Afiyet olsun tatlım. Senin dizin yok olsa sana da patlatirdim
Neyi la
Afiyet olsun canimsabah
2 haşlanmış yumurta
1 küçük portakal
1 parmak peynir
1 salatalık
yeşil çay
Akşam
1 kase tavuk çorbası
3 köfte
Ara
2 ceviz
1 muz
1 kuru kayısı
15 kuru üzüm
32 dk egzersiz
Zipzip- @HanimKelesimiGetir
bende var bundan. ben de kullanıyorum. % 4 lüğü daha iyi ama bilgin olsun. ben onu kullanıyorum yüzüm için.Eki Görüntüle 3054747
Önce elimdeki lekeleri göstereyim.
Keşke ilk başta cekseydim bu kadar fark edeceğini düşünemedim işte o zamanlar. Yalnız şunu söyleyeyim koyu kahve noktalar vardı. Renk bayağı açıldı.
Şimdi diyeceksiniz ki bizim elimizde boyle lekeler yok. Ben sırf bunun için aldım ama başka yerlere de kullandım. Koltuk altı bölgesel kararmalar ve genital bölge özellikle kasıklarda sonuç mükemmel oldu. Koyu renk bölgeler şimdi pembeye dönüştü. Koltuk altı neredeyse beyazlasti diyebilirim. Sözünü ettiğim kremi eczaneden aldım fiyatını hatırlamıyorum ağrı kesiciyle beraber almıştım 15-20 TL arası olabilir.
Eki Görüntüle 3054756
Kendisi bu arkadaşlar. Aynı şikayetleriniz varsa bu merhemi gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Koyu renkli nereniz varsa renk açıyor. Ben geceleri kullandım. Güneş ışığına maruz kalmaması lazım. Bıyık bölgeme dahi sürdüm. Sonuna kadar gideceğim. Bu bilgiden sizin de faydalanmanızı istedim. Güzellik uzmanlarına dünya para vermenin alemi yok.
Teşekkür ederiz bilgilendirme icin ElhoşummEki Görüntüle 3054747
Önce elimdeki lekeleri göstereyim.
Keşke ilk başta cekseydim bu kadar fark edeceğini düşünemedim işte o zamanlar. Yalnız şunu söyleyeyim koyu kahve noktalar vardı. Renk bayağı açıldı.
Şimdi diyeceksiniz ki bizim elimizde boyle lekeler yok. Ben sırf bunun için aldım ama başka yerlere de kullandım. Koltuk altı bölgesel kararmalar ve genital bölge özellikle kasıklarda sonuç mükemmel oldu. Koyu renk bölgeler şimdi pembeye dönüştü. Koltuk altı neredeyse beyazlasti diyebilirim. Sözünü ettiğim kremi eczaneden aldım fiyatını hatırlamıyorum ağrı kesiciyle beraber almıştım 15-20 TL arası olabilir.
Eki Görüntüle 3054756
Kendisi bu arkadaşlar. Aynı şikayetleriniz varsa bu merhemi gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Koyu renkli nereniz varsa renk açıyor. Ben geceleri kullandım. Güneş ışığına maruz kalmaması lazım. Bıyık bölgeme dahi sürdüm. Sonuna kadar gideceğim. Bu bilgiden sizin de faydalanmanızı istedim. Güzellik uzmanlarına dünya para vermenin alemi yok.
saol canım ama biliyorum menülerim son zamanlarda iyice şaştı. diyet menüsü değilAfiyet olsun canim
Kesinlikle harika tatlım. Bugünü saymazsak yedi gece kullandım canım.Harikaaaher gece mi kullandın biricikim? Ne kadar zamanda gördün farkı?
AllahhhhhBu sene annemler ilk defa ektiler bakalim bezelyeler olacak mi olursa gel birlikte yiyelim
Not ettim tatlım.bende var bundan. ben de kullanıyorum. % 4 lüğü daha iyi ama bilgin olsun. ben onu kullanıyorum yüzüm için.
