Menü paylaşmazsan
Süper bir eksiiii, tebriklerdengeli öğünlerde istediğini ye
Aynısını ben de düşündümikizim
Tebrik ederim. Devamke
Ben lavanta sevemedim marul candirEtli hayatta yemem. Etsiz çiğ köfte delisiyim bende. Ama artik lavaşsiz daha cok seviyorum sirf marullab
Ay inşallah düzene girerler canim insan zombi gibi oluyorAh ben o saatte uyutsam bile hortlak gibi gece kalkıyorlar. Buyuk kiz 10.30dab sonra uyudu, digeri 11 30 gibi. Ben 3.30da sahura kalktim tam kuran okudum yatcam buyuk kalkti geldi koltuga yatti 5.30da. eşimi 6da kaldirdim gecirdim 6.30a dogru kucuk emmeye geldi. Hareket edip duruyorlar bu sefer uyancaklarmi diye dinlemekten ben uyuyamiyorum 7 de anca uyumuşumdur
Benim ki sabah 7de kendisi kalkıyor bende yalvarıyorum hafta sonu bari yat oğlum diye . Aman sevsinler , naz yapsınlar eşlerineValla bizimki devam ediyor 8buçuk yaşında sabah okula zar zor kaldırıyorum o kadar söyleniyor ki...
Ahhaha karısına yapmaz eppekim bütün nazlari bize
Bana mı uyuyorsun be adam ben ne yapayım uyumuyorum bile deValla benim kocam yapiyosanarsin ki sövmüşüm. Kardeşi de oyle, bir suratsiz uyaniyolarki sorma
Hosgeldin canim nasılsın (nanekik_ EppekArasi ben )baya erken döndüm mesajlara biliyorumartık internet oldukça gireceğim evet hoşbuldum
ben başladım, hep beraber başlayalım mı
sporsuz olmuyor anladım, başladım da.
günaydın canım, işe gireceğim ama oğlanın iyileşme süreçleri var, ameliyat oldu parmak ucu yürüdüğü için ve alçılar yeni çıktı. fizik tedavi süreci var. biraz zorlu bir dönemdeyiz. internet işini bir şekilde çözmeye çalışacağım. mümkün olduğunca gireceğim
ya takımları açıklamışsın çok sevindim cordeliamm, çok sayfa olunca nedir ne değildir kaçırıyordum. Diyet yapamıyorum ama spora başladım. cumadan beri yürüyüşe başladım. olabildiğince yapmaya çalışıyorum.
bir aralar hesaplarken adımı böyle yapmıştım, şu an bende hesaplayamıyorum
Tam benim zevkimBen almayım onlardan,bana sütlü tatlı lazım kazandibi tramisu filan bayılırım onlara.
Çok geçmiş olsun canım zor olmusturTeşekkür ederim, güç kaybı var şu an ama fizik tedavi ile süreci ilerleteceğiz. inşallah çözüm olur ameliyat, tekrar parmak ucu yürümez diye dua ediyoruz. tendonlar kısa olduğu için onlara müdahele edildi, uzun süre yatakta yattı vs. biraz zor geçti ama geçti sayılır. bundan sonrası ne olacak diye beklemedeyiz.
Ben teli çok kullanamadıgim için malesefTekrar kamu spotu yapayım kizlar help stepsi indirdiniz mi ? Adımları dönüştürdünuz mu bakım ?
Yok aslında canim memleket Karadeniz ama unide arkadaşım kirikkaliydi gezmistik oraları . Şuan Ankaradayımsabah yedim biraz hamur işi
KırıkkaleKaman ı bildiğine göre bu taraflarla bağlantin var canım?
offf yemek farz oldu
Dur kız bende deneyim . Karpuz kabuğu soktun aklımaKilo cetveliyle oynadım biraz 60 kilo olunca yeşil renge geçiyorum yani daha 33 kilo vermem lazım
Canim Ramazan dolayısıyla hepimiz aynıyız. Yesek ayrı sorun yemesek ayrı kendimizi yormadan kalan zamanı atlayacagiz. Birde havalar serindi iştahlar kapanmadıBir türlü güzel diyet yapamıyorum. Metabolizma iyice yavasladi ramazanda. Neyse korusam yeter. Az az da olsa veriyoruz.
