Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kesinlikle harika tatlım. Bugünü saymazsak yedi gece kullandım canım. İlk beş günde kendini belli etmeye başladı. Nerede sıkıntı varsa oranın rengi açıldı.
Benim genital yanlarında biraz var ağda vs.den sanırım. İnşallah bende de işe yarar deneyeceğim biricikim

Korkuyorum

Benim genital yanlarında biraz var ağda vs.den sanırım. İnşallah bende de işe yarar deneyeceğim biricikim
Canım özellikle sir ağda yapıyormuş. Yanlardaki morarma kayboldu. Yarın ilk işin eczaneye uğramak olsun. 60 kilonun dediği %4 lukten iste ama...benimki %2' lik.

Ben de sana bugün diyecektim nickin 60kiloyum ya, ne zaman olacak vb ama yanlış anlaşılır diye vazgeçtim.. kaç zamanda kaç kg verdin? Ona göre mantıklı konusucam

Ben de sana bugün diyecektim nickin 60kiloyum ya, ne zaman olacak vb ama yanlış anlaşılır diye vazgeçtim.. kaç zamanda kaç kg verdin? Ona göre mantıklı konusucam
ekim sonu başladım burada 89.5 kiloyla. ocakta 83 lerde durdu yanlış hatırlamıyorsam. şubatta 81.3 e düştüm. sonra geri 83-84 lere çıktım. hala düz 80 i daha doğrusu 79 ları göremedim.

8888
Herkese afiyet olsuun
Ben de yürüyüşe ara vereyim annemle teravih e gidicez
Allah kabul etsin canım
Sağol iyiyim şükür, sen nasılsın?
Başım ağrıyor canım
Allah yardımcınız olsun canım dikkat edin kendinize
Bulaşıkları yıkadım, nasıl belim ağrıdı felaket. Eşime gel yürüyelim dedim , çıktık yürüdük. Şimdi form çayımı içiyorum
Ohhhh mis afiyet olsun canım
Bugün ben de en hamarat gunumdeydim. 48 tane içli köfte yaptım.
İki cüz okudum Allah kabul etsin. 28 bitti. İki tane kaldı. Salı günü nobetciyim okuyamam çarşamba Kadir gecesine biter inşallah.
Ellerine sağlık canım bugün bende çok aktiftşm çok yoruldum kışlık kıyafetleri kaldırdım yazlıkları çıkardım mutfak dolaplarını sildim yerleştirdim sz öncede 30 dakika leslie yaptım şu an pertim çsy demledim çay içecem
Tamam kaptanım sabah gönderirim ben

Hemen bende yarın alıyorum bundan reçetesiz mi ablacım . Resmen bıyıklarımı alsam bile boyıklı gibiyim
Canım özellikle sir ağda yapıyormuş. Yanlardaki morarma kayboldu. Yarın ilk işin eczaneye uğramak olsun. 60 kilonun dediği %4 lukten iste ama...benimki %2' lik.

Gözünde çok mu büyütüyorsun acaba. Maksimum 3-4 ayını alır ideal kiloya ulaşman. Geçici bir süreç olduğunu, sevdiğin lezzetlerden ömür boyu ayrı kalmayacağını telkin etsen kendine. Ömürde 3-4 ay nedir ki. Verdikçe şevkin de artar hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…