Teşekkür ederim cordişim. Adım daha fazla tabi aslında ama teli elime alamadım saatlerceHayırlı olsun kuzum
Harika adımlar tamamlanmış
Teşekkür ederim mommycigimGüzel mutlu günlerde kullan canım
Guzel gunlerde kullanin canim ❤❤Bugün perdeler geldi. Sonra da portmanto için usta geldi anlaştık. Ücretin yarısını verdik iki haftaya hazır olacakmış. Bir portmanto 14bin lira resmin karı koca bir aylık maaşımız şaka gibi ya
Soran olursa borçlardan yerin dibine girdi dersiniz
İnşallah zıpzıpım teşekkürlerGuzel gunlerde kullanin canim ❤❤
Tartildin mi bugün bakimİnşallah zıpzıpım teşekkürler
Offff hayır aklıma gelmedi bile yine çok aceleyle çıktımTartildin mi bugün bakim
Hayır yarın sabah benimle tartılır misin tatlı kis ? Saatimizi kuralım 8 e kadar tartilalim:)Offff hayır aklıma gelmedi bile yine çok aceleyle çıktımsen?
Ben 8de çıkıyorum inşallah çıkmadan tartilalim bebişimHayır yarın sabah benimle tartılır misin tatlı kis ? Saatimizi kuralım 8 e kadar tartilalim:)
Canın sağolsun kuzum güle güle kullan eşyalarınıBugün perdeler geldi. Sonra da portmanto için usta geldi anlaştık. Ücretin yarısını verdik iki haftaya hazır olacakmış. Bir portmanto 14bin lira resmin karı koca bir aylık maaşımız şaka gibi ya
Soran olursa borçlardan yerin dibine girdi dersiniz
Teşekkür ederim bitanem inşallahCanın sağolsun kuzum güle güle kullan eşyalarını
Kaç hissediyorsun ?Ben 8de çıkıyorum inşallah çıkmadan tartilalim bebişim
Tebrik ederim canımEllerine sağlık canım aynen böyle devam edelim kimseyi göndermek istemiyorum
Hoşgeldin cnmmKaptanım anca telefonu elime alabildim
Sen de iyi vermişsin canım, seni de tebrik ederim
Başınız sağolsun canımKesinlikle bugün eşimin halasini kaybettik çok severim. 3 kez beyin ameliyatı gecirdi ama yenik düştü kansere. Geldim burda ara ara geyik yaptım oysa ağlamaktan başım çatlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?