Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yaaaaaani merak etmedim diyemem
Mesaja kahkaha attığına göre, ciddi durum yok ama var ya uyku kaçması ne kötü bir şey mis. O kadar takıntılı insanım hatta manyak gibi bir şeyim, piskolojim hep bozuk tövbe tövbe ama uykum kaçmaZdi ki benim. Geçen kaçtı var ya. Sabah 5 e geliyordu. İse gidicem. Ben nasıl yasicam uykusuZ diye ödüm patladı. Anneme falan söylemedim üzülmesin diye , zaten çocuklara bakıyor gece. Sabah 1,5 saat kadar uyudum. Öyle şükrettim ki Allah'a. Çünkü uyku çok çok önemli. Hatta uyuyorsan bir şeyden korkma derler piskolojik. Sonra panik yaptım diye bikac gün daha olur gibi oldu geçti. Hep kıymetini bilip şükrederdim uykularima.kiymet bilmemeZlik yapmazdım ki.yine de başıma geldi. Atlattım şükür

Çok sevindim kısa sürede atlatmana. Ben hem çok zor uyurum hem çok delikli uyurum. Ayrıca uyku apnesi var bende. Aslında bir uyku merkezine gidip makine almam lazım ama hep erteliyorum. Abimde de aynı rahatsızlık var makine aldı rahatladı. Kalp krizine kadar yolu var bunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…