1700deyim henüzGecmis bitti sonunda bende adim atmaya baslayabilirim
Daha erken canim1700deyim henüz
Ben Eskişehirli değilim.sende sanki biraz tatarlik yada Emirdağlilik var galibaEskişehirli odugumu bilmiyormuydun
Allah'ım nasıl konustuysak sayfaya cekmisiz
Teşekkür ederim ablaZeynepcim çok geçmiş olsun.
Oda ben gibi iç sesini değiş dış sesini dinlemişş basmamış nikahı sjksjksjksjk
Günaydın canimGünaydın kizlar
Günaydın kaptanımGünaydın canim
Benim kızım da sabah, okuldan nefret ediyorum dediBu sabah benim kızım da ağladı okula gitmek istemiyorum uyumak istiyorum diye. İçim parçalanıyor sabah çok erken kalkıyor diye ama mecbur… Güldürmeye çalıştım ama fayda etmedi, gün böyle başladı daha sabahtan tükendi enerjim benim deİstanbul’da hava da kapalı. Bıktıkkk… Az güneşi görseydik artık
Tebrik ederim canım çok iyi gidiyorsunSigarayı bırakma girişimimde bugün 6.günüm. Artık her bahanede sigaraya koşmuyorum. Tabi ki aşmam gereken alışkanlıklarım var. Mesela akşam yemeğinden sonra doğrudan balkona çıktım ama sonrasında hiç sigara içmedim bütün gece. Sabahta bir bardak kahveyle hoop balkona ama tat ve keyif yok. Sigaranın tadına, kokusuna karşı reseptörlerimde bir sorun var, resmen saman kokulu bir hava çekiyormuşum gibi hissediyorum. İyi gidiyor galiba
Kolay gelsin canımGecmis bitti sonunda bende adim atmaya baslayabilirim
Hadi senle de buluşup yiyelim
Günaydın canımGünaydın kizlar
Günaydın tatlımKolay gelsin canım
Bıraktığım şekilde buldum seni
Günaydın canım
İkna yoluna koptumBenim kızım da sabah, okuldan nefret ediyorum dedierken kalkmayı sevmiyo. Bugün daha Salıymış bayram ne zamanmış , tatili 9 gün müymüş
Ben de dedim kikızım çocuklar okula gitmek zorunda, yoksa 30 yıl sonra öğretmen doktor vs kalmaz dedim. İkna oldu. Sabah sabah saçma bi sohbet oldu
Tebrik ederim canım çok iyi gidiyorsun
Fırında tavuk,pilav,Bugün menüde ne var????
Ellerine saglik canimFırında tavuk,pilav,ve çorba.gozum yese tatlı yapicam sende ne var canım
Menüyü bilmiyorum yineBugün menüde ne var????
Sağol canımEllerine saglik canim
Akşama supriiizzz diyorsun.Menüyü bilmiyorum yine
Biraz oyle olacak canimAkşama supriiizzz diyorsun.
Her gün yemek derdi.valla işimiz zor yaa.ben daha alışverişe gidicem.feci bir yağmur başladı.ustune birde kum fırtınası var.Biraz oyle olacak canim
Aksam 5 gibi öğrenirim sanirim
dikkat et canimHer gün yemek derdi.valla işimiz zor yaa.ben daha alışverişe gidicem.feci bir yağmur başladı.ustune birde kum fırtınası var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?