Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Etli hayatta yemem. Etsiz çiğ köfte delisiyim bende. Ama artik lavaşsiz daha cok seviyorum sirf marullab
Ben lavanta sevemedim marul candir
Ay inşallah düzene girerler canim insan zombi gibi oluyor
Valla bizimki devam ediyor 8buçuk yaşında sabah okula zar zor kaldırıyorum o kadar söyleniyor ki...

Ahhaha karısına yapmaz eppekim bütün nazlari bize
Benim ki sabah 7de kendisi kalkıyor bende yalvarıyorum hafta sonu bari yat oğlum diye . Aman sevsinler , naz yapsınlar eşlerine
Valla benim kocam yapiyo sanarsin ki sövmüşüm. Kardeşi de oyle, bir suratsiz uyaniyolarki sorma
Bana mı uyuyorsun be adam ben ne yapayım uyumuyorum bile de
Hosgeldin canim nasılsın (nanekik_ EppekArasi ben )
Ben almayım onlardan,bana sütlü tatlı lazım kazandibi tramisu filan bayılırım onlara.
Tam benim zevkim
Çok geçmiş olsun canım zor olmustur
Tekrar kamu spotu yapayım kizlar help stepsi indirdiniz mi ? Adımları dönüştürdünuz mu bakım ?
Ben teli çok kullanamadıgim için malesef
sabah yedim biraz hamur işi

Kırıkkale Kaman ı bildiğine göre bu taraflarla bağlantin var canım?

offf yemek farz oldu
Yok aslında canim memleket Karadeniz ama unide arkadaşım kirikkaliydi gezmistik oraları . Şuan Ankaradayım
Kilo cetveliyle oynadım biraz 60 kilo olunca yeşil renge geçiyorum yani daha 33 kilo vermem lazım
Dur kız bende deneyim . Karpuz kabuğu soktun aklıma
Bir türlü güzel diyet yapamıyorum. Metabolizma iyice yavasladi ramazanda. Neyse korusam yeter. Az az da olsa veriyoruz.
Canim Ramazan dolayısıyla hepimiz aynıyız. Yesek ayrı sorun yemesek ayrı kendimizi yormadan kalan zamanı atlayacagiz. Birde havalar serindi iştahlar kapanmadı
Çok geçmiş olsun canım
Cuma kilom 71.2
Bugün 70.8 fark -400 gr
Zipzip- @19Temmuzda69um @Chedarice
Çok güzel canim

Hu huuuuu bende bi değişiklik yok mu
Aaa pastelfitim kızanım çok güzel olmuş
Olsun arada olur öyle canısı
Teşekkürler fesangcım. Bugün ceza olarak adım hedefimi 20.000 yaptım
Afiyet olsun

Canım ikizim

Üzüldüm ama sağlık olsun. Daha var cumaya. Toparlarsin

Afiyet olsun
Adım cezası verdim kendime kaptanım
Ben dün sabittim kaptanım ama akşamki kaçamaktan sonra nasıl olacağım bilmiyorum

Cumaya iner inşallah sabit olman güzel

Kıyamam sana kız

Demi yani napayım güllacıda mis gibi tramisu varken yani

Olsun olsun, Moral bozmak yok. Salı çarşamba perşembe, 3 günde toparlanır. Hatta bugün de yarım gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…