Tamamdır kaptanım27. Haftada canim. @s i d e l y a Kırmızı kaptanmis.
Temmuz ortası ordayım inşallah biricikimSen önce Antalya'ya gel de...hallediciz İstanbul' u.
Emdr olduğuna emin misin ? Öyle öğrenilecek bir teknik değil terapist olmayan birinin kullanması çok tehlikeli barış Muslu tarzı bir şeyler miAMiN canım inşallah.herkes bir sınavda.insallah sınavımi vermişimdir
Eşim benim için öğrendi canım.kendi mesleği farklı soylemiyeyim.ben ilaçta çok kullandım uzun süre.sukur bıraktım.arada kötü oluyorum.ilacsiz atlatmaya çalışıyorumo ağlama işi aslında en güzeli çünkü beyin işi bitirip rahatlatıyor.sonra üstümden sanki dozer geçmiş gibi hissediyorum
Teşekkür ederim prenses
Teşekkür ederim kaptanım
Oh oh Ankara gözümde bir başka güzel artık.Sen neredesin canim
Sulthane bitti , yeni mekan önerim baglica yolu üzeri kültür merkezini geçince gimsa karşısı botanica
Belki komşum
Bekliyorum bitanem.Temmuz ortası ordayım inşallah biricikim
AnlaştıkAkemek sitesindeydi eltim ve kaynım. Bahçeli Parkınin arkasindaydilar şimdi TOKİ evlerine tasinmişlar. Yorulma kuzum. Kayınpeder de Topçu Mahallesi'nde. Gidersem Gimsa' nin oralarda buluşuruz seninle güzel annem.
Bana da bir Ankara havası iyi gelecek sanki. Ankarada bir sürü güzellik varmışOh oh Ankara gözümde bir başka güzel artık.erenannemle beraber oturur bir kahve içeriz beraber.
Regl henüz yok iyice gecikti jç böyle düzensiz değildi ondan ödem olabilir
Balık ekmek afiyet olsun canım benimde en sevdiğim menülerdendir
BıktıAhh ahh ne günlerdi @Emnis nerelerde şimdi
Evet evet seviyorum ikisini de şükür iyim canım :) hem bedenen hem ruhen
Vışşşşş ortimmmm
Hayırdıır kim yatıyor cnm geçmiş olsunÇok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun abla
Ayy canım yaa inan ki çok iyi anlıyorum seni.rabbim beterinden korusun.daha iyi olursun inşallah
Eşim yapmıştı bana EMDR sistemini.allahimmm o neydi öylebende de çok büyük travmalar var.zamanla bazı şeyleri aştım.ama daha çok yolum var
Sağol tatlım
Sağol canımkocama doğum çantası hazırladım bugün.persembe hastaneye yatisimiz var.kuyruk sokumum feci durumda kendime dikkat ettikçe hasar veriyorum
Benm de 7 bin olduuBu sefer 5 bin adımi geçtim şükür
Aminn kaptancımm cümlemizin heheHedef60kgolmak Allah kabul etsin
Yaa evet ne kadar güzel olurBekliyorum bitanem.Aile dostu olalım eşlerimiz de tanişsin inşallah.
Uyuduğunu sanmam ama bebelerini uyutuyor olabilirBenim Kaptan nerdeee @19Temmuzda69um yönetim uyuyor mu
Kesinlikle Başkenti fethedelim bitanemmm.Bana da bir Ankara havası iyi gelecek sanki. Ankarada bir sürü güzellik varmış
Olsun çıkmış kadar oldu
Ama sordum beybim
Kizzz eşim geldi dedin sırra kadem bastın
Heee vallahiKmsl Hnd
Abovvvvv kızlar sormayınnnn yaramı deşmeyinnnO ara ne kebaplar ne dürümler ne sirdanlar tarih oldu acaba
Bayramdan sonra tarihi bir masterfit listesi olacak belli oldu.Abovvvvv kızlar sormayınnnn yaramı deşmeyinnn
Vallahi hergün et şırdan paça mumbar tantuni kebap ciğerr yemekten içim dışıma çıktı
Birde yemekleri eşim yapıyor oruç ya Zaman geçiyor iftardan sonra soruyor yarına ne yemek yapsak
Birde çok misafir ağırladım malüm öyle olunca menüler de çok oldu
Bayramdan sonra inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?