Şimdi izledim neye kızdı anlamadım. Taklit etmiş galiba daBenim sinirim bozulduGökhan bebişimi üzdü hikmet
Cumaya kadar dişimi sıkmaya karar verdim. Kendime yeniden şans vereceğimTebrikler abla azmine hayranım
Moral bozmak yok pamuk kız cuma günü gider onlar
Afiyet olsun canim.Bugünki Menüm:
Sabah:
-1 avuç fındık
-filtre kahve
Öğle:
-4 köfte
-Yeşil salata
Akşam:
-Sebze sote
-3 kaşık probiyotik yoğurt
Ara:
-4 gün kurusu
-2 tk fıstık ezmesi
Adım: 14.345 adım olmuş bugün. Azimliyim!
Allah rahmet eylesin merhamet etsin. Sizlere sabır versin.Kesinlikle bugün eşimin halasini kaybettik çok severim. 3 kez beyin ameliyatı gecirdi ama yenik düştü kansere. Geldim burda ara ara geyik yaptım oysa ağlamaktan başım çatlıyor
Afiyet olsun canim.sara_28 Zipzip- Cordelia
14 e kadar cay-kahve
14: Et köfte, fırınlanmış sebze (brokoli, mantar, biber, domates) ve cacık
19.30: Tarhana çorbası ve marul salatası
20: Çay
Su 3 litre
Eki Görüntüle 3055546
Yaşın gençken hallolur canım. Doğal yollarla azaltılabiliyor diyorlar iyi bir araştır.Agdayla aldiriyorum abla benim sorunum killarin cok hizli cikmasi ona çözüm bulamiyorum sanirim tek çare lazer
Yeşil takımım bu hafta gene sıkı tutuyoruz diyetimizi ona göre,sağlıklı besleneceğiz adımlarımzıı atacağız spor yapanlar devam edecek.
@Chedarice @Ytmz @L u c i abalpamuk @s i d e l y a @Kendinin en iyi hali ol @Lavinia_98
Başın sağ olsun bitanem. Mekanı cennet olsun. Çok üzüldüm insanın sevdiği bir yakınını kaybetmesi çok zor. Anılara sarılıyor insan. Ağlama onun yerine hep dua et daha iyi hissedersin. Sağlığın bozulur sen de annesin evlatlarının sana ihtiyacı var.Kesinlikle bugün eşimin halasini kaybettik çok severim. 3 kez beyin ameliyatı gecirdi ama yenik düştü kansere. Geldim burda ara ara geyik yaptım oysa ağlamaktan başım çatlıyor
Uuuuu ben de kıvrım seviyorumm kurşun döktür kızzzEvet ideal kilomdayim ama biraz basen var tabi bu genetik belim incelikten kopck kalça basen geniş
Doğru cnm onlar sen sakat iken kendini paralayıp seni ödüle ulaştırınca iyiydiOyun kazandığımızda masa başında toplandigimizda Biz harika bir takımız böyle çok iyiyiz hepimiz çok güzel bir takımız diye konuşmadık mı diyor Barışa. Bir de Barış ama doğru söylüyor ama yanlış söylüyor Ama diyor ki Siz gittiniz Ben artık huzurluyum diyor onlarsa Biz çok oyun kazandık Çok emek verdik diyor 2 taraf aynı şeyi konuşmuyor diyor Barış onlara emek vermediniz demiyor ki ama Barış da cevap olarak onlara ben emekten bahsetmiyorum siz gidince burada daha huzurlu olduğumu söylüyorum diye cevap verebilir Ama öyle cevap vermiyor diyor. Boş muhabbet yapıyorlar demek istiyor.
İyi geceler canımmmIyi geceler kizlar
Afiyet olsun canımBugünki Menüm:
Sabah:
-1 avuç fındık
-filtre kahve
Öğle:
-4 köfte
-Yeşil salata
Akşam:
-Sebze sote
Ara:
-4 gün kurusu
-2 tk fıstık ezmesi
Canım basınız sağolsun Allah sabir versin,rahmet eylesinKesinlikle bugün eşimin halasini kaybettik çok severim. 3 kez beyin ameliyatı gecirdi ama yenik düştü kansere. Geldim burda ara ara geyik yaptım oysa ağlamaktan başım çatlıyor
Pazar menü ve spor bildirimi yaptın mı canım?Bugünki Menüm:
Sabah:
-1 avuç fındık
-filtre kahve
Öğle:
-4 köfte
-Yeşil salata
Akşam:
-Sebze sote
Ara:
-4 gün kurusu
-2 tk fıstık ezmesi
Afiyet olsun canım benim ayaklarına sağlık adımlar muhteşemsara_28 Zipzip- Cordelia
14 e kadar cay-kahve
14: Et köfte, fırınlanmış sebze (brokoli, mantar, biber, domates) ve cacık
19.30: Tarhana çorbası ve marul salatası
20: Çay
Su 3 litre
Eki Görüntüle 3055546
Uuuuu ben de kıvrım seviyorumm kurşun döktür kızzz
Doğru cnm onlar sen sakat iken kendini paralayıp seni ödüle ulaştırınca iyiydi
Yani bi de aynı adadalar nolduonlar başka kıtaya mı geçti rahatladın
İyi geceler canımmm
Afiyet olsun canım
Tatlım teşekkür ederim. Gençken makyaj yapmadım hiç biraz da onun meyvesini yiyorum. Rimel severim bazen heveslenir sürerim sanki kirpiklerim de bir tır tasiyormuş gibi ağırlık olur hemen silerim sonra. Daha yaşın genç ne kadar az kimyasal kullanırsak kârdır. Allah iç huzuru versin mutlu olunca insanın gözlerine yüzüne ışık vuruyor. Hayata hep olumlu bakalım. İhtiyacımız olan bu.Aslında biz kendi kendimize mahvediyoruz cildimizi abla.ama en önemli şey genetik.senin cildinin neden böyle olduğu anlaşıldıuzun süre bende kına kullandım.herkes boya sanıyordu ve benim saçım da akma yapmıyordu.coook uzun zamandır boya yapmıyorum.iyice saçlarım beyazlasin o zaman bakarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?