- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 39
Başka bir şeyler anladim ama kimsenin aklına sokamamKıyamam sanaaaa
Aha bu gece de bunu düşünüp uyuyamicam teşekkürler ikizBaşka bir şeyler anladim ama kimsenin aklına sokamambu konuyu kapatıyorum
OğlakBalık burcuyum ikizim sen?
Iyiyim canim sen nasilsinZipzip- naber?
Şaka dimiAha bu gece de bunu düşünüp uyuyamicam teşekkürler ikiz
Ben de Şükür iyiyimIyiyim canim sen nasilsin
Allah iyilik versin canimBen de Şükür iyiyim
Sevdiğim ikinci oglaksin
Yaaaaaani merak etmedim diyememŞaka dimi
Amin Allah razı olsun.. cümlemizeAllah iyilik versin canim
İlki kim bee, buradan biri miSevdiğim ikinci oglaksin
Tarhana çorbasıbelli oldu mu menü
Mesaja kahkaha attığına göre, ciddi durum yokYaaaaaani merak etmedim diyemem
Son kullanilan ifadelerde bu var genelde bunu kullaniyorum alışkanlık olduAmin Allah razı olsun.. cümlemizeyalnız ben o ifadeyi kullanmam hiç . Niyetimiz iyi ama içime sinmiyor
. Bence sen de bunu kullan
Son kullanilan ifadelerde bu var genelde bunu kullaniyorum alışkanlık oldu
Haha yok okuldan arkadaşımİlki kim bee, buradan biri mi
Çok sevindim kısa sürede atlatmana. Ben hem çok zor uyurum hem çok delikli uyurum. Ayrıca uyku apnesi var bende. Aslında bir uyku merkezine gidip makine almam lazım ama hep erteliyorum. Abimde de aynı rahatsızlık var makine aldı rahatladı. Kalp krizine kadar yolu var bununMesaja kahkaha attığına göre, ciddi durum yokama var ya uyku kaçması ne kötü bir şey mis. O kadar takıntılı insanım hatta manyak gibi bir şeyim, piskolojim hep bozuk tövbe tövbe ama uykum kaçmaZdi ki benim. Geçen kaçtı var ya. Sabah 5 e geliyordu. İse gidicem. Ben nasıl yasicam uykusuZ diye ödüm patladı. Anneme falan söylemedim üzülmesin diye , zaten çocuklara bakıyor gece. Sabah 1,5 saat kadar uyudum. Öyle şükrettim ki Allah'a. Çünkü uyku çok çok önemli. Hatta uyuyorsan bir şeyden korkma derler piskolojik. Sonra panik yaptım diye bikac gün daha olur gibi oldu geçti. Hep kıymetini bilip şükrederdim uykularima.kiymet bilmemeZlik yapmazdım ki.yine de başıma geldi. Atlattım şükür
6binAdimlar ne durumda kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?