Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kaptanim afiyet olsun. Fırında et pişirirken kuruyor mu? Ben eti tavada yapmak istemiyorum ama fırında kuruturum diye çekiniyorum
Çok da iyi yaptığım söylenemez sağol ikizim
Sahur
2 yumurta
Domates salatalık
Peynir
2 dilim pastırma
İftar
1 kase çorba
1 karnıyarık
Biraz kuruyemiş
Çilek ve yarım muz
Zipzip- @Cordelia @19Temmuzda69um
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Eline sağlık
Afiyet olsun

Evet o da aklima geldi ilaci biraksam tekrar regl olurum oruç tutamam diye. Şimdi az bir leke gelince de korktum kanama olur mu diye kasiklarimda da agri var çünkü. Okumalarımı hizlandircam ne olur ne olmaz..
Gogsumde bir tuhaflik var ama sertlik yok, daha çok kasık ağrısı var. Kaşınma ve yüzümde 5 6 sivilce çıktı

Çocuğu okula bıraktım, çantasını elimde geri eve getirirken arkadaş yakaladı onlar geri götürdü ayiiilamıyorumm
Valla oyle bir basım agriyorki. İlacta yoktu evde. Daha sahurda basladi bir an bugun niyetlenmesem diye bile düşündüm sonra aklima cocuklarin surubu geldi, calpol içtim. Ama şuan hafif hafif var yani, artmaz inşallah

Geçen sene göz altı ışık dolgusu yaptırmıştım canım o aktı çirkin bir şişlik var şimdi gözümün altında. 2 kere eritme işlemi yaptırdım henüz bitmedi
Aa inşallah çabucak geçer canim
Reglinin dışında gelen akıntı önemli değil canım biliyorsun
Valla oyle bir basım agriyorki. İlacta yoktu evde. Daha sahurda basladi bir an bugun niyetlenmesem diye bile düşündüm sonra aklima cocuklarin surubu geldi, calpol içtim. Ama şuan hafif hafif var yani, artmaz inşallah
Geçen de yok diyordun unutmadan al canım

Yeşil takımım nasılsınız iyimisiniz son günlerimiz 3 gün kaldı artık dikkat ediyoruz gene yediğimize içtiklerimize,adımlarımıza sporumuza durmak yokazimle devam edeceğiz canlarım ciğerlerim ele ele verip atacağız kilolarımızı gösterelim gücümüzü kaçamak yapmıyoruz sakınn sakınnn.

Chedarice
@Ytmz
L u c i a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…