Afiyet olsun canim ❤
Olabilir ozamanCumartesi gece yazmissin canim
Cumadan sonra toplamda iki menü görünüyor
15-21 Nisan Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 31. Hafta 15.04.2022 Cuma Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım @19Temmuzda69um Kırmızı Kaptan 77,70Hedef60kgolmak Kırmızı 71,2@sara_28 Kırmızı 92,90@Kinoalihatun Kırmızı 76,20@Suskunkardelen Kırmızı hamiş 56,00@North River Kırmızı 77,05@busra ytez Kırmızı 70,00@Aomine Daiki Kırmızı 61,50@minerva1988 Kırmızı 58,60@Kendinin en iyi hali ol Kırmızı 67,40@fesang Kırmızı Sarı 58,20Mavi Takım erenmothers Mavi Kaptan 72,25Cordelia Mavi 62,80@Migim Mavi 69,90@She-Raa Mavi 84,80@pastelfit Mavi 60,20@dolunaydagel Mavi 80,00@DombiliKus Mavi 79,6060kiloyum Mavi 83,80@s i d e l y a Mavi 66,55_ASTRAL_ Mavi Sarı 72,20Zipzip- Mavi Sarı Yeşil Takım @HanimKelesimiGetir Yeşil 55,35@Chedarice Yeşil 82,05@Ytmz Yeşil 67,80L u c i a Yeşil 83balpamuk
Ay sakın yanlış anlaşılma olmasın kimse alınmasın. Ben henüz zayıf halka olduğum için fasulye miyim diye sordum15-21 Nisan Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 31. Hafta 15.04.2022 Cuma Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım @19Temmuzda69um Kırmızı Kaptan 77,70Hedef60kgolmak Kırmızı 71,2@sara_28 Kırmızı 92,90@Kinoalihatun Kırmızı 76,20@Suskunkardelen Kırmızı hamiş 56,00@North River Kırmızı 77,05@busra ytez Kırmızı 70,00@Aomine Daiki Kırmızı 61,50@minerva1988 Kırmızı 58,60@Kendinin en iyi hali ol Kırmızı 67,40@fesang Kırmızı Sarı 58,20Mavi Takım erenmothers Mavi Kaptan 72,25Cordelia Mavi 62,80@Migim Mavi 69,90@She-Raa Mavi 84,80@pastelfit Mavi 60,20@dolunaydagel Mavi 80,00@DombiliKus Mavi 79,6060kiloyum Mavi 83,80@s i d e l y a Mavi 66,55_ASTRAL_ Mavi Sarı 72,20Zipzip- Mavi Sarı Yeşil Takım @HanimKelesimiGetir Yeşil 55,35@Chedarice Yeşil 82,05@Ytmz Yeşil 67,80L u c i a Yeşil 83balpamuk
HelalBende surekli tel elimde gezdim bugun
18000 deyim 2000 daha adim atayim yeter
Aslinda bu hafta oraya ekledim ama
Afiyet olsun canim ❤Sabah:
-1 dilim ekmek üzerine keçi peyniri
-1 haşlanmış yumurta
-yeşillik
Ara:
-3 tam ceviz
-2 kuru kayısı
-yeşil çay
Öğle:
-4 adet Mücver
-4 yk yoğurt
Akşam:
-30 adet fındık
Spor: 1 saat online pilates hocamla canlı pilates yaptım. Bugün yürüyüş yok.
Bugün porsiyonlarım biraz fazlalaştı çünkü regl oldum olacağım huzursuzluğu vardı üzerimde.
Aslında bu zamanda başlamak zorlayıcı oluyor ama ertelemekte istemiyorum, kendimi yavaş yavaş diyet moduna sokuyorum en azından.
Hedef60kgolmak
@Kendinin en iyi hali ol
@Aomine Daiki
@sara_28
@fesang
@minerva1988
@busra ytez
@Suskunkardelen
@North River
@Kinoalihatun
Hazir miyiz cumaya
Bugün akşam veee Çarşamba, Perşembe kaldı
Hadi kızlar pes etmek yok
Bu cuma KIRMIZI kazansın.
