- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Sağol canimcimAfiyet olsun kaptanim ❤
Çok tatlısın ama senBu ara çok temizlik yapasım var ama böyle keyfini çıkara çıkara saatlerce.. e yap o zaman diyebilirsiniz sadece yapmak istiyorum kalkmaya üşeniyorum
Aynı benBu ara çok temizlik yapasım var ama böyle keyfini çıkara çıkara saatlerce.. e yap o zaman diyebilirsiniz sadece yapmak istiyorum kalkmaya üşeniyorum
Gün içinde beğeni yaptı ama sonra görünmediTelefonumda sıkıntı var demisti dun bugun gormedim sanki
@19Temmuzda69um
Bugun yurumekten buraya bakamadımGün içinde beğeni yaptı ama sonra görünmedi
Afiyet olsun canımsara_28 Zipzip- Cordelia
Oructan cikinca tuhaf oldu bugün
Akşam üstüne kadar cay-kahve
14: Et kavurma, domates salatası, soğan salatası, köz biber, çeyrek yufka ve ayran
18:2 dilim karpuz
20:Cay
Su:3 litreyi geçti
Eki Görüntüle 3054365
Allah'ım kocanı ayağa kalktım alkışlıyorumAynı benÇarşamba günü eşim camları sildi, evi sil süpür, balkonlara kadar yıkadı ustune bide şekerpare yaptı peki ben ne yaptım bulaşıkları ancak topladım kafamda var icraat sıfır
Oooo şakacı zıpzıp seniiiiiBugun yurumekten buraya bakamadım
Saka saka tabi
Ogleden sonra annemler geldi gelen giden eksik olmadi
Cnm ailenle kalıyordun diye hatırladım kardeşinle taşındınız mıBugun yurumekten buraya bakamadım
Saka saka tabi
Ogleden sonra annemler geldi gelen giden eksik olmadi
Yok hayir canim tasinan ben degildim aypare tasinacakti kardesinin yaninaCnm ailenle kalıyordun diye hatırladım kardeşinle taşındınız mı
Cnm vücut ihtiyacını almış demek kiSelamlar herkese ancak bu saatte rahatça oturup burayı okuyabiliyorum. Menümü yazayım ama valla bugün batırdım diyeti. Regl ve uzun süren açlıktan sonra patlama yaşadım resmen. Öğlen ve akşam tost yedimFazla kaçırdım karbonhidratı… Neyse yarın 0 kh beslenirsem hemen atarım üstüme yapışmadan.
Sabah:
-Meyveli yulaf lapası
-Tek şekerli kahve
Öğle:
-Kaşarlı hindi fümeli tost
Akşam:
-Kaşarlı hindi fümeli tost
-Biraz da cicibebe yemiş olabilirim
Adım: 7.464 adım yürümüşüm bugün.
Afiyet olsun canımBugün tüm gün 23 Nisan kutlamaları, çocuğun arkadaş programlarıyla geçtiği için hiç bakamadım foruma. Menümü yazayım.
Öğle:
-Etli dürüm döner
-Ayran
Akşam:
-Yoğurtlu mor lahana salatası
Adım: 5990 adım atmışım bugün de.
Hey maşşallah
Hıım tmm cnm aynı binada olduğunuzu hatırladım :)Yok hayir canim tasinan ben degildim aypare tasinacakti kardesinin yanina
Annemler hafta icinde köye gittiler 5 gun yoktular kardesimle evde tek kaldik ama amcamlar dedemler aynı binadayiz
O yüzden gidip gelmeler eksik olmuyor
Yaa birden çok özendimYok hayir canim tasinan ben degildim aypare tasinacakti kardesinin yanina
Annemler hafta icinde köye gittiler 5 gun yoktular kardesimle evde tek kaldik ama amcamlar dedemler aynı binadayiz
O yüzden gidip gelmeler eksik olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?