Çok iyi oluyor o saatler.Ben de hala alamadımtenis ve fitnesste adimlariminsayamiyorim o yüzden . Kararsız bir insan olunca biri seçsin ben alayım :)
Bendeki böyle çok özelliği yok herhalde bunun.Saati karistirmak lazim.abla belki vardir
Ekside olman guzel tebrik ederim canim sari takima mi ekleyelim yine
Çok arttı fiatleriBende surekli tel elimde diye almadim
200 liraydi simdi 650 lira oldu
Sağol
Bir şey lazım oldugunda bekletmeden slmak gerekiyor artık. Yoksa 2-3 katına çıkıyorBende surekli tel elimde diye almadim
200 liraydi simdi 650 lira oldu
İyi şükür, sabah sana poşet olayını yazıp sildim@19Temmuzda69um kaptanım naber
Ay yine unuttumEkside olman guzel tebrik ederim canim sari takima mi ekleyelim yine
Sorma canim yaa almadigima pisman oldum bu konudaBir şey lazım oldugunda bekletmeden slmak gerekiyor artık. Yoksa 2-3 katına çıkıyor
Tamam canim sariya ekledimAy yine unuttumEvet kaptanım sarı takım lütfen
Adımlar da güzel.afoyet olsun20.04.2022
Sahur
1 adet yağda yumurta
2 dilim ekmek
2 tk bal
İftar
1 kepçe yayla çorbası
3 yk et kavurma
4 yk pirinç pilavı
6-7 adet yaptak sarma
Salata
3 yk yoğurt
Su
1,5 lt
Spor
50 dk yürüyüş
13416 adım
Zipzip- Cordelia @19Temmuzda69um
Uygun bir model bak. Sadece adım sayması yeterli dersen çok daha uygunlarını gördüm trendyolda.Sorma canim yaa almadigima pisman oldum bu konuda
Evet canim aslinda adim saymasi yeterli benim.icin ama onu istiyordumUygun bir model bak. Sadece adım sayması yeterli dersen çok daha uygunlarını gördüm trendyolda.
Uçmuş 3 katına gelmiş.
Sorma canim hatta pembe olan rengi var 775 liraUçmuş 3 katına gelmiş.
Hangi marka istiyorsun? Şimdi baktım 300 bandında iyi adımsayarlar var. Tekrar bir bak istersen.Evet canim aslinda adim saymasi yeterli benim.icin ama onu istiyordum
Samsung galaksi fit 2 istiyordumHangi marka istiyorsun? Şimdi baktım 300 bandında iyi adımsayarlar var. Tekrar bir bak istersen.
Gorusuruz abla kolay gelsinGelecem migrosa gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?