Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kesinlikle bugün eşimin halasini kaybettik çok severim. 3 kez beyin ameliyatı gecirdi ama yenik düştü kansere. Geldim burda ara ara geyik yaptım oysa ağlamaktan başım çatlıyor
Başın sağ olsun bitanem. Mekanı cennet olsun. Çok üzüldüm insanın sevdiği bir yakınını kaybetmesi çok zor. Anılara sarılıyor insan. Ağlama onun yerine hep dua et daha iyi hissedersin. Sağlığın bozulur sen de annesin evlatlarının sana ihtiyacı var.

Evet ideal kilomdayim ama biraz basen var tabi bu genetik belim incelikten kopck kalça basen geniş
Uuuuu ben de kıvrım seviyorumm kurşun döktür kızzz

Doğru cnm onlar sen sakat iken kendini paralayıp seni ödüle ulaştırınca iyiydi
Yani bi de aynı adadalar noldu onlar başka kıtaya mı geçti rahatladın

Iyi geceler kizlar
İyi geceler canımmm

Afiyet olsun canım

Kesinlikle bugün eşimin halasini kaybettik çok severim. 3 kez beyin ameliyatı gecirdi ama yenik düştü kansere. Geldim burda ara ara geyik yaptım oysa ağlamaktan başım çatlıyor
Canım basınız sağolsun Allah sabir versin,rahmet eylesin

Zipzip- Cordelia sara_28 Elhan

Kahvaltı 09.00
1 h yumurta 2 zeytin
1 d peynir 1 d ekmek
domates salatalık biber

Öğle 14.30
6 kaşık kıymalı kinoalı kabak
3 kaşık makarna
Yarım kase yoğurt

Akşam 19.00
1 orta muz
1 yulafbar

Su 1,5 lt

Adım 5.503

Eklentiler

• 99CEC774-3384-4CD2-8D0D-6D0736815010.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 46
Tatlım teşekkür ederim. Gençken makyaj yapmadım hiç biraz da onun meyvesini yiyorum. Rimel severim bazen heveslenir sürerim sanki kirpiklerim de bir tır tasiyormuş gibi ağırlık olur hemen silerim sonra. Daha yaşın genç ne kadar az kimyasal kullanırsak kârdır. Allah iç huzuru versin mutlu olunca insanın gözlerine yüzüne ışık vuruyor. Hayata hep olumlu bakalım. İhtiyacımız olan bu. Olumsuzluklar bizi yıkamaz zaten kalıcı değiller. Her doğan gün bir umut taşıyor görmesini yaşamasını bilelim yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…