Sağol canımHenüz bir şey yok. Eline sağlık ablasının gülü
Dikkat et ablacim yeter o kadar adim zorlama kendiniSağol kuzum uzak marketlerede dadandım bugünsırtım koptu varya .
Aaaaaaa deme ya inşallah bir an önce bitirirler tadilat nefretlikBitmedi komple mutfagı yıktılar
Aaa nasıl geçmedi ya tühBelki sonradan düzelir olmaz mı
Dışardada olunca ora bura derken anlamadım bile.Dikkat et ablacim yeter o kadar adim zorlama kendini
Geçen sene göz altı ışık dolgusu yaptırmıştım canım o aktı çirkin bir şişlik var şimdi gözümün altında. 2 kere eritme işlemi yaptırdım henüz bitmediNoldu canim göz altına ben kacirmisim
430010.000
Çok da iyi yaptığım söylenemezKaptanim afiyet olsun. Fırında et pişirirken kuruyor mu? Ben eti tavada yapmak istemiyorum ama fırında kuruturum diye çekiniyorum
Afiyet olsunSahur
2 yumurta
Domates salatalık
Peynir
2 dilim pastırma
İftar
1 kase çorba
1 karnıyarık
Biraz kuruyemiş
Çilek ve yarım muz
Zipzip- @Cordelia @19Temmuzda69um
Afiyet olsun18 Nisan menüsü
Sahur
2 ceyrek ekmekle tost
Çay, domates salata, 1 kaşık krem peynir
İftar
1 tabak sulu köfte
1 dilim fırında makarna
Turp havuc salatası
Karnabahar yogurtlusu
Ara nescafe
@19Temmuzda69umZipzip- @Cordelia
Eline sağlık
Salı ve Çarşamba günleri adım challenge yapıyoruz. Adım Kraliçesi ve Yükselen Yıldızlarımızı seçeceğiz.
Katılmak isteyen ne yapacağını biliyor.
@19Temmuzda69um Kırmızı Kaptan Hedef60kgolmak Kırmızı sara_28 Kırmızı Kinoalihatun Kırmızı S Suskunkardelen Kırmızı hamiş North River Kırmızı Amine Busra Kırmızı Aomine Daiki Kırmızı minerva1988 Kırmızı Kendinin en iyi hali ol Kırmızı fesang Kırmızı Sarı @erenmothers Mavi Kaptan @Cordelia Mavi Wilma11 Mavi @She-Raa Mavi @pastelfit Mavi @dolunaydagel Mavi @DombiliKus Mavi @60kiloyum Mavi @s i d e l y a Mavi @yildiz4kc Mavi Sarı Zipzip- Mavi Sarı HanimKelesimiGetir Yeşil Kaptan @balpamuk yeni üye
Afiyet olsun18 Nisan menüm
Sahur:
2dilim kasar
4 ince dilim sucuk
4 zeytin
2dilim ekmek
İftar:
1kase tarhana çorbası
2minik dolma biber
2dilim ekmek
Salata
Su:2 litre
Spor:
Eki Görüntüle 3051029
Zipzip- @Cordelia @19Temmuzda69um
Evet o da aklima geldi ilaci biraksam tekrar regl olurum oruç tutamam diye. Şimdi az bir leke gelince de korktum kanama olur mu diye kasiklarimda da agri var çünkü. Okumalarımı hizlandircam ne olur ne olmaz..12. Cadde mimutlaka birinizi tanıyorum ama kimi
Bırakırsan yeniden regl olacaksın, göğsünde sıkışma, aşırı kusma , bilinç kaybı yoksa bir süre devam et canım . Baktın alismiyor bünye brakirsin
Seninle de harikalarda buluşalım
Maşallah keyfine
İnşallah canım
Bugüne kaliyor canim
Valla oyle bir basım agriyorki. İlacta yoktu evde. Daha sahurda basladi bir an bugun niyetlenmesem diye bile düşündüm sonra aklima cocuklarin surubu geldi, calpol içtim. Ama şuan hafif hafif var yani, artmaz inşallahÇocuğu okula bıraktım, çantasını elimde geri eve getirirken arkadaş yakaladıonlar geri götürdü ayiiilamıyorumm
Gecmis olsun canimValla oyle bir basım agriyorki. İlacta yoktu evde. Daha sahurda basladi bir an bugun niyetlenmesem diye bile düşündüm sonra aklima cocuklarin surubu geldi, calpol içtim. Ama şuan hafif hafif var yani, artmaz inşallah
Beni neden etiketlemedin KaptanNasılsınız canlarım
Son üç gün
Amine Busra Hedef60kgolmak Kendinin en iyi hali ol minerva1988 S Suskunkardelen fesang Kinoalihatun Aomine Daiki sara_28
Aa inşallah çabucak geçer canimGeçen sene göz altı ışık dolgusu yaptırmıştım canım o aktı çirkin bir şişlik var şimdi gözümün altında. 2 kere eritme işlemi yaptırdım henüz bitmedi
Reglinin dışında gelen akıntı önemli değil canım biliyorsunEvet o da aklima geldi ilaci biraksam tekrar regl olurum oruç tutamam diye. Şimdi az bir leke gelince de korktum kanama olur mu diye kasiklarimda da agri var çünkü. Okumalarımı hizlandircam ne olur ne olmaz..
Gogsumde bir tuhaflik var ama sertlik yok, daha çok kasık ağrısı var. Kaşınma ve yüzümde 5 6 sivilce çıktı
Geçen de yok diyordun unutmadan al canımValla oyle bir basım agriyorki. İlacta yoktu evde. Daha sahurda basladi bir an bugun niyetlenmesem diye bile düşündüm sonra aklima cocuklarin surubu geldi, calpol içtim. Ama şuan hafif hafif var yani, artmaz inşallah
Valla etiketten sora saydım, 9 kişi tamam diye. En korktuğum şey, eksik etiketBeni neden etiketlemedin Kaptan
Bende bendeValla bayılırım uzun süren sofra keyfine
Uyuyordunerde bu millet
nerde bu devlet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?