Yoruldu vallaKuzum parmakların yorulmasin :)
Aaaa prenses gelmiş
Kaçma prensesim özlüyoruz. Valla iki haftadır sarı takimdayim sadece adım atıyorum diyet neydi unuttumHer zaman giriyorumyazmadan kaçıyorum fırsat yok nasıl gidiyor senin diyet benim hedef iki haftada 58 i bulmak şuan 62
Cidden mi takip et kilonu sende aç kala kala verdin o kiloları değerini bil geri almaKaçma prensesim özlüyoruz. Valla iki haftadır sarı takimdayim sadece adım atıyorum diyet neydi unuttum
Hoş geldinHer zaman giriyorumyazmadan kaçıyorum fırsat yok nasıl gidiyor senin diyet benim hedef iki haftada 58 i bulmak şuan 62
Üffff ama hiç içimden gelmiyor. Bayram sonrası tekrar başlayayım dedim. Sen ne zaman döneceksinCidden mi takip et kilonu sende aç kala kala verdin o kiloları değerini bil geri alma
Noldu kiz
Sağol aminnHayirli iftarlar kizlar
Hoşbuldum ben hep burdayım aslında sende hoşgeldin tatlısımHoş geldin
Hayırlı iftarlar ikizim, Allah şimdiden kabul etsinHerkese hayırlı iftarlar kİzlar. Çok şükür artık oruç tutabilicem tekrardan. Oruç bana bayağı faydalı , ,,,,
Ay ben nick değiştirdim, sevdiğin biriHoşbuldum ben hep burdayım aslında sende hoşgeldin tatlısım
Ben dün basladim.diyete gerek kalırsa masterfite gircm eğer iyi gitmezse kilomdanÜffff ama hiç içimden gelmiyor. Bayram sonrası tekrar başlayayım dedim. Sen ne zaman döneceksin
AminHayırlı iftarlar ikizim, Allah şimdiden kabul etsin
Özelden yaz kiz valla bilmiyorum kaçırmışımAy ben nick değiştirdim, sevdiğin biri
Ben Ramazanda kilo verebiliyorken girdim master aBen dün basladim.diyete gerek kalırsa masterfite gircm eğer iyi gitmezse kilomdankafam bin bullak bir hafta diyet bir hafta ara veriyom o şekil dengede tuttum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?