- 20 Mart 2008
- 142.078
- 214.214
- 1.423
- 60
Offf benim pazarım var bugün, ama halim yok hiç. Menü düşünmedim, olmazsa mercimek ıslıyımMenüde ne var hanımlar??
Hadi bakalım 57 yolcusu kalmasınGel minnoşum gel beraber 57yi görelim
Sen almamışsındır cimcimeBen daha tartilmadim gerçi
O yurtdışında olanGünaydın kuzum,3 tane gelmiş 2 tanesini biri aldı bitti hemen.
Şarjda şimdi beğenmeme durumda iade alıyorlarmıl zaten,fiatıda iyiydi ondan aldım kare ekran bide.
Yakın bim varsa bak istersen az geliyormuş mağazalara.
Sağol canısı
En yaşlınız benim zatenbirde yurt dışında olan bir arkadaş vardı oda akran bizlerle.
Ablacım kusura bakma birilere karıştırmışımGezegen benden yaşça küçük ben 58 oldum artık .
Yok yanlış biliyorsun kızım üye değil buraya.
Sağol hocam teşekkürler,çok daha iyileri sana layık olsun hocam.
Sorma acayip artmış fiatlarda,içimden sayıyorum görünce eve gelince dış sesim faaliyete geçiyor
Olsun fitcim bir kaç gün sonra düzelir umarım havalarda.
Afiyetler olsun
Harikasin ablacim tebrik ederim
Harkasin dombili tebrik ederimBende kilo bildirimimi yapayım,
Eki Görüntüle 3053310
Geçen hafta 79.6
Bu hafta 79.1
Fark 500 gr
Yüzde 0,62erenmothers Zipzip- @dolunaydagel
Fezanın urt dışında olduğunu biliyorum o değil,nicki aklıma gelmedi şimdi bakarım hemen bulurum .Offf benim pazarım var bugün, ama halim yok hiç. Menü düşünmedim, olmazsa mercimek ıslıyım
Hadi bakalım 57 yolcusu kalmasın
Sen almamışsındır cimcime
O yurtdışında olangezegenfeza olmalı.
Ne demek canısı daha hiç önemli değil.Ablacım kusura bakma birilere karıştırmışım
İyi gitti gene,dün fenaydı hep yukarlarda kaldı eyvah gitmeyecek derken neyse gitti,dün dukan içtim kabak yedim.işte bu harikasın. Ben de senin gibi hep dikkat etmek istiyorum
Çok teşekkür ederim migim sağolHarikasin ablacim tebrik ederim
Harikasin dolunay tebrik ederimKilo bildirimi
Geçen hafta Cuma 80.0
Bu cuma 79.5
Fark -500
Zipzip- erenmothers @DombiliKus
Kaptanım Masterfite devam ediyorum
Bence git pskiyatriya inşallah sana çok iyi gelecek büşraO yüzden istiyorum. Yoksa durumum iyiye gitmiyor yani bende farkindayim. Ben iyi olcamki çocuklarımda iyi olsun..
Feza değilse hımmmm kim ki , sen söyleyince öğrenicem bilmiyorum çünküFezanın urt dışında olduğunu biliyorum o değil,nicki aklıma gelmedi şimdi bakarım hemen bulurum .
Ne demek canısı daha hiç önemli değil.
İyi gitti gene,dün fenaydı hep yukarlarda kaldı eyvah gitmeyecek derken neyse gitti,dün dukan içtim kabak yedim.
Çok sağol canısı teşekkrler,send çok güzel ilerliyorsun
Yakin bim var abla hemen binanin altindaGünaydın kuzum,3 tane gelmiş 2 tanesini biri aldı bitti hemen.
Şarjda şimdi beğenmeme durumda iade alıyorlarmıl zaten,fiatıda iyiydi ondan aldım kare ekran bide.
Yakın bim varsa bak istersen az geliyormuş mağazalara.
Sağol canısı
En yaşlınız benim zatenbirde yurt dışında olan bir arkadaş vardı oda akran bizlerle.
