Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyi geceler. Bu ramazan motivasyon saglayamadim. Herkesin hayatinda olan inişler çıkışlar gibi bende yaşıyorum işte. Ama ramazan sonrasi için kendimi telkin etmeye başladim. Yarindan sonra en azindan bayrama kadar belirli bir duzende gitmeye calisicam.. ramazan sonrasi kurban bayramina kadar elimden geleni yapacağım

Dün yazliklari cikardim, geçen sene dapdar olup sokaga cikamayacak halde oldugum kiyafetler bu sene bosbol daralttirsammi napsam diye düşündüğüm halde. Bir de 42 bedene dusebilsem tadindan yenmicek
Bu mutluluk hepinize nasip olsun, her kilolu kadina nasip olsun

Eklentiler

• Screenshot_20220425-231428.webp
    45 KB · Görüntüleme: 40
Kinoali kabak tarifini verirsen sanki sevinirim gibi afiyet olsun kaymaklı balım

41 kere maşallah evet çok büyük gelmiş.

Yumuşatma kaldırılmadi tatlım. Bazı kelimelerde kullanılmaya devam ediyor.
hikâye
Hakkâri
mahkûm
sükûn
sükût
Kâzım
tezgâh
dergâh
Nigâr

Ayrıca tatlım
adem (yokluk) / âdem (insan)
adet (sayı) / âdet (gelenek, alışkanlık)
alem (bayrak) / âlem (dünya, evren)
aşık (eklem kemiği) / âşık (vurgun, tutkun)
hal (sebze, meyve vb. satılan yer) / hâl (durum, vaziyet)
hala (babanın kız kardeşi) / hâlâ (henüz)
nar (meyve) / nâr (ateş)
rahim (esirgeme) / rahîm (koruyan, acıyan)
şura (şu yer) / şûra (danışma kurulu)
hakim (hikmet sahibi) / hâkim (yargıç)

Yukarıdaki sözcüklerde de kullanım devam ediyor.
Son olarak eppeğim, çevremizden sıklıkla duyduğumuz düzeltme işareti kaldırıldı mı sorusuna kesinlikle hayır diyebiliriz.
Türk Dil Kurumu bu konuda kesin bir açıklama da yapmıştı. Kaldırıldığıyla ilgili yanlış düşünceleri bir kenara bırakalım ve en azından anlamsal bir karışıklığa mahal vermemek adına gerekli yerlerde düzeltme işaretini kullanmaya gayret edelim.
El atmam mi seve seve paylaşırım.

Ay ne güzel bilgilerrr

Gül
Evet kıyamam kuzuya
ayyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…