- 5 Haziran 2021
- 5.647
- 21.617
- 298
Bir hemşerim daha
Nasıl olunmaz demi,bende mersine giidnce öyle yediriyormar bana tantunileri çöp şişleri eve gelince mısır gevreği kemiriyormAntep miahh orada olaydım 100 kilo olurdum.
İyiki hatırlattın onu kuzu,iade ettim telefonla eşleşme yapmadı bir türlü,dün götürdüm verdim.HanimKelesimiGetir ablacim bimden aldigin saatten memnun musun
Benim kardeşim de almisti bozuldu hemen.HanimKelesimiGetir ablacim bimden aldigin saatten memnun musun
Adınlar ciddi faydalı oldu bende,selülütler bile azaldı epeycene.Adım fulll bende oturmak yok kaydeden cihaz yok elimde sadecemenüye tabiki dikkat edelim bu hafta 60 i hedefledim
Eşleşme yapmadı telefonla iade ettim dün.Benim kardeşim de almisti bozuldu hemen.
Aaa oyle mi almayim o zamanİyiki hatırlattın onu kuzu,iade ettim telefonla eşleşme yapmadı bir türlü,dün götürdüm verdim.
2 tanede adam almıştı,kasiyer genç onlr geri gelmedi dedi.
Yaa demek ki iyi degilBenim kardeşim de almisti bozuldu hemen.
Alma bencede ,birde eşim baktı oda beğenmedi yazılımını şimdiki kullandığım daha iyiymiş ışığı bile az dedi.Aaa oyle mi almayim o zaman
Yaa demek ki iyi degil
Tamam ablacim xiaomi bakmaya basladim 400-500 aralığında indirime girerse onu almayı düşünüyorumAlma bencede ,birde eşim baktı oda beğenmedi yazılımını şimdiki kullandığım daha iyiymiş ışığı bile az dedi.
Eksin cok guzel tebrik ederim canimGeçen perşembe 71.50
Pazartesi 70.60
Kaptanım -1 değil ama -900 yeter miNorth River
Zipzip- Cordelia _ASTRAL_
7885 adımBende az adim atayim daha 3500 adimdayim
Tşk kaptanımEksin cok guzel tebrik ederim canim
Bayram oncesi 6 li rakamlar gelecek sanki
Ay çok tatlı buÇok güzel düşünmüşsünTek devam ettirdiğimiz adet bayram harçlığı kaldı. Yeğenler iple çekiyor. Kimin harçlığı daha fazla kavgası yaparlar
Artist seni.Geçen perşembe 71.50
Pazartesi 70.60
Benim kardeşim 1-2 yıl.once almıştı canim. Maalesef kullanamadi. Yeni modelini bilmiyorum.Aaa oyle mi almayim o zaman
Yaa demek ki iyi degil
Anladim canimBenim kardeşim 1-2 yıl.once almıştı canim. Maalesef kullanamadi. Yeni modelini bilmiyorum.
Bulursun kuzum samsunga baktın mı hiç onalr nasıl acaba.Tamam ablacim xiaomi bakmaya basladim 400-500 aralığında indirime girerse onu almayı düşünüyorum
Süper tebrikler adım kraliçemGeçen perşembe 71.50
Pazartesi 70.60
Wayyy7885 adım
Cumaya kesin görürüsün 6'lı rakamlarıTşk kaptanıminşallah 6 lı rakamları görmek bana da nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?