Aksam yemekten sonra ağırlık çöküyor ablaAz gelmiştir biraz daha otur,nasılsa sen bana fark atacan gene,akşam dizim var hadi gene şanslısın,yarında yokum gene iyisin
14.80416.593
Benim canım Survivor bile izlemek istemiyorAksam yemekten sonra ağırlık çöküyor abla
Bende üç kız kardesi izleyeceğim
Tmm yeter otur14.804
Makarna yap nasilsa diyette degilsinAkşama yapacak yemek bulamadım
Kuzum şimdi gördm atayım mıHaa sende mi telefondan yazacaktınözelden deyince buradaki mesaj bölümü geldi aklıma yeni gördüğüm için yazmamış oldum.Ogleye kadar okuldayim öğleden sonra yazayım inşallah ama öncesinde imkanın olursa sen de yazabilirsin
Kendimi zorlayayım o zaman bu akşam cnmBu arada ders çalışmak evet çok sıkıcı olabilir hele de ramazanda ama alanın güzelmiş,tam ihtiyacımız olan şey
Canım su alkali olsun diyeTarçını zaten kahvede kullanıyırum,direk suyamı atacaz öylmi içmem lazım.
Ben yedim bile ama evdekilere bir şey hazırlamam lazimMakarna yap nasilsa diyette degilsin
Bugün yaptım netten görüyordum hep,çubuk tarçın salatalık maydonoz elma kattım içine.Kuzum şimdi gördm atayım mı
Kendimi zorlayayım o zaman bu akşam cnm
Canım su alkali olsun diyemideni de rahatlatır salatalık nane de olur mutlaka görmüşsündür detoks suyu içine her şeyi koyuyorlar çilek de çok yakışıyor
İyiyim kaptancımNasılsınız canlarım
Son üç gün
@busra ytezHedef60kgolmak @Kendinin en iyi hali ol minerva1988 @Suskunkardelen fesang
@North River @Kinoalihatun @Aomine Daiki @sara_28
Şifa olsunBugün yaptım netten görüyordum hep,çubuk tarçın salatalık maydonoz elma kattım içine.
Teşekkür ederim sağolŞifa olsun
Yok canım 12. Caddeye yakınım ama12. Cadde mimutlaka birinizi tanıyorum ama kimi
Bırakırsan yeniden regl olacaksın, göğsünde sıkışma, aşırı kusma , bilinç kaybı yoksa bir süre devam et canım . Baktın alismiyor bünye brakirsin
Seninle de harikalarda buluşalım
Maşallah keyfine
İnşallah canım
Bugüne kaliyor canim
Afiyet olsun burcucum18 Nisan
Sahur
Türk kahvesi, 4 hurmalı top
Kepekli ekmeğe kaşarlı tost,zeytin 1 yumurta,tahin helvası siyah çay
İftar
Balık çorbası , 3 parça kalamar
Izgara levrek+yerli somon 2 dilim pide
Tahin helvası
Zipzip- Cordelia @19Temmuzda69um
Eki Görüntüle 3051544
Valla öyle evdeyım zaten kızın okulu aksam yüzme kursu var ordan oraya koşturuyorumAaaaaaa deme ya inşallah bir an önce bitirirler tadilat nefretlik
Canım eninde sonunda eriyecek dolgu olduğu için ama aksi gibi çok dayanıklı çıktı
Kolay gelsin lusyam.Valla öyle evdeyım zaten kızın okulu aksam yüzme kursu var ordan oraya koşturuyorum
Bıraz sürer ozaman erimesi hay allah
Bugün arkadaşımla konuştuk. İkimiz de bu sabah okula gitmemek için resmen ağlamışız. Asla enerjimiz keyfimiz yok. Arkadaşım aradı şimdi gezegenlerle alakalı bir enerji düşüklüğü varmış. Normalde inanmam böyle şeylere de belki etkisi vardır bilemedimŞu hava değişimi mevsim geçişi nefretlik tüm enerjimi sömürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?