- 20 Mart 2008
- 142.079
- 214.209
- 1.423
- 60
Kayboldu bir andaEvet aylar oldu
Sağo migim hiç yemedim tadınıda bilmiyorum direk yutuluyormuş hamuru demi.Ohh afiyet olsun ablacim arabaşı düşünüyom karar veremedim
hoşbuldum migim nasılsınn:)Hoşgeldin kalori :)
çok teşekkür ederim :)Canım mesajları yarım yamalak okuyabildim tam anlamadım oğlun bir rahatsızlık geçirdi herhalde çok çok geçmiş olsun
estağfurullah, iyi niyetinizi anlıyorum.Ya özür dilerim burkulmaniz için demediminşallah katılabilir . Herkesin başa çıkması daha farklı tabii ki . Gerçekten üzmek istemedim
İyiym çok şükür sen nasılsın kalori döndügüne sevindimhoşbuldum migim nasılsınn:)
çok teşekkür ederim :)
estağfurullah, iyi niyetinizi anlıyorum.
çok teşekkür ederim :)
Evet ama ben hamursuz yapıyom abla hamur yapmıyomKayboldu bir anda
Sağo migim hiç yemedim tadınıda bilmiyorum direk yutuluyormuş hamuru demi.
Hamursuz oluyormu öyle değişikmiş oda .Evet ama ben hamursuz yapıyom abla hamur yapmıyom
bende iyiyim canım çok sağol, teşekkür ederim.İyiym çok şükür sen nasılsın kalori döndügüne sevindim
Oğlun için geçmiş olsun
Yapan var abla ama hamursuz daha seviyomHamursuz oluyormu öyle değişikmiş oda .
AA tamam tamam çözdüm neden olduğunu.sebebini söyleyemem simdiİnşallah ikiz. Ara ara böyle seylerin olması çok normal
Sen yetistin ama ben kacirmis olabilirimGeldim yetiştim mi
Katılabilirsin tabi ki canim
Bu arada Dünkü menünü paylasmadinİlk kez şiştim desem, katıldığımdan beri
Daha doğrusu şişmeler arada oluyordu ama ben indiriyordum . Bu sefer ilk kez inmiyor. Regl de bitti.ilgisi yok. Dün et yemiştim, ondan olabilir muhtemelen ama bu saate kadar nasıl inmedi hayret. Yumuşadı gerçi belki iner
Orijinal tarifi hamurla olan değilmiYapan var abla ama hamursuz daha seviyom
Uzun zamandir gelmedi
Aynen ablacim ama sade çorbasini yapıyorumOrijinal tarifi hamurla olan değilmi
Ellerine sağlık ablacimKarnıyarık var çorba pişti demin pilav yapacam birde.
Hiç sıkıntı değil benim iki tane ağır ameliyat geçmişim var ilki 4 yaşında baya ölüm kalım riski olan öndeki göğüs kafesi sol akciğere baskı yapıyormuş onları açtılar. İkincisi 10 yasinda skolyoz oldum vs vs . Zor sureclerdi . Pdrci olmama rağmen kaçtım korktum vs vs travmalara yüzleşmek çok kolay değil . Pandemi oncesinde aşırı sosyalleikle başa çıkıyordum. Pandemi ile birlikte direkt olucem moduna geçtim , depresyon şu bu ve sonunda terapi koltuğuna oturdum:) zordu ama kendimi şu anda gayet iyi hissediyorum :) sizi de gerçekten üzmek istemezdimsizin ameliyatınız neydi çok merak ettim özel değilse. 22 yıl ötelemişsiniz içindeki hisleri birine açmayı. insan psikolojisi çok farklı gerçekten.
evet bu yaşta olması iyiymiş. ama kemikler uzadıkça kısalma tekrarlayabilirmiş. her şeyin ilacı zaman deyip bekleyeceğiz bakalım. çok teşekkür ederim..
stresle başa çıkmak cidden çok önemli, siz başarıyorsunuz o zaman tebrik ederim.
Yaa cok gecmis olsun canim ne zorlu surecler atlatmışsınHiç sıkıntı değil benim iki tane ağır ameliyat geçmişim var ilki 4 yaşında baya ölüm kalım riski olan öndeki göğüs kafesi sol akciğere baskı yapıyormuş onları açtılar. İkincisi 10 yasinda skolyoz oldum vs vs . Zor sureclerdi . Pdrci olmama rağmen kaçtım korktum vs vs travmalara yüzleşmek çok kolay değil . Pandemi oncesinde aşırı sosyalleikle başa çıkıyordum. Pandemi ile birlikte direkt olucem moduna geçtim , depresyon şu bu ve sonunda terapi koltuğuna oturdum:) zordu ama kendimi şu anda gayet iyi hissediyorum :) sizi de gerçekten üzmek istemezdim
"Sebebini biliyorum ama söylemem" diyince hatırladın dimiSen yetistin ama ben kacirmis olabilirim
Katılabilirsin tabi ki canim
Bu arada Dünkü menünü paylasmadin
Yok hayir et yedim dedinn ya ordan hatirladim"Sebebini biliyorum ama söylemem" diyince hatırladın dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?