Harikasin ablacim tebrik ediyorum
Günaydınnn canımGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
Günaydın kuzum
Günaydın tatlımGünaydıııın
60 olacam derken 59’a ortasından giriş yaptım
Tebrikler balımmmm ben biliyordummm 5 kere düşeceğini çok çok tebrik ediyorum harikasın
Afiyet olsun canım21.04.2022
Sahur ( dünden kalan yemekleri yedik)
1 kase yayla çorbasi
1 dolmabiber
Roka salataai
Azicik pide
İftar 19:51
1 kase mercimek çorbasi
Yarım porsiyon iskender kebabi
Yoğurt
Salata
Bi bardak kola
Ara bi dilim güllaç ve türk kahvesi
Bol su
Adım
İşten gelince saafimi çıkarmışım takmayı unuttum
Zipzip- @Cordelia erenmothers
Günaydın canım hayırlı cumalarGünaydın kızlar hayırlı cumalar
Güle güle kullan ablacım günaydınGünaydınlar hanımlar bugün evdeyim belki pazara giderim belli olmaz oda.
Eşim işe gitti gitmemem durumu vardı,demin bim'den akıllı saat aldım 109 lira eşleşmesi lazım şarjı yok taktım dolsun biraz.
Tebrikler canımmm harika bir sonuçBende kilo bildirimimi yapayım,
Eki Görüntüle 3053310
Geçen hafta 79.6
Bu hafta 79.1
Fark 500 gr
Yüzde 0,62erenmothers Zipzip- @dolunaydagel
Afiyet olsun ablacım21 Nisan menü.
Sabah.
Kahve.
10:00. 2 yumurta,1 küçüğk kiwi,çay.
Ara.
1 bardak kayısı çayı,1 ceviz.
14:00 1 yeşil çay.
Akşam.
16:00.5 kaşık kabak detoksu,2 kaşık yoğurt.
1 lt dukan çayı,1,5 lt su.
1 tanwde minik baklava.
Zipzip-
Buldum şimdi,mefkurem nicki.Feza değilse hımmmm kim ki , sen söyleyince öğrenicem bilmiyorum çünkü
Çok iyi gitmiş, VKI 21,4 gösteriyor baya zayıfsın yani. Nasıl hissediyorsun kendini iyimi, yoksa az daha vereyim mi diyorsun.
Ben de hiç -700 beklemiyordım şaşırdım
Bir bak istersen az geliyormuş çünkü.Yakin bim var abla hemen binanin altinda
Sağol kuzum beklemiyordum bende dün resmen yukarlardaydı eyvah dedim sonraHarikasin ablacim tebrik ediyorum
Günaydınlar canısı ,çok sağol teşekkürler.Günaydınnn canım
Günaydın kuzum
Günaydın tatlım
Tebrikler balımmmm ben biliyordummm 5 kere düşeceğini çok çok tebrik ediyorum harikasın
Afiyet olsun canım
Günaydın canım hayırlı cumalar
Güle güle kullan ablacım günaydın
Tebrikler canımmm harika bir sonuçiyi tatiller bit eğlenceler
Afiyet olsun ablacım
maşallah muhteşem tebrikler ablacım
Tamam canimKizlar dün tartildim ama paylaşmayı unutmuşum kusura bakmayın.Bugun de niyetli değilim sabah tekrar tartilmadim belki giderdi.Birkac gündür kabızlık var,artı olarak gorunen o muhtemelenbir süre takım dışı olmak istiyorum, düze çıktığımda dönerim inşallah aranıza
Zipzip- @19Temmuzda69um
Fotoğrafı yüklemiyor,hastanwdeyim.Eve geçince bir daha paylasayim fotoyuKizlar dün tartildim ama paylaşmayı unutmuşum kusura bakmayın.Bugun de niyetli değilim sabah tekrar tartilmadim belki giderdi.Birkac gündür kabızlık var,artı olarak gorunen o muhtemelenbir süre takım dışı olmak istiyorum, düze çıktığımda dönerim inşallah aranıza
Zipzip- @19Temmuzda69um
Her zaman bekliyoruz .Kizlar dün tartildim ama paylaşmayı unutmuşum kusura bakmayın.Bugun de niyetli değilim sabah tekrar tartilmadim belki giderdi.Birkac gündür kabızlık var,artı olarak gorunen o muhtemelenbir süre takım dışı olmak istiyorum, düze çıktığımda dönerim inşallah aranıza
Zipzip- @19Temmuzda69um
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?