3 litre su çok güzel canım afiyet şifa olsunTeşekkürler yorum için.3 lt suyum kesin var her gün.
Valla ya iyi ki Ankara konusu açılmışYok canım. 12.
Yok canım 12. Caddeye yakınım amaseninle 6. Takımdan beri birlikteyiz meğer ne kadar yakınmışız
Senin soğuk bize geldi kombiyi açtım mayısta da yakarız herhaldeBen de bahar yorgunluğu oluyor genelde ama bahar da yok ahah
Evet çok şükür iyiyim ❤Çok şükür bir sıkıntı yokmus canim
Ahahah yerim seniZor bulursun dicektim de vazgeçtim
Ankara tarhanası gerçekten güzel oluyor, diğerlerini bende pek sevmemŞimdiye kadar hiç güzel tarhana içmedim
Bugun soguk gercekten ama gecen hafta daha cok üsümüstumSenin soğuk bize geldi kombiyi açtım mayısta da yakarız herhalde
Ahaha fitness candır gerisi heyecan ahahaAma dışarda yürümek daha uygun dimi zıpzıpım
Kuzum parmakların yorulmasin :)Birazdan gelirim beyime yemek hazırlayayım. (Soğanlı yumurta)
Sağol canımEllerine sağlık ablacim
Cnm sırayla dinle aa bu ben dersinYukselenimi de tam bilmiyorum koç galiba ama emin değilim
Sağol kaptancmÇok iyiafiyet olsun
Attım cnm bayramdan sonra dönebilirim duruma göre dedi iyiymişAy ben unuttumokuldan gelince yatmistim şimdi kalkıp hazırlanıp arkadaşa geçeceğiz.Sana zahmet atar mısın o zaman canım?
Kesinlikle katılıyorumDoğumgünün mü canım
inşallahhhama senin kilon da önemli şekerim, karşı takımdan birini alma hakkı geliyorr
amiiiinnasıl gidiyor
Ayyyy ben de istiyorum böyle hamarat bir beyyyy
Kuzum menün gayet güzelllltat kısmı da ilacın etkisi,az daha sabret çok güzel olacak canım
Efendim ay parçammmm
Başla başla kuzum yaz geliyor fit gezek bu yaz da
Bizde de kombi açıkSenin soğuk bize geldi kombiyi açtım mayısta da yakarız herhalde
Ben de seniiiAhahah yerim seni
O nasil oluyor ictiysem de bilmiyorum açıkçasıAnkara tarhanası gerçekten güzel oluyor, diğerlerini bende pek sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?