Survivor beybimNeyi la
Benim genital yanlarında biraz var ağda vs.den sanırım. İnşallah bende de işe yarar deneyeceğim biricikimKesinlikle harika tatlım. Bugünü saymazsak yedi gece kullandım canım.İlk beş günde kendini belli etmeye başladı. Nerede sıkıntı varsa oranın rengi açıldı.
Kilomu takip edeyim dersen devam et canim yoksa her hangi bir zorunlulugun yok
KorkuyorumKizlaaar müthiş bir krem keşfettim koşun gelin heleaslında kremden çok merhem ama üzerinde krem yazıyor. Pazartesi aldım o akşam kullanmaya başladım. Bugün yedinci gün sonuç inanılmaz. Hem ucuz hem pratik ne için kullanıldığını sonra söyleyeceğim.
Canım özellikle sir ağda yapıyormuş. Yanlardaki morarma kayboldu. Yarın ilk işin eczaneye uğramak olsun. 60 kilonun dediği %4 lukten iste ama...benimki %2' lik.Benim genital yanlarında biraz var ağda vs.den sanırım. İnşallah bende de işe yarar deneyeceğim biricikim
Korkma tatlım hiç acitmiyor. Yan etkilerini okudum ağza göze kaçırmayın yeter diyor.Korkuyorum
Ben de sana bugün diyecektim nickin 60kiloyum ya, ne zaman olacak vb ama yanlış anlaşılır diye vazgeçtim..kaç yıldır yazlık kışlık giysileri değiştirirken, giyemediğim kıyafetlere hasretle bakmaktan çok yoruldumşu anki kiloma uygun bazı kazak ve hırkalarım, yazlık bluzlerim eskidi. yeni almak dahi istemiyorum. içimden gelmiyor... zayıflayıp dolaptakileri giymek istiyorum
her dönem tamam başlıyorum diyorum. bunları giyeceğim artık diyorum ama sonra yarım kalıyor. diyete başladım ama kaç aydır 80 lerden kurtulamadımbir 5 kilo bile çok şey farkettirecek. belim ortaya çıkacak. üst beden basen incelecek. şekle girecek. 10 kilo olsa süper olacak. bayramdan sonra yeniden bismillah diyeceğim
ekim sonu başladım burada 89.5 kiloyla. ocakta 83 lerde durdu yanlış hatırlamıyorsam. şubatta 81.3 e düştüm. sonra geri 83-84 lere çıktım. hala düz 80 i daha doğrusu 79 ları göremedim.Ben de sana bugün diyecektim nickin 60kiloyum ya, ne zaman olacak vb ama yanlış anlaşılır diye vazgeçtim..kaç zamanda kaç kg verdin? Ona göre mantıklı konusucam
Çok şey kaçırmışsınÇiğ bezelye yemedigim icin kendimi sorguluyorum simdi
Hoş buldum canım
Ben seni 5. Takımdan hatırlıyor olabilir miyim tempusAy ikisi de değilmiş düşer bayılırım
Allah kabul etsin canım8888
Herkese afiyet olsuun
Ben de yürüyüşe ara vereyim annemle teravih e gidicez
Başım ağrıyor canımSağol iyiyim şükür, sen nasılsın?
Allah yardımcınız olsun canım dikkat edin kendinizeSabah 9 da evden çıktık, hayvanat bahçesine gittik, 3 saat gezdik, torunlarla çok güzel geçti.
Küçük cimcime bile yürüyerek dolandı maşallah.
Saat 13: 00 da çıktık, evin ordan geçelim, bittiyse gireriz dedik, heryeri polis kapatmış, hâlâ evlerini boşaltmayanlar varmış, onların tahliyesi gecikince daha bombaya başlamamışlar bile.
Geri döndük kızıma gittik, hepimizin gözünden uyku akıyor, herkes biyerlere düştü uyudu.
Bi gözümü açtım ki saat 6 olmuş.
Uykuyu dağıttık , evimize döndük.