Hadi canlarım
Cnm neden ikizim diyorsun @19Temmuzda69um cıma onu kaçırdım benSevdiğim ikinci oglaksin
Afiyet olsunnnTarhana çorbası
Kofte
Bulgur pilavı
Salata
5075 heheAdimlar ne durumda kızlar
O da ikizler burcu,diyet tek tip olursa sıkılıyor benim gibi heheDeryaOnDiet nerelerdesin canım ya
Aa en son ne zmn paylaştı kaptancmSanirim Türkiye de simdi
Kızının kanali var youtube da video paylaşiyor
Cnm kırmızı ve mavi gibi kilo verme amaçlı ama yarış yok
Cnm o 30 fındık mı fazladan bugün deSabah:
-1 dilim ekmek üzerine keçi peyniri
-1 haşlanmış yumurta
-yeşillik
Ara:
-3 tam ceviz
-2 kuru kayısı
-yeşil çay
Öğle:
-4 adet Mücver
-4 yk yoğurt
Akşam:
-30 adet fındık
Spor: 1 saat online pilates hocamla canlı pilates yaptım. Bugün yürüyüş yok.
Bugün porsiyonlarım biraz fazlalaştı çünkü regl oldum olacağım huzursuzluğu vardı üzerimde.
Aslında bu zamanda başlamak zorlayıcı oluyor ama ertelemekte istemiyorum, kendimi yavaş yavaş diyet moduna sokuyorum en azından.
Sagol canim❤Afiyet olsunnn
Bakip geliyorum hemenAa en son ne zmn paylaştı kaptancm
Yalnız bu ne güzel kategorilendirme hahahah ilk defa görüyorum böyle bir şey ama çok mantıklı.Aslinda bu hafta oraya ekledim ama
Takimlar cuma gunu belirleniyor
Kirmizi ve mavi takim adim +kilo verme Yarışması
Yesil takim spor yapmadan kilo verme Yarışması
Sari takimda sadece adim atiyor
Ay evet maalesef yaatmmm
Cnm neden ikizim diyorsun @19Temmuzda69um cıma onu kaçırdım ben
Afiyet olsunnn
5075 hehe
O da ikizler burcu,diyet tek tip olursa sıkılıyor benim gibi hehe
Aa en son ne zmn paylaştı kaptancm
Cnm kırmızı ve mavi gibi kilo verme amaçlı ama yarış yokadımı sporu atıyorsun ve menü
Cnm o 30 fındık mı fazladan bugün deafiyetler olsun
Afiyet olsun canim ❤19 Nisan 2022
sahur 03.45
peynir+ 7 zeytin
2 ceviz
1 tk lutenitsa
1 tk bal kaymak
domates + yeşillik
1/2 simit+ 2 yk spagetti+ avuç içi kadar lavaş
iftar 20.00
2 kepçe sebzeli yoğurtlu çorba
5-6 yk etli mantar sote
salata
1 dilim ekşimaya ekmek
3 iri çilek + 4 kare çikolata
1 avuç çekirdek
1 lt suZipzip- Cordelia erenmothers
Eki Görüntüle 3051674
Yarismalar bitince kendimiz Yarışma olusturdukYalnız bu ne güzel kategorilendirme hahahah ilk defa görüyorum böyle bir şey ama çok mantıklı.Eskiden çok üşenirdim hiç spor yapamazdım spor yapamayan tek ben kalınca moralim bozuluyordu zorlanıp kopuyordum olaydan, şu an spor yapıyorum ama spor yapmayanlar grubundayım kadere bakkk Olsun olsun ben böyle iyiyim bir süre daha, spor yapmayanlarda olup spor yapayım o daha motiveli ahahahaha
Cnm low carb yapsana 50-100 arası, sen sayıyosun da, o daha kolay olabilir yine kilo veriliyorAy evet maalesef yaaBen dındık yerine leblebi yesem daha hayrıma olacak sanırım şu an biraz ketojenik beslenir zannediyorum kendimi sanırım ama sabah ekmek yemiştim 1 dilim. O olmasaydı hadi keto olurdu. Normalde bugünün menüsünde akşam köfte ve salata vardı ama ben akşam yemek istemedim. Fındık tıkkştırdım kendime öyle
Çok sağol ElifcimmmHedef60kgolmak 4 gun önce Alanya paylaşımı var ,en sonda 3 gun once paylasmis
Gaziantep, Mardin,Şanlıurfa gezmişler maşallah
DeryaOnDiet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?