Geldim yetiştim mi
çok teşekkür ederim, aminÇok geçmiş olsun. İnşallah sorunsuz atlatirsiniz bu sureci. Maddi anlamda da insallah cok guzel kapilar acilir
sebepsiz dendi, farklı doktorlar gördü ama sebep bulunamadı. belki de ayakkabılar yaptı olabilir. çok mantıklı..Ayakkabılarda yapmış olabilirmi acaba,yada ters bir hareket etmiş olabiir oda sonradan çıkmışta olabilir ortaya.
Benim 2008 yılıydı ameliyat olduğumdaa,yaklaşık 4-5 ay tedavim sürmüştü,bağdaş kurup oturamadım yıllarca nedenide bilekte esneklik yoktu,baxaktan doku alındı oda esneklik olmadığı için gerginlik oluyordu.
Bir anda bacağım zıplıyordu karıncalanma gibi oluyordu şimdi böylr arada oluyor oda.
Sıkıntılı süreç yaşadım bende geçti neyse ki o günler.
Hoşgeldin kalori :)
Canım mesajları yarım yamalak okuyabildim tam anlamadım oğlun bir rahatsızlık geçirdi herhalde çok çok geçmiş olsun
Sebebsiz olmasıda doğru aslında bişiler tetikledi demek ki ayağıda.çok teşekkür ederim, amin
sebepsiz dendi, farklı doktorlar gördü ama sebep bulunamadı. belki de ayakkabılar yaptı olabilir. çok mantıklı..
sizin şimdi iyi olmanıza çok sevindim. umarım bir daha yaşanmaz.
Uykusuzluk var mı o da sisirirİlk kez şiştim desem, katıldığımdan beri
Daha doğrusu şişmeler arada oluyordu ama ben indiriyordum . Bu sefer ilk kez inmiyor. Regl de bitti.ilgisi yok. Dün et yemiştim, ondan olabilir muhtemelen ama bu saate kadar nasıl inmedi hayret. Yumuşadı gerçi belki iner
Bugün niyetli misin ?İlk kez şiştim desem, katıldığımdan beri
Daha doğrusu şişmeler arada oluyordu ama ben indiriyordum . Bu sefer ilk kez inmiyor. Regl de bitti.ilgisi yok. Dün et yemiştim, ondan olabilir muhtemelen ama bu saate kadar nasıl inmedi hayret. Yumuşadı gerçi belki iner
Ya özür dilerim burkulmaniz için demedimsizin daha uzun sürmüş okula gitmeme süreciniz. 23 nisan var bu hafta, ona katılmak çok istedi, hatta alçıları çıkınca çok istediği için müsamere kıyafetlerini de aldım. eğer hareketleri öğrenirse ve zorlanmazsa öğretmeni izin verdi o da katılacak. üzüldüğünün çok farkındayım. siz böyle deyince daha burkuldum. size de geçmiş olsun bu arada.
Profili her gördüğümde gülümsüyorum çok tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?