Çok geçmiş olsun canımHiç sıkıntı değil benim iki tane ağır ameliyat geçmişim var ilki 4 yaşında baya ölüm kalım riski olan öndeki göğüs kafesi sol akciğere baskı yapıyormuş onları açtılar. İkincisi 10 yasinda skolyoz oldum vs vs . Zor sureclerdi . Pdrci olmama rağmen kaçtım korktum vs vs travmalara yüzleşmek çok kolay değil . Pandemi oncesinde aşırı sosyalleikle başa çıkıyordum. Pandemi ile birlikte direkt olucem moduna geçtim , depresyon şu bu ve sonunda terapi koltuğuna oturdum:) zordu ama kendimi şu anda gayet iyi hissediyorum :) sizi de gerçekten üzmek istemezdim
Çok güzel canim
Aaa pastelfitim kızanım çok güzel olmuşHu huuuuu bende bi değişiklik yok mu
Teşekkürler fesangcım. Bugün ceza olarak adım hedefimi 20.000 yaptımOlsun arada olur öyle canısı
Adım cezası verdim kendime kaptanımAfiyet olsun
Canım ikizim
Üzüldüm ama sağlık olsun. Daha var cumaya. Toparlarsin
Afiyet olsun
Ben dün sabittim kaptanım ama akşamki kaçamaktan sonra nasıl olacağım bilmiyorum@sara_28
@Kinoalihatun
Aomine Daiki
fesang
@Suskunkardelen
@iceteavecheesecakelutfen
@Kendinin en iyi hali ol
@busra ytez
Naaptiniz kızlar, eksiler geliyor mu
Cumaya eksi görürsün ŞiramPerşembe 84,8 kg
Bugün 85 kg
Fark +0,2 kg
Regl ye 4 gün var. Sanırım ondan artı geldim
Zipzip- erenmothers
Cumaya iner inşallah sabit olman güzelAaa pastelfitim kızanım çok güzel olmuş
Teşekkürler fesangcım. Bugün ceza olarak adım hedefimi 20.000 yaptım
Adım cezası verdim kendime kaptanım
Ben dün sabittim kaptanım ama akşamki kaçamaktan sonra nasıl olacağım bilmiyorum
Kıyamam sana kızAaa pastelfitim kızanım çok güzel olmuş
Ben dün sabittim kaptanım ama akşamki kaçamaktan sonra nasıl olacağım bilmiyorum
İnşallah cumaya jadar regl olursun iner eksilerinPerşembe 84,8 kg
Bugün 85 kg
Fark +0,2 kg
Zipzip- erenmothers
Pazar yok canım.@iceteavecheesecakelutfen @Kendinin en iyi hali olsidelya pazar sporlarının göremedim.
@Suskunkardelen cumartesi pazar spor var mı canım?
Harikasin kinoam
Guzel eksi tebrik ederim canim
Artin cok degil cumaya eksilerle gelirsin canimPerşembe 84,8 kg
Bugün 85 kg
Fark +0,2 kg
Zipzip- erenmothers
Demi yani napayım güllacıda mis gibi tramisu varken yaniBen lavanta sevemedim marul candir
Ay inşallah düzene girerler canim insan zombi gibi oluyor
Benim ki sabah 7de kendisi kalkıyor bende yalvarıyorum hafta sonu bari yat oğlum diye . Aman sevsinler , naz yapsınlar eşlerine
Bana mı uyuyorsun be adam ben ne yapayım uyumuyorum bile de
Hosgeldin canim nasılsın (nanekik_ EppekArasi ben )
Tam benim zevkim
Çok geçmiş olsun canım zor olmustur
Ben teli çok kullanamadıgim için malesef
Yok aslında canim memleket Karadeniz ama unide arkadaşım kirikkaliydi gezmistik oraları . Şuan Ankaradayım
Dur kız bende deneyim . Karpuz kabuğu soktun aklıma
Canim Ramazan dolayısıyla hepimiz aynıyız. Yesek ayrı sorun yemesek ayrı kendimizi yormadan kalan zamanı atlayacagiz. Birde havalar serindi iştahlar kapanmadı
Çok geçmiş olsun canım
Çok güzel canim
İnşallah migimİnşallah cumaya jadar regl olursun iner eksilerin
İnşallah kaptanım, çok isterimGuzel eksi tebrik ederim canim
Artin cok degil cumaya eksilerle gelirsin canim
İnşallah fesangım kınalı kuzumCumaya eksi görürsün Şiram
Bu son cümlene bı espiri yapardım var ya,Menü paylaşmazsan
erenmothers kazansin ( espriye katılıyorum :)) ikinizi kazansin istiyorum bu aralar)
Merak ettim menünü
Olsun olsun, Moral bozmak yok. Salı çarşamba perşembe, 3 günde toparlanır. Hatta bugün de yarım gün varAaa pastelfitim kızanım çok güzel olmuş
Love youuuİnşallah migim
İnşallah kaptanım, çok isterim
İnşallah fesangım kınalı kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?