Çiğ bezelye hassas noktam@sara_28Zipzip- Cordelia
14 e kadar cay kahve
14: Kıymalı biber dolması (3 tane) ve cacık
18: Çig bezelye 2 kase
20: Çay
Su 3 litreyi geçti
Eki Görüntüle 3054744
Afiyet olsun canım24 Nisan 2022
sahur 02.15
2 dilim kıymalı pırasalı börek
domates salatalık
iftar 20.05
1 parça ızgara somon balığı
4 adet japon onigiri pirinç topu
3 yk taze börülce salatası
marul kırmızı lahana havuç salatası
1 kk tahin helvası
2 yk çilekli fındıklı güllaç
ara 21.30
3 kare çikolata
1 avuç çekirdek
1,5 lt suZipzip- Cordelia @North River
Eki Görüntüle 3054745
Afiyet olsun canımsabah
2 haşlanmış yumurta
1 küçük portakal
1 parmak peynir
1 salatalık
yeşil çay
Akşam
1 kase tavuk çorbası
3 köfte
Ara
2 ceviz
1 muz
1 kuru kayısı
15 kuru üzüm
32 dk egzersiz
Zipzip- @HanimKelesimiGetir
1 hafta kaldi canim sonrasinda daha sağlıklı menuler gelecektirsaol canım ama biliyorum menülerim son zamanlarda iyice şaştı. diyet menüsü değil
İhtiyaç olursa bilgim olsunTeşekkür ederiz bilgilendirme icin Elhoşumm
Çiğ bezelye yemedigim icin kendimi sorguluyorum simdiÇiğ bezelye hassas noktamafiyet olsun canım
Tamam ablacim su an icin ihtiyacim yok olursa söylerim tabi kiİhtiyaç olursa bilgim olsun
Afiyet olsun canim24.04.2022 menüm
Sabah aç karnına 2 sade kahve
Öğleye yakın kahvaltı
3 küçük domates
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 tutam maydanoz
6 tane küçük yeşil zeytin tuzsuz
Saat 15.00 gibi 1 kase yoğurt
Akşam saat 17.35
2 küçük but ile yapılmış tavuk salatası
1 dilim mercimekli ekmek
Bugün içtiğim suyun ve kahvenin haddi hesabı yok acıktıkça kahve içtim
Eki Görüntüle 3054762
Cordelia
Hadi inşallah Fulyacimkaç yıldır yazlık kışlık giysileri değiştirirken, giyemediğim kıyafetlere hasretle bakmaktan çok yoruldumşu anki kiloma uygun bazı kazak ve hırkalarım, yazlık bluzlerim eskidi. yeni almak dahi istemiyorum. içimden gelmiyor... zayıflayıp dolaptakileri giymek istiyorum
her dönem tamam başlıyorum diyorum. bunları giyeceğim artık diyorum ama sonra yarım kalıyor. diyete başladım ama kaç aydır 80 lerden kurtulamadımbir 5 kilo bile çok şey farkettirecek. belim ortaya çıkacak. üst beden basen incelecek. şekle girecek. 10 kilo olsa süper olacak. bayramdan sonra yeniden bismillah diyeceğim
Ooo@North River
@sara_28
Kaptanlarim yarin bildirimlerinizi özel mesaj ile fotografli olarak bekliyorum
Diger bildirimlerde fotograf sarti yok
-oruc olmayanlar sabah
-oruc olanlar 2-3 arasi
-oruc olup çalışanlar isten gelince tartılabilir
Cordelia
Elhan
@North River
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
@eceboce
@busra ytez
60kiloyum
@Kahve __Kokusu
@sara_28
@menekse_kokusu
@dolunaydagel
@fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
@pastelfit
@Tutku44
@ugurbocuuu
@Zeynep_Nihal
@Aomine Daiki
@gezegenfeza
@Nefesimmmsin
@DombiliKus
@Beth18
@Kinoalihatun
@Lavinia_98
@L u c i a
@s i d e l y a
@sandriyon
@She-Raa
@gewezebidik
_ASTRAL_
@Migim
@Maviokur
@Tesnim1903
@Chedarice
@erenmothers
@Kendinin en iyi hali ol
@19Temmuzda69um
S Suskunkardelen
@Ytmz
@sabahvesen
@minerva1988
@iceteavecheesecakelutfen
@kackaloribu
@balpamuk
@ada81
Tempus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?