Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hoşgeldin kalori :)
hoşbuldum migim nasılsınn:)
Canım mesajları yarım yamalak okuyabildim tam anlamadım oğlun bir rahatsızlık geçirdi herhalde çok çok geçmiş olsun
çok teşekkür ederim :)

Ya özür dilerim burkulmaniz için demedim inşallah katılabilir . Herkesin başa çıkması daha farklı tabii ki . Gerçekten üzmek istemedim
estağfurullah, iyi niyetinizi anlıyorum.
kackaloribu hoşgeldiniz oğlunuz için geçmiş olsun canım

çok teşekkür ederim :)

Geldim yetiştim mi
Sen yetistin ama ben kacirmis olabilirim
Cordelia Zipzip- kızlar adım yarışına beni de alabiliyor musunuz? katılmak isterim.
Katılabilirsin tabi ki canim
Bu arada Dünkü menünü paylasmadin

Hiç sıkıntı değil benim iki tane ağır ameliyat geçmişim var ilki 4 yaşında baya ölüm kalım riski olan öndeki göğüs kafesi sol akciğere baskı yapıyormuş onları açtılar. İkincisi 10 yasinda skolyoz oldum vs vs . Zor sureclerdi . Pdrci olmama rağmen kaçtım korktum vs vs travmalara yüzleşmek çok kolay değil . Pandemi oncesinde aşırı sosyalleikle başa çıkıyordum. Pandemi ile birlikte direkt olucem moduna geçtim , depresyon şu bu ve sonunda terapi koltuğuna oturdum:) zordu ama kendimi şu anda gayet iyi hissediyorum :) sizi de gerçekten üzmek istemezdim

Yaa cok gecmis olsun canim ne zorlu surecler atlatmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…