Çok güzel düşünmüşsünDegil mii ben bayramlari çok severim şimdi bayram kalmadi
Herkes tatile kaçiyor maalesef
Küçükken kuzenlerle aynı örmek giyerdim
Çok güzeldi hiç eve gidesim olmazdi
Şimdi kızım bayramda kuzenine kavuşacagi için çok mutlu kızıma aldıgım gibi onada elbise aldim bayramda aynı giyecekler
Ayy ne güzel.Çok güzel düşünmüşsünTek devam ettirdiğimiz adet bayram harçlığı kaldı. Yeğenler iple çekiyor. Kimin harçlığı daha fazla kavgası yaparlar
KaptanımBayramda takip etmem zor abla muhtemelen biraz free olacağız
Birinci gün köye gidecegiz ne zaman dönecegim belli değil
Is cok takip etmem zor olur
Kolay gelsin kaptanim ❤❤Ben biraz gideyim bakayım evde ne iş var.
Ben geçen ortalama bir yerden 235 e aldım. Oğlu ile biten bir yere girsem ne derdi bilmiyorumIstanbul karaköyde.
meşhur canim ilk 5 te İstanbulda.
Sen nerdesin canimBen geçen ortalama bir yerden 235 e aldım. Oğlu ile biten bir yere girsem ne derdi bilmiyorum
Dön dolaş yemiş. Yakmış ama kilo almamış. AbartmayalımBir gundu abla sabahtan aksama kadar
Oğlu olunca fiyatlar bi artıyor bak doğru diyorsun.Ben geçen ortalama bir yerden 235 e aldım. Oğlu ile biten bir yere girsem ne derdi bilmiyorum
Teşekür ederimŞu anda bile iyisin aslında,ileri yaşlarda kilo olmazın menopoz durumları filan
Çok teşekkürler kaptanımTebrikler supergrandmother.
Kolay gelsi kaptanımBen biraz gideyim bakayım evde ne iş var.
Bende 3227 adımdayımBende az adim atayim daha 3500 adimdayim
Vay kebablar tatlılar yani
Rica ederim ne demekTeşekür ederim
Hadi bakalımÇarşamba yapacağım canım Allah nasip ederseteşekkür ederim
Baklava sana kebab banaOo baklava yemege gelmek lazim oraya
Adım fulll bende oturmak yok kaydeden cihaz yok elimde sadeceYeşil takımım bu hafta gene sıkı tutuyoruz diyetimizi ona göre,sağlıklı besleneceğiz adımlarımzıı atacağız spor yapanlar devam edecek.
@Chedarice @Ytmz @L u c i a @balpamuk @s i d e l y a @Kendinin en iyi hali olLavinia_98
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?