- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Aaa o zaman Bayramda ellerini öpmeye gideyim miElvankentte kp. ve kaynım oturuyor.
Tşk ederim balımmmm
Bende beklerim şeker kızBen de umraniyedeyim bekliyorum
Sen daha şekersin kaptanımAaa o zaman Bayramda ellerini öpmeye gideyim mi
Tşk ederim balımmmm
Bende beklerim şeker kız
Evet evet aynen , oraya gelmiştimMazi kahvesinde mi
Bence dogru saymiyorÇok sağol tatlışım bakayım
Google fit de doğru sayıyor mu adım
Sen önce Antalya'ya gel de...hallediciz İstanbul' u.Ben de umraniyedeyim bekliyorum
Sen neredesin canimEryamanBen
4 yıl eryamanda çalıştım
Şakaaaaa kızzzzz sen benim komşum çıktın yaaacuma gelebilirim şimdi olmassss
Sulthane bitti , yeni mekan önerim baglica yolu üzeri kültür merkezini geçince gimsa karşısı botanicaSulthane de az brunch yapmadım
Adliyenin karşısındaki cafede de konsere gelmiştim
Belki komşumElvankentte kp. ve kaynım oturuyor.
İnşallah tekrar gelirsin canımmBir özel okulda çalıştım 4 yıl canım. Sonra Urfa’ya atandım
Cansın senSen daha şekersin kaptanım
Sincan canım. Ailem orda ben urfadayımSen neredesin canim
Sulthane bitti , yeni mekan önerim baglica yolu üzeri kültür merkezini geçince gimsa karşısı botanica
Belki komşum
Sen şimdi illa bugün baklava yemem mi diyorsunİnşallah tekrar gelirsin canımm
Cansın sen
Ben de çok sevindiiimmmm birbirimizi bırakmayalım safları sıklaştıralımEvet tatlımama olsun şimdi gördün ya geldigine çok sevindim.
Sincanin neresi annemde plevne de eltilwrimim biri Sincan lisesinin orda birisi Çağlayan geçişinin bak yakında tanıdık cikacagizSincan canım. Ailem orda ben urfadayım
AMiN canım inşallah.herkes bir sınavda.insallah sınavımi vermişimdirOfff ne diyosun canım yaAllah'ım acil şifalar versin inşallah
Eşim benim için öğrendi canım.kendi mesleği farklı soylemiyeyim.ben ilaçta çok kullandım uzun süre.sukur bıraktım.arada kötü oluyorum.ilacsiz atlatmaya çalışıyorumKendini iyileştirme işi nasıl yapılır kitabıni sevdim istersen bir bak :) esin neyci ? Honkurerek agliyordum her seansta hahah
Teşekkür ederim prensesÇok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim kaptanımGecmis olsun canim Allah sifa versin
hemi de 2. ve 3. kaptanlıklarım da iki hafta üst üsteydi ve covid timMasterFit yarışmasını 17 defa Mavi Takım 12 defa Kırmızı Takım kazanmıştır. 1 hafta iptal olmuştur.
@ugurbocuuu 4 defa en çok kilo veren yarışmacı olmuş.Elhan 4 defa kazanan kaptan olmuş. @busra ytez 3 defa 60kiloyum 3 defa kazanan kaptan olmuş.
Hata varsa lütfen bildirin. Baya bi geçmişe gömüldüm.Zipzip-
Masterfit öncesi ilk şampiyon @Ayyulduz MASTERFİT KAZANAN TAKIM KAZANAN KAPTAN EN ÇOK KİLO VEREN 1.ETAP MAVİ TAKIM @askrhpozitif @zeyneppk 2.ETAP KIRMIZI TAKIM @zeyneppk @madamhd 3.ETAP MAVİ TAKIM eski üye @Mefkurem 4.ETAP KIRMIZI TAKIM @Mefkurem eski üye 5.ETAP KIRMIZI TAKIM eski üye eski üye 6.ETAP MAVİ TAKIM @Migim eski üye 7. ETAP MAVİ TAKIM @busra ytez eski üye 8. ETAP MAVİ TAKIM eski üye eski üye 9. ETAP MAVİ TAKIM eski üye @aypare ackerman 10. ETAP KIRMIZI TAKIM @aypare ackerman eski üye 11. ETAP KIRMIZI TAKIM eski üye @masal3487 12. ETAP iptal iptal iptal 13. ETAP MAVİ TAKIM 60kiloyum @busra ytez 14. ETAP KIRMIZI TAKIM @busra ytez Elhan 15. ETAP MAVİ TAKIM @pastelfit @MaYa_MiLa 16. ETAP MAVİ TAKIM 60kiloyum eski üye 17. ETAP MAVİ TAKIM @KarlarKralicesi @ugurbocuuu 18. ETAP MAVİ TAKIM @busra ytez @ugurbocuuu 19. ETAP MAVİ TAKIM Elhan Elhan 20. ETAP KIRMIZI TAKIM Elhan fesang 21. ETAP MAVİ TAKIM 60kiloyum @ugurbocuuu 22. ETAP MAVİ TAKIM @Kinoalihatun fesang 23. ETAP KIRMIZI TAKIM fesang @busra ytez 24. ETAP MAVİ TAKIM sidelya @yildiz4kc 25. ETAP KIRMIZI TAKIM @yildiz4kc @pastelfit 26. ETAP MAVİ TAKIM Elhan sidelya 27. ETAP KIRMIZI TAKIM sidelya fesang 28. ETAP KIRMIZI TAKIM Elhan @sara_28 29. ETAP KIRMIZI TAKIM @sara_28 @ugurbocuuu 30. ETAP MAVİ TAKIM Cordelia @19Temmuzda69um
Hepimiz aynı yerdeymişiz vallaSincan canım. Ailem orda ben urfadayım
Sen şimdi illa bugün baklava yemem mi diyorsun
Ayy 3 gün önce Antalya’daydım Antalya’yı göremeden geri döndüm ne soğuktu öyleeeSen önce Antalya'ya gel de...hallediciz İstanbul' u.
Ben yedim ama bayramda 75 olacağımHepimiz aynı yerdeymişiz valla
Yimemmmm işteee bayramda 70 olmam lazım
Akemek sitesindeydi eltim ve kaynım. Bahçeli Parkınin arkasindaydilar şimdi TOKİ evlerine tasinmişlar. Yorulma kuzum. Kayınpeder de Topçu Mahallesi'nde. Gidersem Gimsa' nin oralarda buluşuruz seninle güzel annem.Aaa o zaman Bayramda ellerini öpmeye gideyim mi
Tşk ederim balımmmm
Bende beklerim şeker kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?