- 20 Mart 2008
- 142.081
- 214.225
- 1.423
- 60
Bir günemi yedin yoksa o kadarını.Evet abla ama tek seferde yemedim
Yazin köyde yedim ama arti gelmedim
Çok şükür her şey yolundaBebisim sen çok almamışsındır hemencik verirsin. Sağlık durumun nasıl? Her şey yolunda değil mi?
Iyi olmana sevindim canim❤Çok şükür her şey yolunda
Bir gundu abla sabahtan aksama kadarBir günemi yedin yoksa o kadarını.
Abowwwwww nasıl yedin öyle yaa şeker komasına girmedin kuzu beeee .Bir gundu abla sabahtan aksama kadar
Minicik baklavalarmiş.Abowwwwww nasıl yedin öyle yaa şeker komasına girmedin kuzu beeee .
Çok sevindim bebişim.
Çok sagolun canlar siz nasılsınız her şey yolunda mıIyi olmana sevindim canim❤
Cok sekerli değildi abla baklavalarAbowwwwww nasıl yedin öyle yaa şeker komasına girmedin kuzu beeee .
Iyiyim canim yaa ayni devam herseyeÇok sagolun canlar siz nasılsınız her şey yolunda mı
Evet canim cok sagol.Çok sagolun canlar siz nasılsınız her şey yolunda mı
Bir günde 30 küçük baklava yemiş, ben bir günde 35 normal yemiştim
Geçen hafta yesil takım show yaptı. Harikasınız.Yeşil takımım bu hafta gene sıkı tutuyoruz diyetimizi ona göre,sağlıklı besleneceğiz adımlarımzıı atacağız spor yapanlar devam edecek.
Chedarice @Ytmz L u c i a balpamuk sidelya Kendinin en iyi hali ol Lavinia_98
Biliyorum onları minnak oluyor onlar,bizde alıyoruz ondan yediysem 1-2 tane sadece yiyorum.Cok sekerli değildi abla baklavalar
Birde boyutlari kucuktu
Eyvahhhhh basıl yedin o kadarını öylee.Bir günde 30 küçük baklava yemiş, ben bir günde 35 normal yemiştim
Sağol kaptanım bende salı günü adım şampiyonu olmuşumGeçen hafta yesil takım show yaptı. Harikasınız.
Tebrikler supergrandmother.Biliyorum onları minnak oluyor onlar,bizde alıyoruz ondan yediysem 1-2 tane sadece yiyorum.
Eyvahhhhh basıl yedin o kadarını öylee.
Sağol kaptanım bende salı günü adım şampiyonu olmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?