- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Ayran çorbasıBugün ne yemekvar kızlar
Görüşürüz kolay gelsinBen kaçtım iyi akşamlar hepinize sabah eşim işe gitmeme durumu var belli değil dışarıda çıkabiliriz giderse zaten burada olurum.
Boşver yemeği diyomusum ,Bugün ne yemekvar kızlar
Canım hayırlı sonuçlarla gel inşallahKizlar bu aralar gelemedim kusura bakmayın. Dün Dr a gittim.test sonucum geç çıkınca gosteremwmistim.Bugun gittim Dr izne ayrılmış.Bir değerim yüksek çıkmış enfeksiyon olabilir,o yüzden yarın il merkezine özel bir hastaneye gideceğim. Duanızı eksik etmeyin
Senin pozitifliğine bayılıyorumS Suskunkardelen geçmiş olsun canım dualarımız seninle iyi sonuçla geleceksin inşallah
60kiloyum haftaya daha güzel bir sonuçla gelirsin canım
Bi ara bende yutuyordum, daha mideye inmeden erimeye başlıyor diye duymuştumFena değil, iç güveysinden halliceadet 5. Vitese taktı gidiyo, bu da ödem gidiyor demek o yüzden mutluyum
Anaaa nası yutcaz , ayrıca çekirdeği sindirip nasıl yağını çıkarcaz. Bence güzel bir gezi yapıp çıkar dışarı
Herşeyi bir hikmeti var işte herşeyin devası doğada aslında onu bulmak lazımBi ara bende yutuyordum, daha mideye inmeden erimeye başlıyor diye duymuştum
Iyi aksamlar ablacim❤Ben kaçtım iyi akşamlar hepinize sabah eşim işe gitmeme durumu var belli değil dışarıda çıkabiliriz giderse zaten burada olurum.
Şehadet getir, nolur noolmazayyy ben yutamam ki
Yutarkende bir şey diyecek miyiz abla
Ellerine saglik ablacim❤Ayran çorbası
Patlıcan oturtma
Madımak
Kavurma eriştesi ( ben yaptim)
Börek
Içli köfte
Salata
Fındıklı tatlı
Pasta
Abla miEllerine saglik ablacim❤
Ben bir günde 1 GB tan fazla yiyorum
Afiyet olsun abla, aslen nerelisinAyran çorbası
Patlıcan oturtma
Madımak
Kavurma eriştesi ( ben yaptim)
Börek
Içli köfte
Salata
Fındıklı tatlı
Pasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?