaşallah tatlım benim, çok aminn. yaz kapıda ben göbekliyim. kıyafetler olmuyor. yazlık kota giremedim
Ooo sabahki muhabbeti kacirdin canim
iyiki kaçırmışım, hahahaaa
maşallah, hamarat kadınlara bayılıyorum.

Çok geçmiş olsun kaç yaşında süreçle ilgili neler hissediyor iyileşince belki bir süre terapi de aldirabilirsiniz. Bedene yapılan müdahaleler ister istemez iz bırakıyor. En azından ben de öyle oldu , terapi ile kendimi daha iyi hissettim

Tekrar kamu spotu yapayım kizlar help stepsi indirdiniz mi ? Adımları dönüştürdünuz mu bakım ?
aa ben bilmiyorum o nedir? indireyim bende faydalı bir uygulamaysa.
Çok geçmş olsun kaç yaşında oğlun.
Zorlu bir süreç olacak ama geçecek bu günlerde çok iyi anlıyorum.

Ypk açıkmadım aslında çayımı içtim meyve yedim bende.
teşekkür ederim, 7 yaşına girdi 2 gün oldu. 1.sınıfa gidiyor. okuldan geri kaldı biraz üzgün ama ameliyat için bu zamanlar daha uygun denildi. o yüzden oldu.

acıkma hissini benden almalılar, böyle bir ilaç çıkmalı. strese bağlı yeme bozukluğu tanısı koydum kendime. doktora gitmedim ama ben biliyorum kesin ondan var bende:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…