Ne yemek yaptin bakim
NasılKızartma tavamı cif ve tel ile temizledim anında modum yükseldi
YapmadımNe yemek yaptin bakim
Yapış yapış olmuştu. Birden sinirlendim kalktım temizledim çok iyi geldi tertemiz tavayı görünce mutlu oldum ahah
Çok iyi18 Nisan
Sahur
Türk kahvesi, 4 hurmalı top
Kepekli ekmeğe kaşarlı tost,zeytin 1 yumurta,tahin helvası siyah çay
İftar
Balık çorbası , 3 parça kalamar
Izgara levrek+yerli somon 2 dilim pide
Tahin helvası
Zipzip- @Cordelia @19Temmuzda69um
Eki Görüntüle 3051544
Yillar oldu ben sinemaya gitmeyeli... İnşallah bir gün bugunlerde geride kalacakAmin canım. Evet o da beni çok bunaltıyor. Sadece yaşayıp aç karnımızı doyurabiliyoruz nerdeyse
En guzel terapi bakKızartma tavamı cif ve tel ile temizledim anında modum yükseldi
Ben de canım. Sanırım 5 yıl olmuşturYillar oldu ben sinemaya gitmeyeli... İnşallah bir gün bugunlerde geride kalacak
Instagram'da bir adam keşfettim evi temizlediği videoları paylaşmış hep. O kadar özendim ki...En guzel terapi bak
İnşallah canım.Bende cocuklari önden doyurdum biraz. Şimdi bir duşa gircem inşallah sinirlerime iyi gelsin hemde kaşıntı geçsin
Tavayı ocağı koy iyice ısınsın tava üzerinede yağ çözücü dök foşşş diye kabarıyor ysğlarıda söküyor hemen ovala tertemiz oluyor.Yapış yapış olmuştu. Birden sinirlendim kalktım temizledim çok iyi geldi tertemiz tavayı görünce mutlu oldum ahah
Hmmm bir dahakine öyle yapayım ablacım şimdilik hallettimTavayı ocağı koy iyice ısınsın tava üzerinede yağ çözücü dök foşşş diye kabarıyor ysğlarıda söküyor hemen ovala tertemiz oluyor.
Bende 3 yil once gittim sanirimBen de canım. Sanırım 5 yıl olmuştur
Sanırım internette izlerken istediğin an durdurabilme özelliği yüzünden sinemadan da soğudum. 2-3 saat aynı yerde oturup bir şey izleyemem gibi geliyorBende 3 yil once gittim sanirim
Ejderhani nasil egitirsin in 3.cu filmi cikmisti
Lise ve üniversite okurken o kadar cok sinemaya giderdim ki özledim o yillari
Youtube videolarda çok var bunalrdan gayet güzel temizliyorHmmm bir dahakine öyle yapayım ablacım şimdilik hallettim
Ben de en son buz devri 5e gitmiştim yanlış hatırlamıyorsamBende 3 yil once gittim sanirim
Ejderhani nasil egitirsin in 3.cu filmi cikmisti
Lise ve üniversite okurken o kadar cok sinemaya giderdim ki özledim o yillari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?