Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ellerine sağlık canım

erenmothers tebrik ederim

Sen de mi 5. Takimdaydin?hatırlayamadım @Emnis nerelerde acaba

Evet 5. Takımdaydım, baya uzun süreler gittim geldim 5. Takıma ama mütemadiyen gittim geldim hahaha Bir kere hedefe ulaşıp bir tatille başa döndüm maalesef ve ondan sonra da iflah olmadım

Sen de mi 5. Takimdaydin?hatırlayamadım @Emnis nerelerde acaba

Evet 5. Takımdaydım, baya uzun süreler gittim geldim 5. Takıma ama mütemadiyen gittim geldim hahaha Bir kere hedefe ulaşıp bir tatille başa döndüm maalesef ve ondan sonra da iflah olmadım

Yok reflü flanda az yiyorum ya genelde mide küçüldü herhalde,cumartesde az yedim şiştim resmen soda içtim sonra.
Canım çiya tohumu gibi lifli bişey ekle bence, bi de tarçınlı su olabilir daha bazik bi içecek

Evet canim
@Kendinin en iyi hali ol da 5.takimdaydi bak onu unuttum
balpamuk
Hıım tmm

ben hepsini severim. sonra starbucks ın havuçlu cevizli kekini yapacağım. belki fit versiyonunu yaparım belli olmaz.
Kız iftar öncesi herkes coşmuş yazık ben ara vererek tuttuğum için mi ki çok aşermiyorum haha

Hiç görmedim desem , ya Allah affetsin bı kere pancar yemeği yaptım hayattan soğudum . Pancarın kendisinden öneri var mı :)
Cnm o toprak kokusu için baharat ekle çorba çok güzel oluyor yanında yeşillik de yersen tadı gidiyor

Ayy evde mi yaptııın ben de hazır aldım sevdimm

Bu hafta tenis yok havadan ötürü bı tarafim donacak bakalım bakalım ay güzel güzel gitsin yoksa yaza giyecek 1 kıyafetim bile yok ahaha
Hıı doğru orda hava soğuk
Evde video o zaman

Oyyyyyyy

Tamam cnm bölgesel kaldı o zaman kolaylamışsıninşallah daha da önce olur

Ben sana balım dicem
Ay deeee
Olsuun 2 günde gider cnm protein yiyosun zaten, cumaya da -300 tamam

Normalde samsung health kullaniyorum
Helpstepsi indirince google fiti de indirmek durumunda kaldim

Yardim kuruluslari var istediğine bağışlayabiliyorsun
Çok sağol tatlışım bakayım
Google fit de doğru sayıyor mu adım

Tamam kuzum bakayım buna

Balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…