Ama dışarda yürümek daha uygun dimi zıpzıpımCok uygunmus
Amaaaan Allah korusunGenel olarak iyi.. bugün rutin kan testlerini yaptırdı.. Ve ufak bir şok yaşadım alt değerim 1118 çıkmışkoşarak gittim doktora. Doktor imkansız dedi. Bu değerle karaciğer yetmezliği olur. Öyle Bi hastalığın olsa ayakta duramazsın dedi. Yeniden kan verdim şükür 5 çıktı senin nasıl gidiyor
Şükür öyle birsey yokmuş fesangım laboratuvarda sıkıntı olmuşAmaaaan Allah korusun
Kolay gelsin canimBirazdan gelirim beyime yemek hazırlayayım. (Soğanlı yumurta)
Çok şükür bir sıkıntı yokmus canimGenel olarak iyi.. bugün rutin kan testlerini yaptırdı.. Ve ufak bir şok yaşadım alt değerim 1118 çıkmışkoşarak gittim doktora. Doktor imkansız dedi. Bu değerle karaciğer yetmezliği olur. Öyle Bi hastalığın olsa ayakta duramazsın dedi. Yeniden kan verdim şükür 5 çıktı senin nasıl gidiyor
Hem yattım, hem menüye karar verdimYemek seçiliyorsa daha zor tazbi.
Bende sevmiyorum yemek işini,bende entel dantel yemekler hoşuma gidiyor hazırlık olarak
Ellerine sağlık ablacimHem yattım, hem menüye karar verdim
Mercimek çorbası
Kremalı, tavuklu makarna
Halka patates
Menemen ( oğlum istedi)
Belki salata da yaparım
Çok zor oluyor öyleBugun cok acıktım ne görsem yemek istiyorum
Valla benimle alakası yokBugün arkadaşımla konuştuk. İkimiz de bu sabah okula gitmemek için resmen ağlamışız. Asla enerjimiz keyfimiz yok. Arkadaşım aradı şimdi gezegenlerle alakalı bir enerji düşüklüğü varmış. Normalde inanmam böyle şeylere de belki etkisi vardır bilemedim
Çok şükür canımŞükür öyle birsey yokmuş fesangım laboratuvarda sıkıntı olmuş
Sağol zıpzıpımKolay gelsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?