Internette yazan habere göre 250 kg lik bombaymış, çıkaramamış, yerinde kontrollü, su takviyesiyle patlatmışlar.
Bu sefer baya geniş bir alan boşalttılar.
Ohhhh mis afiyet olsun canımBulaşıkları yıkadım, nasıl belim ağrıdı felaket. Eşime gel yürüyelim dedim , çıktık yürüdük. Şimdi form çayımı içiyorum
Ellerine sağlık canım bugün bende çok aktiftşm çok yoruldum kışlık kıyafetleri kaldırdım yazlıkları çıkardım mutfak dolaplarını sildim yerleştirdim sz öncede 30 dakika leslie yaptım şu an pertim çsy demledim çay içecemBugün ben de en hamarat gunumdeydim. 48 tane içli köfte yaptım.
İki cüz okudum Allah kabul etsin. 28 bitti. İki tane kaldı. Salı günü nobetciyim okuyamam çarşamba Kadir gecesine biter inşallah.
Tamam kaptanım sabah gönderirim ben@North River
sara_28
Kaptanlarim yarin bildirimlerinizi özel mesaj ile fotografli olarak bekliyorum
Diger bildirimlerde fotograf sarti yok
-oruc olmayanlar sabah
-oruc olanlar 2-3 arasi
-oruc olup çalışanlar isten gelince tartılabilir
Cordelia
Elhan
@North River
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
@eceboce
@busra ytez
60kiloyum
@Kahve __Kokusu
sara_28
@menekse_kokusu
@dolunaydagel
fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
@pastelfit
@Tutku44
@ugurbocuuu
@Zeynep_Nihal
@Aomine Daiki
@gezegenfeza
@Nefesimmmsin
@DombiliKus
@Beth18
@Kinoalihatun
@Lavinia_98
@L u c i a
@s i d e l y a
@sandriyon
@She-Raa
@gewezebidik
_ASTRAL_
@Migim
@Maviokur
@Tesnim1903
@Chedarice
@erenmothers
Kendinin en iyi hali ol
@19Temmuzda69um
@Suskunkardelen
@Ytmz
@sabahvesen
@minerva1988
@iceteavecheesecakelutfen
@kackaloribu
@balpamuk
@ada81
Tempus
Canım özellikle sir ağda yapıyormuş. Yanlardaki morarma kayboldu. Yarın ilk işin eczaneye uğramak olsun. 60 kilonun dediği %4 lukten iste ama...benimki %2' lik.
Evet canim. Beynim yanıyor.
Gözünde çok mu büyütüyorsun acaba. Maksimum 3-4 ayını alır ideal kiloya ulaşman. Geçici bir süreç olduğunu, sevdiğin lezzetlerden ömür boyu ayrı kalmayacağını telkin etsen kendine. Ömürde 3-4 ay nedir ki. Verdikçe şevkin de artar hemkaç yıldır yazlık kışlık giysileri değiştirirken, giyemediğim kıyafetlere hasretle bakmaktan çok yoruldumşu anki kiloma uygun bazı kazak ve hırkalarım, yazlık bluzlerim eskidi. yeni almak dahi istemiyorum. içimden gelmiyor... zayıflayıp dolaptakileri giymek istiyorum
her dönem tamam başlıyorum diyorum. bunları giyeceğim artık diyorum ama sonra yarım kalıyor. diyete başladım ama kaç aydır 80 lerden kurtulamadımbir 5 kilo bile çok şey farkettirecek. belim ortaya çıkacak. üst beden basen incelecek. şekle girecek. 10 kilo olsa süper olacak. bayramdan sonra yeniden bismillah diyeceğim
Ne oldu bugün kimi eledilerSurvivor beybim
Afiyet olsun canım ayaklarına sağlık adımlar göz kamaştırıyorsara_28 Zipzip- Cordelia
14 e kadar cay kahve
14: Kıymalı biber dolması (3 tane) ve cacık
18: Çig bezelye 2 kase
20: Çay
Su 3 litreyi geçti
Eki Görüntüle 3054744
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?