- 20 Mart 2008
- 142.078
- 214.212
- 1.423
- 60
Doğru bitanem...genelde akşamları girebiliyorum o saatlerde sen gitmiş oluyorsun. Banlandim mi diye ara ara bakıyorum okuldayım şimdi ...Evdeyim geldim
Hocammm nasılsın görüşemiyoruz bu aralar hiç
Afiyetler olsun
Dalgınlığıma geldi
Dün sabah 58.2ydim yarın sabahı bilemiyorum58.5 sen beybi
Aaaa benim tartidan
Akşamlarıda ben olmuyorum ondan karşılaşamıyoruz zaten.Doğru bitanem...genelde akşamları girebiliyorum o saatlerde sen gitmiş oluyorsun. Banlandim mi diye ara ara bakıyorum okuldayım şimdi ...
Migrosta sürekli kampanyalar oluyor. Nasıldı fiyatlar? Ben seni izliyorum uzaktan
Fiyata bakSamsung Galaxy Fit2 Siyah Akıllı Bileklik (Samsung Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları
Samsung Galaxy Fit2 Siyah Akıllı Bileklik (Samsung Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aaaa görmedim bi daha yazsanaİyi şükür, sabah sana poşet olayını yazıp sildimsenden naber canım ikizim?
Ramazanda normal AdacımDün akşam iftara davetliydik çok dikkat etmeye çalıştım ama ne yaparsan yap ister istemez yeniliyor ev sahibine ayıp olmasın diye
Selam maviş kaptanımSelam kızlar
Hoş buldumHoşgeldin
Tahmin ettimCnm Sebastiançizkektiçok da değişmedim hehe
Kilo alıp öyle mi geldin sendeCnm Sebastiançizkektiçok da değişmedim hehe
Merhabalar hoşgeldinizHoş buldum
Tahmin ettim
Evet kaptanım sadece pazartesi özelden gonderiliyorfesang Bugün olan bildirimi kaptanlar burdan yapıyor değil mi canım Elif’e özelden göndermiyorum cuma bildirimini
Yok tatlım ne kusuru ben derstesindir diye Elif’e yazdım sonradan sen kusura bakma çalışıyorsun sonuçta tatlım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?