Ümraniye'de Bağdat simiti var bir de. O da güzelIstanbul simiti de cok güzel. Ikisini de çok seviyorum
Ay bilmem ki ayıp mı olur kordişimSimitin yanına ayran içsek çaya ayıp olmaz mı?
Neredeyse hepimiz bir simit canavariyizIstanbul simiti de cok güzel. Ikisini de çok seviyorum
Quesadilla yapan bir yer buldun mu cano
Vitamin olsun
Istanbulda her çeşit simit var. Güzel simitleri. Birseyi de güzel olsun.Istanbul simiti de cok güzel. Ikisini de çok seviyorum
Aaaa unuttum onuQuesadilla yapan bir yer buldun mu cano
1 simitten bir şey olmaz da , haşhaşlı da ye diyorAynen yaaa dostmu düşman mi anlamadım.habire yediriyor bana
Bu arada benim eskisehire yolum çok düşüyor.Oyy yavrum inşallah bir gün yolun düşerse gezeriz.bende bu şehri çok seviyorum.istanbula bir kere geldim Allah'ım trafik insanlar beni çok boğdu
Simiti aklıma sokan sen ama düşman olan ben öyle miVitamin olsun
Ama sen hiç haşhaşlı yedin mi????? Hayatta en sevdiğim şey1 simitten bir şey olmaz da , haşhaşlı da ye diyor
Bende en son buyuk kiza hamileyken gittim sanirim. 5 sene olacaktırBen de canım. Sanırım 5 yıl olmuştur
Evet yaa.ama onu fazla yiyemiyorum.ustune bir lokma yesem yeter1 simitten bir şey olmaz da , haşhaşlı da ye diyor
Benim canım kaymaklı ekmek kadayıfı istiyor. Onu sayıklayarak uyuyacağımAaaa unuttum onuyemeksepetinde bir iki yer gördüm geçen gün ama denemem lazım bakalım becerebiliyorlar mı
Haşhaşlı bir çok şey yedim. Bizzat haşhaş ezmesi de yedim. Sen hangisini en çok seviyorsunAma sen hiç haşhaşlı yedin mi????? Hayatta en sevdiğim şey
Yiyim miAma sen hiç haşhaşlı yedin mi????? Hayatta en sevdiğim şey
Doğru şimdi hatırladım vallaBu arada benim eskisehire yolum çok düşüyor.hususi gezmeye gideceğim inşallah.
Çok şükür kaymak sevmiyorum ama ekmek kadayıfına Hayır dememBenim canım kaymaklı ekmek kadayıfı istiyor. Onu sayıklayarak uyuyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?