- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
çok sevindimKatılabilirsin tabi ki canim
gerçekten zor zamanlardan geçmişsiniz ve işin içinde olmanıza rağmen zor olmuş atlatmak, geçmişi kurcalamak. hep iyi olun inşallahHiç sıkıntı değil benim iki tane ağır ameliyat geçmişim var ilki 4 yaşında baya ölüm kalım riski olan öndeki göğüs kafesi sol akciğere baskı yapıyormuş onları açtılar. İkincisi 10 yasinda skolyoz oldum vs vs . Zor sureclerdi . Pdrci olmama rağmen kaçtım korktum vs vs travmalara yüzleşmek çok kolay değil . Pandemi oncesinde aşırı sosyalleikle başa çıkıyordum. Pandemi ile birlikte direkt olucem moduna geçtim , depresyon şu bu ve sonunda terapi koltuğuna oturdum:) zordu ama kendimi şu anda gayet iyi hissediyorum :) sizi de gerçekten üzmek istemezdim
Çok şükür bugünümuze diyorum :)Yaa cok gecmis olsun canim ne zorlu surecler atlatmışsın
Saağol kuzum teşekkürler,pek yemşyecem bunlardan çok sevdiğim tavuk var ondan alrıtım biraz pilav pişmedi daha.Ellerine sağlık ablacim
Çok geçmişler olsun epey zorlu zamanlardan geçmşsin,şimdi nasılsın sıkıntıyoktur umarım,skolyoz bendede az miktarda var dr öenmli değil dedi.Hiç sıkıntı değil benim iki tane ağır ameliyat geçmişim var ilki 4 yaşında baya ölüm kalım riski olan öndeki göğüs kafesi sol akciğere baskı yapıyormuş onları açtılar. İkincisi 10 yasinda skolyoz oldum vs vs . Zor sureclerdi . Pdrci olmama rağmen kaçtım korktum vs vs travmalara yüzleşmek çok kolay değil . Pandemi oncesinde aşırı sosyalleikle başa çıkıyordum. Pandemi ile birlikte direkt olucem moduna geçtim , depresyon şu bu ve sonunda terapi koltuğuna oturdum:) zordu ama kendimi şu anda gayet iyi hissediyorum :) sizi de gerçekten üzmek istemezdim
Şu oluyor ben bu kadar farkında diildim, iş kendinde olduğu için duygulanimlar çok yüksek farklı yerlerde problemleri arıyordum. Kaygı sıkıntım vardı . İşte terapide sinir sistemini güçlendirip EMDR tekniği ile travmalar üzerine çalıştık. Her şeyin vakti var diyorum doğru zaman geçen yilmistir belki de :) şu da var zorluklar bizi daha güçlü yapıyor . Yüzümde çıkan bir sivilce beni hiç bir zaman mutsuz etmedi :) oğlun için de güzel olacak sadece bunları daha erken bilseydim belki beni yoran kaygimla daha kolay başa cikardim. Sürekli yaşamak için ittirmek yerine anın tadını cikariridim. :)çok sevindim
gerçekten zor zamanlardan geçmişsiniz ve işin içinde olmanıza rağmen zor olmuş atlatmak, geçmişi kurcalamak. hep iyi olun inşallah
C
Aaaa bunu bende görünce şok oldum eve geçince uygulamadan hemen bakacağım ben dün iftardan gelince saat 11 gibi adım sayısı yapmıştım niye böyle aynı olmuş bazen uygulamam hata veriyorBunu nasıl başardın canim
O zamanlar durdurma ameliyatı vardı biraz belli oluyor ama beni rahatsız etmiyor . Hayatımı çok olumsuz etkilemiuor ama hareket kabiliyetim çok iyi diil . Şükür ama kendi başıma yaşayabiliyorum :)Saağol kuzum teşekkürler,pek yemşyecem bunlardan çok sevdiğim tavuk var ondan alrıtım biraz pilav pişmedi daha.
Çok geçmişler olsun epey zorlu zamanlardan geçmşsin,şimdi nasılsın sıkıntıyoktur umarım,skolyoz bendede az miktarda var dr öenmli değil dedi.
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Sıkıntı yapmıyorsa rahatsan belli olması zaten hiç önemli değil bana görede,o zaman herşeyi yavaştan hızlı hareket etmeden hallolcak.O zamanlar durdurma ameliyatı vardı biraz belli oluyor ama beni rahatsız etmiyor . Hayatımı çok olumsuz etkilemiuor ama hareket kabiliyetim çok iyi diil . Şükür ama kendi başıma yaşayabiliyorum :)
Neden ki"Sebebini biliyorum ama söylemem" diyince hatırladın dimi
Yeşil takımım eksi harika tebrik ederim
Tmm sonra söylersinAA tamam tamam çözdüm neden olduğunu.sebebini söyleyemem simdi
Pillimi saatin değiştir olmazsa oda yaoıyordur belki.Mesela bugün adım sayım 3523 gösteriyor ama saatim böyleben bundan sonra her akşam saatimi unutmadan çekeyim Cordelia
Ama sen daha tatlısınProfili her gördüğümde gülümsüyorum çok tatlı
Tebrikler canım
Geçmiş olsun canım Rabbim kolaylıklar versin7 yaşında, uzun süre yatakta kaldığı için mutsuz ama şu an daha iyi. sadece istediği kadar hareketli değil hala, sancılı bir süreç. umarım travmatik bir olay olarak kafasında kalmaz. terapi aldırmak çok isterim ancak mümkün değil, ameliyat için özele gittik bize göre büyük bir miktar ödedik. bir de ben işsiz kalınca iyice zorlaştı. işsiz kalmam bu süreçte yanında olmam için iyi oldu ama diğer anlamlarda kötü oldu maalesef.
sizin terapi ile durumunuzu biraz da olsa çözmeniz çok sevindirici. umarım tamamen iyi hissedersiniz zamanla.
_250 gram geldimsara_28
Kinoalihatun
@Aomine Daiki
fesang
@Suskunkardelen
Hedef60kgolmak
@Kendinin en iyi hali ol
@busra ytez
Naaptiniz kızlar, eksiler geliyor mu
Aynen canım sadece biraz zaman alacak ama olsunYaklasik 10 kilo verdin canim 33 kilo da verirsin
Aynen canım haklısın küçük hedeflerle sonuca ulaşacam inşallahŞuan benim başladığım yerdesin. 33 ü bosver önce 80 hedefle. 10 kilo birsey değil.
Aynen canım devamkeOlsun daha var cumayadevamke
O da doğru valla
Yok hayir et yedim dedinn ya ordan hatirladim
Birde not alıyorum kimin yazıp yazmadigini biliyorum
Süper bir eksiiii, tebrikler
Neden ki
Aynısını ben de düşündümTmm sonra söylersin
Tebrik ederim. Devamke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?