- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Güzel bir paylaşım olmuş canım teşekkürlerEki Görüntüle 3054747
Önce elimdeki lekeleri göstereyim.
Keşke ilk başta cekseydim bu kadar fark edeceğini düşünemedim işte o zamanlar. Yalnız şunu söyleyeyim koyu kahve noktalar vardı. Renk bayağı açıldı.
Şimdi diyeceksiniz ki bizim elimizde boyle lekeler yok. Ben sırf bunun için aldım ama başka yerlere de kullandım. Koltuk altı bölgesel kararmalar ve genital bölge özellikle kasıklarda sonuç mükemmel oldu. Koyu renk bölgeler şimdi pembeye dönüştü. Koltuk altı neredeyse beyazlasti diyebilirim. Sözünü ettiğim kremi eczaneden aldım fiyatını hatırlamıyorum ağrı kesiciyle beraber almıştım 15-20 TL arası olabilir.
Eki Görüntüle 3054756
Kendisi bu arkadaşlar. Aynı şikayetleriniz varsa bu merhemi gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Koyu renkli nereniz varsa renk açıyor. Ben geceleri kullandım. Güneş ışığına maruz kalmaması lazım. Bıyık bölgeme dahi sürdüm. Sonuna kadar gideceğim. Bu bilgiden sizin de faydalanmanızı istedim. Güzellik uzmanlarına dünya para vermenin alemi yok.
Yarın zaten sağlık ocağına gidip ilaç yazdıracağım. Devlet karşılıyorsa bu kremi de yazdırayımCanım özellikle sir ağda yapıyormuş. Yanlardaki morarma kayboldu. Yarın ilk işin eczaneye uğramak olsun. 60 kilonun dediği %4 lukten iste ama...benimki %2' lik.
Şuan başka kanal açık. Ama daha isim.yazmadilar sanırım. Ünlüler yazacak.Ne oldu bugün kimi elediler
Ekran görüntüsü aldım..Eki Görüntüle 3054747
Önce elimdeki lekeleri göstereyim.
Keşke ilk başta cekseydim bu kadar fark edeceğini düşünemedim işte o zamanlar. Yalnız şunu söyleyeyim koyu kahve noktalar vardı. Renk bayağı açıldı.
Şimdi diyeceksiniz ki bizim elimizde boyle lekeler yok. Ben sırf bunun için aldım ama başka yerlere de kullandım. Koltuk altı bölgesel kararmalar ve genital bölge özellikle kasıklarda sonuç mükemmel oldu. Koyu renk bölgeler şimdi pembeye dönüştü. Koltuk altı neredeyse beyazlasti diyebilirim. Sözünü ettiğim kremi eczaneden aldım fiyatını hatırlamıyorum ağrı kesiciyle beraber almıştım 15-20 TL arası olabilir.
Eki Görüntüle 3054756
Kendisi bu arkadaşlar. Aynı şikayetleriniz varsa bu merhemi gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Koyu renkli nereniz varsa renk açıyor. Ben geceleri kullandım. Güneş ışığına maruz kalmaması lazım. Bıyık bölgeme dahi sürdüm. Sonuna kadar gideceğim. Bu bilgiden sizin de faydalanmanızı istedim. Güzellik uzmanlarına dünya para vermenin alemi yok.
Afiyet olsun canimMenü
Sahur
2 dilim tambuğday ekmeğine beyaz peynirli tost
1 bardak ayran
İftar 1 kase tavuk çorbası
1 küçük güveç kasede türlü
3 yemek kaşığı yoğurtlu kabak salatası
Ara 2 fincan çay
Zipzip- Cordelia North River
Bugün panoramaya denk geldim. Takımlar karışmış. Kim nerde ne olmuş takip edemiyorum artık. Favorin var mı?Şuan başka kanal açık. Ama daha isim.yazmadilar sanırım. Ünlüler yazacak.
Aminn cnm cümlemizinAllah kabul etsin şimdiden
Cnm ben izlemedim bugün teravih e gittik annemle, sonra da çay içtik
Allah kabul etsiin hamarat kızzzBugün ben de en hamarat gunumdeydim. 48 tane içli köfte yaptım.
İki cüz okudum Allah kabul etsin. 28 bitti. İki tane kaldı. Salı günü nobetciyim okuyamam çarşamba Kadir gecesine biter inşallah.
Bizim de 2.cnmAllah kabul etsin
Ben bu sene 2 sefer kılabildim
Gelenekler unutuluyor muBizde 30 günün yaklasik 20 sinde tarhana içiliyor
Eskiden 30 da 30 tarhana icilirdi
Amiin kaptancm cümlemizin ibadetleriniInsallah canim hayırlısı
Sagol canim
Afiyet olsun kaptanim
Allah kabul etsin canim
Unutmuyor bizimkiler de artik biz isyan ediyoruz yeter artik hergun tarhana mi diyeGelenekler unutuluyor muama öyle de kolaylık olur menüde
Aynen cnmay kuzumm mesajı yeni gördümtabağım güzeldi valla ama bitti
tatlım sen en son kaç kiloyla ara vermiştin? 60 lı bir şeylerdi değil mi?
Cnm annemle teravih e gitmiştik biraz önce geldik sen izledin mi
Amin cnm cümlemizin ibadetleriniAllah kabul etsin canım
Ben yarım yamalak izliyorum biliyorsunuz. Barış seramoni de dedi ki adamız huzur dolu çok iyiyiz. Perviz dedi Biz gidince mi huzur oldu Keşke biz yanınızdayken deseydin huzuru bozuyoruz diye. Atakan dedi kaç kişi aynı fikirde herkes aynı fikirde mi Adem dedi sorgu meleği misin? Nagehan dedi barış a 3 ay yattın biz doyurduk seni. Barış dedi bende potaya girerek emek verdim. Tabi benim beyin baktım duman çıkarıyor kapadım.Aminn cnm cümlemizino dua eden eller için kısayol var mı? :)
Cnm ben izlemedim bugün teravih e gittik annemle, sonra da çay içtiközetleyebilcen mi hehe
Allah kabul etsiin hamarat kızzz
Bizim de 2.cnmAllah kabul etsin cümlemizin ibadetlerini
Gelenekler unutuluyor muama öyle de kolaylık olur menüde
Amiin kaptancm cümlemizin ibadetlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?