- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
- 88
Bende de aynı menü var birde cacıki yapacağım.K.yarık ve çorba var bendede,salata yapacam sadece,bende tavuk yedim akşamı kapattım bile.
Allah korusun canım öyle deme sağlık olsun her şey hallolur hem tek dert yemek yapmak gibi olsunKolumu kirsam da 3-5 hafta yapmasam ne güzel olurdu
Ama hiç sevmiyorumAllah korusun canım öyle deme sağlık olsun her şey hallolur hem tek dert yemek yapmak gibi olsun
Geçen hafta sabittim oruçta hiç kendimi kısıtlayamıyorum canım bir kaç gün kısıtlasam sonra patlıyorumÜzülecek bişey yok canım
Ama hiç sevmiyorumsağol Saracım Allah korusun tabi o işin şakası
Evet canım süper.Cordelia cicim bunu bu şekilde ekliyorum dünün adımları gruba ekleniyormuş galiba
Evet evet seviyorum ikisini de şükür iyim canım :) hem bedenen hem ruhenAynen kızlar oruç benm iştahımı çok açıyor,her gün tutmuorum ama yine de metabolizma yavaşlıyor gibi
Bayramdan sonra gaza basarız
Oyyy canım yaaa neler yaşamışsınplates daha iyi olur sanırım yoga da iyi geliyor mu?
Çok güzel eksi canım
Çok geçmiş olsun canım7 yaşında, uzun süre yatakta kaldığı için mutsuz ama şu an daha iyi. sadece istediği kadar hareketli değil hala, sancılı bir süreç. umarım travmatik bir olay olarak kafasında kalmaz. terapi aldırmak çok isterim ancak mümkün değil, ameliyat için özele gittik bize göre büyük bir miktar ödedik. bir de ben işsiz kalınca iyice zorlaştı. işsiz kalmam bu süreçte yanında olmam için iyi oldu ama diğer anlamlarda kötü oldu maalesef.
sizin terapi ile durumunuzu biraz da olsa çözmeniz çok sevindirici. umarım tamamen iyi hissedersiniz zamanla.
Geçmiş olsun ablaAyakkabılarda yapmış olabilirmi acaba,yada ters bir hareket etmiş olabiir oda sonradan çıkmışta olabilir ortaya.
Benim 2008 yılıydı ameliyat olduğumdaa,yaklaşık 4-5 ay tedavim sürmüştü,bağdaş kurup oturamadım yıllarca nedenide bilekte esneklik yoktu,baxaktan doku alındı oda esneklik olmadığı için gerginlik oluyordu.
Bir anda bacağım zıplıyordu karıncalanma gibi oluyordu şimdi böylr arada oluyor oda.
Sıkıntılı süreç yaşadım bende geçti neyse ki o günler.
Ayy canım yaa inan ki çok iyi anlıyorum seni.rabbim beterinden korusun.daha iyi olursun inşallahHiç sıkıntı değil benim iki tane ağır ameliyat geçmişim var ilki 4 yaşında baya ölüm kalım riski olan öndeki göğüs kafesi sol akciğere baskı yapıyormuş onları açtılar. İkincisi 10 yasinda skolyoz oldum vs vs . Zor sureclerdi . Pdrci olmama rağmen kaçtım korktum vs vs travmalara yüzleşmek çok kolay değil . Pandemi oncesinde aşırı sosyalleikle başa çıkıyordum. Pandemi ile birlikte direkt olucem moduna geçtim , depresyon şu bu ve sonunda terapi koltuğuna oturdum:) zordu ama kendimi şu anda gayet iyi hissediyorum :) sizi de gerçekten üzmek istemezdim
Eşim yapmıştı bana EMDR sistemini.allahimmm o neydi öyleŞu oluyor ben bu kadar farkında diildim, iş kendinde olduğu için duygulanimlar çok yüksek farklı yerlerde problemleri arıyordum. Kaygı sıkıntım vardı . İşte terapide sinir sistemini güçlendirip EMDR tekniği ile travmalar üzerine çalıştık. Her şeyin vakti var diyorum doğru zaman geçen yilmistir belki de :) şu da var zorluklar bizi daha güçlü yapıyor . Yüzümde çıkan bir sivilce beni hiç bir zaman mutsuz etmedi :) oğlun için de güzel olacak sadece bunları daha erken bilseydim belki beni yoran kaygimla daha kolay başa cikardim. Sürekli yaşamak için ittirmek yerine anın tadını cikariridim. :)
Sağol tatlımAfiyet olsun balım
Afiyet olsun bacım
Cnm neyse ki kontrol tartımız var
Kendine bir plan yap eksi gelir inşallah
Sağol canımZeynep_Nihal nasıl oldun ablasının gülü
Hayırlı iftarlar ikizimHayırlı iftarlar canlarım
Offf ne diyosun canım yaÇok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun abla
Ayy canım yaa inan ki çok iyi anlıyorum seni.rabbim beterinden korusun.daha iyi olursun inşallah
Eşim yapmıştı bana EMDR sistemini.allahimmm o neydi öylebende de çok büyük travmalar var.zamanla bazı şeyleri aştım.ama daha çok yolum var
Sağol tatlım
Sağol canımkocama doğum çantası hazırladım bugün.persembe hastaneye yatisimiz var.kuyruk sokumum feci durumda kendime dikkat ettikçe hasar veriyorum
Süpersin ben de daha yeni geçtimBu sefer 5 bin adımi geçtim şükür
AA bir kilodan fazla mı gitti
Çok iyi. 6000 yapmaya calisicam yapabilmiskenSüpersin ben de daha yeni geçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?