Yarın Çarşamba pazarina gidicem.kesin orada bulurum senin için de yerimOfffffff çok severim nasıl özledim Eskisehiri anlatamam. Benim için yarın simit ye
Ben sıkılıyorum sen ilginç bir şey olursa söyle.Cordelia konsey başladı cordişyam
AnlaştıkYanına da ayran iç
Haşhaşlı da yeYarın Çarşamba pazarina gidicem.kesin orada bulurum senin için de yerim
Ben sıkılıyorum sen ilginç bir şey olursa söyle.
Ben onu tutuyorum ama dilinin ayarı yok.Gerçekten çok fena kadın ya.. ben eskiden severdim ama ı ıh
Aslan canım.Afiyet olsun canım
Saol tatlışımmmm
Aaaa benimde ağustostaBaşak Burcu musun Aslan mı
Urfalılar simit yapamıyor ya. Ankara’ya gittiğimde bir poşet getireceğimAnlaştık
Kız zaten diyet falan kalmadı.dur yavaş yavaş giyimHaşhaşlı da ye
Bu coğrafi işaret ne demek. Bu arada gerçekten şanslısın. İstanbul öyle karışık kalabalık ki.Yarın Çarşamba pazarina gidicem.kesin orada bulurum senin için de yerim
Laf aramızda Ankara simitini tek geçerimUrfalılar simit yapamıyor ya. Ankara’ya gittiğimde bir poşet getireceğim
Eskişehir muhteşem bir şehirBu coğrafi işaret ne demek. Bu arada gerçekten şanslısın. İstanbul öyle karışık kalabalık ki.
Oyy yavrum inşallah bir gün yolun düşerse gezeriz.bende bu şehri çok seviyorum.istanbula bir kere geldim Allah'ım trafik insanlar beni çok boğduBu coğrafi işaret ne demek. Bu arada gerçekten şanslısın. İstanbul öyle karışık kalabalık ki.
Simitin yanına ayran içsek çaya ayıp olmaz mı?Yanına da ayran iç
Aynen yaaa dostmu düşman mi anlamadım.habire yediriyor banaSonra Zeynep kilo mu alsın fesang song kuzucum
Onun yerine ben alayım ama yesin benim için yaaaaSonra Zeynep kilo mu alsın fesang song kuzucum
Ablasının gülüAynen yaaa dostmu düşman mi anlamadım.habire yediriyor bana
Istanbul simiti de cok güzel. Ikisini de çok seviyorumLaf aramızda Ankara simitini tek geçerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?