- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
Kendini iyileştirme işi nasıl yapılır kitabıni sevdim istersen bir bak :) esin neyci ? Honkurerek agliyordum her seansta hahahÇok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun abla
Ayy canım yaa inan ki çok iyi anlıyorum seni.rabbim beterinden korusun.daha iyi olursun inşallah
Eşim yapmıştı bana EMDR sistemini.allahimmm o neydi öylebende de çok büyük travmalar var.zamanla bazı şeyleri aştım.ama daha çok yolum var
Sağol tatlım
Sağol canımkocama doğum çantası hazırladım bugün.persembe hastaneye yatisimiz var.kuyruk sokumum feci durumda kendime dikkat ettikçe hasar veriyorum
Ne güzel düşünüyorsun, hem de yol gösteriyodunNeler yapıyorlar artık.
Güllacıda sevmem hiç nedense
Çok sağol pastelcim,elimizden geldiği kadarıyla iyi yetiştirmeye gayret ettik hep.
Bana yolladıpı zaman k.validenide unutma derim hep.
Teşekkür ederim hayatımAaa pastelfitim kızanım çok güzel olmuş
Teşekkürler fesangcım. Bugün ceza olarak adım hedefimi 20.000 yaptım
Adım cezası verdim kendime kaptanım
Ben dün sabittim kaptanım ama akşamki kaçamaktan sonra nasıl olacağım bilmiyorum
Elhanım güzel verdi gerçekten. Hesap yaptım, valla güzel kilo vermişim farkında değildim. 21 haftada 12,6 kilo, ayda 2,4 kiloya denk geliyoOoo maşallah ya
Ama geçmiş olsun reflün mü var
Olsun cnm sigara için ağız alışkanlığına da bişeyler araştırıp bol sıvı tüketirsen bence güzel geçecek bu zamanlar
Olsun cnm @Elhan ablayla sen hızlı ve bayağı verdiniz dinlenme dönemi çok normal
Sendrom filen kalmadıı
Gerçekten orjinalsin kız tatlış
Aa @Suskunkardelen suskunhanım mı :)
Ayy üstü pudra şekerli off
Fit olmasak da yeriz yaa
Moralım bomba gibi kaptanım. Elimden gelenin en iyisini yapıcam inşallahMaviş kuşlarım - gelenleri tebrik ederim sabit yada + olan ballarım üzülmeyin cuma günü biliyorsunuz fazlasıyla gidiyor
Moral bozmak yokZıplıyoruz sallıyoruz yürüyoruz Cuma’ya kesin eksiler geliyor
@Cordelia @Migim @She-Raapastelfit
@dolunaydagel @DombiliKus
@60kiloyum @s i d e l y a @yildiz4kc
Valla artık hiiiç bişeyimiz gizli değilKızz yüzde olarak çokk iyibiraz dinlen tenise de gidiyorsun
Kız nolcek ondanregl yoksa çok rahat yarım kilo gider cumaya
Biz de balık ekmek yicez cnm
Afiyet olsun cnm şimdiden
Bana da ne istersen diyebilirsinBurcucum balım minnoşum
Ayy dinlediklerini biliyodum yazdıklarımız da mı gidiyor
Ya yerim yüzük mu çıkartmak ahahaDiueyisyene mecbur 4 te sahur yapıp 10 da gidiyorum. Bir nevi tok oluyoryoksa beni bilrnler bilir tartılırken yüzüğümü bile çıkartır, nefesimi sonuna kadar veririm
Canım mantar kurabiye istedi. Dışı kıtır içi yumuşacık olacak.
Benimkini dinlese diyecek ki sen nasıl bir ruh hastasisinNe güzel düşünüyorsun, hem de yol gösteriyodun
Teşekkür ederim hayatım
Elhanım güzel verdi gerçekten. Hesap yaptım, valla güzel kilo vermişim farkında değildim. 21 haftada 12,6 kilo, ayda 2,4 kiloya denk geliyoçok hızlı değil ama gayet ideal olmuş bence
Moralım bomba gibi kaptanım. Elimden gelenin en iyisini yapıcam inşallah
Valla artık hiiiç bişeyimiz gizli değil
Kadın kendine gel :)))Canım mantar kurabiye istedi. Dışı kıtır içi yumuşacık olacak.
AhahahaSalla kazan iyiymiş
Allah rahmet eylesin cnmSalı çarşamba benden pek hayır yok bu sefer bugün bile çok adım atamadım kaptanım,çarşambada komşumun annesininduası var ona gideceğim.
Ben de yedim ama yine de istiyorCanım ikizimm. Benim canım zerre istemiyor çünkü yedim yine çikolata sağlık olsun
Bugün coştum yaaa bir süredir böyle değildimKadın kendine gel :)))
Dimi nerden baksan 30 gram vardır
Biz de yanlış olmaz,ice kardes
Yarın sabah nefes vericem ahaha saçları da mı kestirsek ahahah
Mantar kurabiyenin benim icin ayri bir yeri varCanım mantar kurabiye istedi. Dışı kıtır içi yumuşacık olacak.
Nedeeeeennn???Mantar kurabiyenin benim icin ayri bir yeri var
Kaşları da alalımYarın sabah nefes vericem ahaha saçları da mı kestirsek ahahah
Yine nöbet geçiriyoCanım mantar kurabiye istedi. Dışı kıtır içi yumuşacık olacak.
Onu da denedim, belimdeki saçları küt kestirdim, çok etki etmedi ya 100-150 gr falanYarın sabah nefes vericem ahaha saçları da mı kestirsek ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?