Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Katılabilirsin tabi ki canim
çok sevindim
gerçekten zor zamanlardan geçmişsiniz ve işin içinde olmanıza rağmen zor olmuş atlatmak, geçmişi kurcalamak. hep iyi olun inşallah

Ellerine sağlık ablacim
Saağol kuzum teşekkürler,pek yemşyecem bunlardan çok sevdiğim tavuk var ondan alrıtım biraz pilav pişmedi daha.
Çok geçmişler olsun epey zorlu zamanlardan geçmşsin,şimdi nasılsın sıkıntıyoktur umarım,skolyoz bendede az miktarda var dr öenmli değil dedi.

çok sevindim

gerçekten zor zamanlardan geçmişsiniz ve işin içinde olmanıza rağmen zor olmuş atlatmak, geçmişi kurcalamak. hep iyi olun inşallah
Şu oluyor ben bu kadar farkında diildim, iş kendinde olduğu için duygulanimlar çok yüksek farklı yerlerde problemleri arıyordum. Kaygı sıkıntım vardı . İşte terapide sinir sistemini güçlendirip EMDR tekniği ile travmalar üzerine çalıştık. Her şeyin vakti var diyorum doğru zaman geçen yilmistir belki de :) şu da var zorluklar bizi daha güçlü yapıyor . Yüzümde çıkan bir sivilce beni hiç bir zaman mutsuz etmedi :) oğlun için de güzel olacak sadece bunları daha erken bilseydim belki beni yoran kaygimla daha kolay başa cikardim. Sürekli yaşamak için ittirmek yerine anın tadını cikariridim. :)

O zamanlar durdurma ameliyatı vardı biraz belli oluyor ama beni rahatsız etmiyor . Hayatımı çok olumsuz etkilemiuor ama hareket kabiliyetim çok iyi diil . Şükür ama kendi başıma yaşayabiliyorum :)

O zamanlar durdurma ameliyatı vardı biraz belli oluyor ama beni rahatsız etmiyor . Hayatımı çok olumsuz etkilemiuor ama hareket kabiliyetim çok iyi diil . Şükür ama kendi başıma yaşayabiliyorum :)
Sıkıntı yapmıyorsa rahatsan belli olması zaten hiç önemli değil bana görede,o zaman herşeyi yavaştan hızlı hareket etmeden hallolcak.
Bunada şükür diyelim elimiz ayağımız tutuyor kendi işlerimizi hallediyoruz nasılsa.

Cordelia kuzum şaka gibi şuan uygulamaya bakıyorum ve ben şok
Yani şu 3 günlük adım sayım şaka gibi benim uygulama kafayı yemiş

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-18-15-56-26-501_com.yingsheng.hayloufun.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_2022-04-18-15-56-20-957_com.yingsheng.hayloufun.webp
    9 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_2022-04-18-15-55-51-370_com.yingsheng.hayloufun.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 42
Geçmiş olsun canım Rabbim kolaylıklar versin

Yok hayir et yedim dedinn ya ordan hatirladim

Birde not alıyorum kimin yazıp yazmadigini biliyorum

Cuma kilom 71.2
Bugün 70.8 fark -400 gr
Zipzip- @19Temmuzda69um Chedarice
Süper bir eksiiii, tebrikler dengeli öğünlerde istediğini ye

Tmm sonra söylersin
Aynısını ben de düşündüm ikizim
Tebrik ederim. Devamke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…