- 12 Mart 2022
- 822
- 4.300
- 33
- 37
Canım bebeğe geçince kalıcı hasar bırakan bir bakteriymis.Ben de okuyorum öğleden beri.Muhtemwlen yarın testi yineletip pozitif çıkarsa başka testler yapacaklar anladığım kadarıyla. Testi dün vermiştim,2 saatte çıkması gereken test 3-4 saatte çıkınca (bu test pozitif çıkınca yinelemisler) ben de bugün gösteririm diye tekrar gitmemiştim hastaneye.Bugun gittim Dr yok.Oglumda doğum yaptığım Dr a yazdım, başka ilde şimdi.O enfeksiyon hastalıkları uzmanına gitmelisiniz demiş.oyle olunca yarın başka hastaneye gidip tekrar test yaptıracağız insallahS Suskunkardelen arama yaptım burada , toxplazma pozitif vb deyimler var , virüs ya da enfeksiyon ile ilgili gibi geldi. Doktor ne dedi?
Canım hayırlı sonuçlarla gel inşallah
S Suskunkardelen geçmiş olsun canım dualarımız seninle iyi sonuçla geleceksin inşallah
@60kiloyum haftaya daha güzel bir sonuçla gelirsin canım
Allah şifa versin canım
İnşaallah temiz çıkacak sonuçlarCanım bebeğe geçince kalıcı hasar bırakan bir bakteriymis.Ben de okuyorum öğleden beri.Muhtemwlen yarın testi yineletip pozitif çıkarsa başka testler yapacaklar anladığım kadarıyla. Testi dün vermiştim,2 saatte çıkması gereken test 3-4 saatte çıkınca (bu test pozitif çıkınca yinelemisler) ben de bugün gösteririm diye tekrar gitmemiştim hastaneye.Bugun gittim Dr yok.Oglumda doğum yaptığım Dr a yazdım, başka ilde şimdi.O enfeksiyon hastalıkları uzmanına gitmelisiniz demiş.oyle olunca yarın başka hastaneye gidip tekrar test yaptıracağız insallah
Amin kizlar teşekkür ederim.
Tartı günüymüş aklımdan çıkmış,tartilip da geleyim
Bugün tartildim canım , ya tüm hafta dikkat ettim ama gitmediCnm yarın mı tartın senin :) niye üzgünsün tatlı kızzz
Teşekkür ederim tam tamına 100 Gr asdfgEksi gelen herkese tebrikler
Canims :)
Ve torununuz mu var masallah ya ne kadar genç nene olmussunuzHadi yaa
15 senemi kim yedi söyleyin hele
Beni buraya oğlum kaydetti.
Velet doğum tarihimi yanlış yazmış
47 yaşındayım
Adim yarısı yok bugun
Çok geçmiş olsun belki testte hata vardır , inşallah güzel haberler alırsın . İlk gebelik miCanım bebeğe geçince kalıcı hasar bırakan bir bakteriymis.Ben de okuyorum öğleden beri.Muhtemwlen yarın testi yineletip pozitif çıkarsa başka testler yapacaklar anladığım kadarıyla. Testi dün vermiştim,2 saatte çıkması gereken test 3-4 saatte çıkınca (bu test pozitif çıkınca yinelemisler) ben de bugün gösteririm diye tekrar gitmemiştim hastaneye.Bugun gittim Dr yok.Oglumda doğum yaptığım Dr a yazdım, başka ilde şimdi.O enfeksiyon hastalıkları uzmanına gitmelisiniz demiş.oyle olunca yarın başka hastaneye gidip tekrar test yaptıracağız insallah
Amin kizlar teşekkür ederim.
Tartı günüymüş aklımdan çıkmış,tartilip da geleyim
Tmm ikizim
İdeal
Teşekürler canım benimAfiyet olsun prenses
Unutmuşum ya, ilk kez erken bitirecektim önceden. Dün dahil gece yatmadan zorla bitiriyordum. Vakit olmuyor.uzun uzun anlatamicam bu sefer, açım tövbe tövbeAdim yarısı yok bugun
Lezzetli duruyor
Meraklıyım ya tartıldım -500 Gr WC yoktu elbiselerle tartıldımBugün de yap öyle tartil bence
Öpücük verip kaçıyorsunTmm ikizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?