Aleyküm selam canım
Teşekkür ederim canım
Günaydın kuzumGünaydın canlarım
Süsle değil bu işler akılla akıllım demekki senin bu işleri herkesten daha iyi becereceğini biliyorlarBen de şaşırdım erkenden uyuyacam deyince...ne güzel artık uyku problemi yaşamıyor tatlım dedim ama uyuyamamissin ...yarın ben de bayramda gorevliyim öğrencilerle çelenk koymaya gideceğiz sabah erken kalkmam lazım ama gram uyku yok...napcam bilmiyorum.okulda o kadar süslü kadın var bana görev yazmaları da ne bileyim
Kolay gelsin biricikim inşallah kalkabilmissindirBen de şaşırdım erkenden uyuyacam deyince...ne güzel artık uyku problemi yaşamıyor tatlım dedim ama uyuyamamissin ...yarın ben de bayramda gorevliyim öğrencilerle çelenk koymaya gideceğiz sabah erken kalkmam lazım ama gram uyku yok...napcam bilmiyorum.okulda o kadar süslü kadın var bana görev yazmaları da ne bileyim
Günaydın canım saat 12 gibi yapalım seçmeleriGünaydınsara_28 uyan canim seçelim 23nisan gösterisi oglusumun 12de dönerim zaten 4er kişi düşüyor kimse kalmamış herkes yesile kaçmış
Teşekkür ederim canımTakım arkadaşlarımdan iki kişi de kaptan oldu
Tekrardan tebrik ediyorum, kaptanliklarinizi. İyi iş çıkardınız kızlar
North River
sara_28
Teşekkür ederim canım
Bol eksili bir hafta olsun hepimizeSu aralar enerjisi yüksek olduğu içinsara_28 i seçiyorum . Kıran kırana bir hafta olsun
Günaydın canım, kaptanlığın hayırlı olsunGünaydın kızlar hepimize mutlu bir hafta sonu olsun
Günaydın canımGünaydın canlarım
Masterfit 32.Etap 1 North River 76.10 2 @erenmothers 71.5 3 pastelfit 59.5 4 @19Temmuzda69um 77.4 5 _ASTRAL_ 72.1 6 sara_28 91.8 7 @60kiloyum 84.6 8 @Aomine Daiki 61.0 9 @Kinoalihatun 75.45 10 @dolunaydagel 79.5 Sarı Takım 1 fesang 58.7 2 @iceteavecheesecakelutfen 70.3 3 @She-Raa 84.7 4 Wilma11 69.9 Yeşil Takım 1 @HanimKelesimiGetir 54.75 2 @Chedarice 81.5 3 @Ytmz 67.4 4 @L u c i a 82.1 5 @s i d e l y a 66.7 6 @Kendinin en iyi hali ol 67.7 7 @balpamuk 68.9 8 @Lavinia_98 61,25
Teşekkür ederim canımBol eksili bir hafta olsun hepimize
Günaydın canım, kaptanlığın hayırlı olsun
Günaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?