- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 39
Canım ya , çok yoruluyorsun. Emektar zıpzipimGecmise gideyim geliyorum
Geçmiş olsun canim aman dikkat etÇok sevindim kısa sürede atlatmana. Ben hem çok zor uyurum hem çok delikli uyurum. Ayrıca uyku apnesi var bende. Aslında bir uyku merkezine gidip makine almam lazım ama hep erteliyorum. Abimde de aynı rahatsızlık var makine aldı rahatladı. Kalp krizine kadar yolu var bunun
İşte hep ihmal..Geçmiş olsun canim aman dikkat et
❤❤❤
En az 1000 adım daha vardır ama işte hep elimde olmuyor tel neyse canım sağolsunYeter canim
Bende surekli tel elimde gezdim bugunEn az 1000 adım daha vardır ama işte hep elimde olmuyor tel neyse canım sağolsun
Sağol ikizimm.kiyamam ya ,sana bir şey olmasın. Burnumun direği sızladıÇok sevindim kısa sürede atlatmana. Ben hem çok zor uyurum hem çok delikli uyurum. Ayrıca uyku apnesi var bende. Aslında bir uyku merkezine gidip makine almam lazım ama hep erteliyorum. Abimde de aynı rahatsızlık var makine aldı rahatladı. Kalp krizine kadar yolu var bunun
Canım ikizimDeryaOnDiet nerelerdesin canım ya
Sanirim Türkiye de simdiDeryaOnDiet nerelerdesin canım ya
Bugün 7 li rakamlar bekliyorum len senden
Kızım ayağımda.Adimlar ne durumda kızlar
bu ne canım?
Evet bır kaç arkadaşım da aynı şeyi söylüyorBugün arkadaşımla konuştuk. İkimiz de bu sabah okula gitmemek için resmen ağlamışız. Asla enerjimiz keyfimiz yok. Arkadaşım aradı şimdi gezegenlerle alakalı bir enerji düşüklüğü varmış. Normalde inanmam böyle şeylere de belki etkisi vardır bilemedim
Zipzipim ben pazar yazmıştım sanki15-21 Nisan Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 31. Hafta 15.04.2022 Cuma Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım @19Temmuzda69um Kırmızı Kaptan 77,70@iceteavecheesecakelutfen Kırmızı 71,2@sara_28 Kırmızı 92,90@Kinoalihatun Kırmızı 76,20@Suskunkardelen Kırmızı hamiş 56,00@North River Kırmızı 77,05@busra ytez Kırmızı 70,00@Aomine Daiki Kırmızı 61,50minerva1988 Kırmızı 58,60@Kendinin en iyi hali ol Kırmızı 67,40fesang Kırmızı Sarı 58,20Mavi Takım @erenmothers Mavi Kaptan 72,25@Cordelia Mavi 62,80@Migim Mavi 69,90@She-Raa Mavi 84,80@pastelfit Mavi 60,20@dolunaydagel Mavi 80,00@DombiliKus Mavi 79,6060kiloyum Mavi 83,80@s i d e l y a Mavi 66,55@yildiz4kc Mavi Sarı 72,20Zipzip- Mavi Sarı Yeşil Takım @HanimKelesimiGetir Yeşil 55,35@Chedarice Yeşil 82,05@Ytmz Yeşil 67,80L u c i a Yeşil 83@balpamuk
Evet sabah kalkıyorum karanlık hava insanın enerjisini sömürüyorBenimde öyle vallahi evim kapkaranlık ya biktim artik
Cumartesi gece yazmissin canimZipzipim ben pazar yazmıştım sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?