Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunKesinlikle bugün eşimin halasini kaybettik çok severim. 3 kez beyin ameliyatı gecirdi ama yenik düştü kansere. Geldim burda ara ara geyik yaptım oysa ağlamaktan başım çatlıyor
Süpper o zaman walk walk walkHerkese Merhaba
Salı ve Çarşamba günleri adım yarışması düzenliyoruz. Bu yarışmada adım kraliçesi ve yükselen yıldızlarımızı seçeceğiz. Herkese Başarılar.
North River Kırmızı Kaptan erenmothers Kırmızı @Kinoalihatun Kırmızı @19Temmuzda69um Kırmızı @60kiloyum Kırmızı fesang Kırmızı Sarı Hedef60kgolmak Kırmızı Sarı sara_28 Mavi Kaptan pastelfit Mavi @dolunaydagel Mavi @Aomine Daiki Mavi @yildiz4kc Mavi @She-Raa Mavi Sarı @Migim Mavi Sarı @HanimKelesimiGetir Yeşil Kaptan Zipzip- MasterFit Kaptanı
Hayır canım gerek yok Ben onları cumartesi adımı sandım.Kaptanım bu Perşembe adımları, Perşembe -Cuma adım resmi atılmıyor diye atmadım. Atayım mı?
Başınız sağolsun canım, Allah rahmet eylesinKesinlikle bugün eşimin halasini kaybettik çok severim. 3 kez beyin ameliyatı gecirdi ama yenik düştü kansere. Geldim burda ara ara geyik yaptım oysa ağlamaktan başım çatlıyor
Teşekkür ederim canım inşallah güveniyorum sizeSara’m kuzum şimdi gördüm canım kaptanımiftardan sonra yürüyüşe çıkmıştık, yarım saat yürüdük geldik.
Seni ve maviş takımımızı tebrik ediyorumCuma günü biz kazanacağız
Ben de sayısından buldum PerşembeymişHayır canım gerek yok Ben onları cumartesi adımı sandım.
Dokundurtmam kızıma geri gidin bakim o benim kıymetli kuzumhadi toplaşın kızlar gidiyoruz
Cumartesi adım varmi canım?24.04.2022 menüm
Sabah aç karnına 2 sade kahve
Öğleye yakın kahvaltı
3 küçük domates
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 tutam maydanoz
6 tane küçük yeşil zeytin tuzsuz
Saat 15.00 gibi 1 kase yoğurt
Akşam saat 17.35
2 küçük but ile yapılmış tavuk salatası
1 dilim mercimekli ekmek
Bugün içtiğim suyun ve kahvenin haddi hesabı yok acıktıkça kahve içtim
Eki Görüntüle 3054762
Cordelia
Bozanın canimBenim mi canım, yoksa bozanın mı
Miktar olarak değil de oran olarak yağ ve kh biraz fazla canımevet tatlım bayramdan sonra menülerim daha düzgün olacakevet menülerimde karbo çok farkındayım
OooooAboo napmışsınız öyle kaç sayfa geçmiş var
Kızlar ben bugün çok yorgunum hiç planda olmayan bazı şeyler yaşadım gergin bir gündü benim için. Aklıma yemek vs gelmedi adımlarımda gün boyu saatim kolumdaydı ne çıkarsa artık
Kahvaltı
Saat 10.30
1 haşlanmış yumurta
3 küçük domates
1 hurma
1 dilim mercimekli ekmek
1 kk peynir
Akşam saat 18.45
4 yk yulaf ezmesini 1 sb su ve kimyon ile pişirdim, üzerine sarımsaklı yoğurt ve pul biber ekledim. Keşkek gibi tadı oluyor.
Su baya içtim hesaplamadım
Kahve gün boyu 4-5 tane içmişimdir
Yemekten sonra 1 sade soda
Eki Görüntüle 3055497
Cordelia
Kaptanım anca telefonu elime alabildimDün iftardan önce buradaydı sonra gelmemiş canimfesang seni de göremedim bebis
Hosgeldin canım. Maşallah.Selam herkese hayırlı iftarlar
Keşke sari takıma girseymişim 3 gündür attigim adimlar beni perte cikartti
Sadece disarida bide bu
Harikasın15.30 da tartıldım ama atamadım
Is güç temizlik beni eritti 55 in bile altında görünüyorum herkes neden zayıfladın diyor halbu ki iftarda güzel yiyorum. Bayrama hazırım şimdi bayramda rahatca yerimZipzip-
Ben de takımlarda değilim ama yine de attim kilomu tamamen kopmayım diye
Afiyet olsun tatlım.Pazartesi
Saat 10.30 sütlü filtre kahve
Saat 12
3 tane fırında kabaklı mücver
Peynir
Zeytin
Saat 15.30
2 kaşık yoğurt
1 mücver
Saat 18.30
1 kase çorba
Biraz et döner
1 minik dilim ekmek
Çok az kabak çekirdeği
Spor
60 dk tenis
7.300 adım
Afiyet olsun güzelim.25 Nisan 2022
sahur 03.30
sosisli kaşarlı omlet
domates
1,5 dilim ekmek
2 minnak kuru incir
2 yk yoğurt içine 2 yk granola
iftar 20.05
etli patates yemeği
2 küçük etli bulgurlu kabak dolması
biraz lahana salatalık turşusu
1 parça pide
sade dondurma
1 lt de fazla suZipzip- Cordelia North River
Eki Görüntüle 3055484
Afiyet olsun canim.Aboo napmışsınız öyle kaç sayfa geçmiş var
Kızlar ben bugün çok yorgunum hiç planda olmayan bazı şeyler yaşadım gergin bir gündü benim için. Aklıma yemek vs gelmedi adımlarımda gün boyu saatim kolumdaydı ne çıkarsa artık
Kahvaltı
Saat 10.30
1 haşlanmış yumurta
3 küçük domates
1 hurma
1 dilim mercimekli ekmek
1 kk peynir
Akşam saat 18.45
4 yk yulaf ezmesini 1 sb su ve kimyon ile pişirdim, üzerine sarımsaklı yoğurt ve pul biber ekledim. Keşkek gibi tadı oluyor.
Su baya içtim hesaplamadım
Kahve gün boyu 4-5 tane içmişimdir
Yemekten sonra 1 sade soda
Eki Görüntüle 3055497
Cordelia
SüpersinEki Görüntüle 3055504Cordelia cordisim buradan 1943 adım öğlen bebek arabasıyla
Eki Görüntüle 3055505 Buda diğer adımlar toplam 6412 adım
A.s orticanım bebeğim çiçeğim.Selamlar kızlarcım
Hayırlı olsun kuzumBugün perdeler geldi. Sonra da portmanto için usta geldi anlaştık. Ücretin yarısını verdik iki haftaya hazır olacakmış. Bir portmanto 14bin lira resmin karı koca bir aylık maaşımız şaka gibi ya
Soran olursa borçlardan yerin dibine girdi dersiniz
Harika adımlar tamamlanmış
Güzel mutlu günlerde kullan canımBugün perdeler geldi. Sonra da portmanto için usta geldi anlaştık. Ücretin yarısını verdik iki haftaya hazır olacakmış. Bir portmanto 14bin lira resmin karı koca bir aylık maaşımız şaka gibi ya
Soran olursa borçlardan yerin dibine girdi dersiniz
Selam fesangim❤Selamlar kızlarcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?