- 31 Temmuz 2020
- 20.460
- 60.422
- 598
Senin adın ne kuzumHoşbulduk Burcum
Ay evet yaa küçük ama kışkırtıcı bişey söylüyor ama Gökhan ın geçmişten çok yarası var hatırladı kuzumBenim sinirim bozulduGökhan bebişimi üzdü hikmet
Dolma yediler doydular.Survivırcılar koca bi buzdolabı yjmişken güç oyununun anlamı nedir ki
Survivor izlemeye baslayacagim yakindaSema tam bir drama queen değil mi ya
Yorumcuyken ah ne düşünceli kibar kadın diyordum
Dudaklarına dolgu yaptırmış sevemedim yaa. Aslında tatlı kadın ama bazen saçmalıyor maalesef. Yoksa onu tutardım.Sema tam bir drama queen değil mi ya
Yorumcuyken ah ne düşünceli kibar kadın diyordum
Biz anlatıyoruz canım hiç gerek yokSurvivor izlemeye baslayacagim yakinda
Dolma yediler doydular.
Duygusalken seviyorum ama tiyatro yaparken itici geliyorDudaklarına dolgu yaptırmış sevemedim yaa. Aslında tatlı kadın ama bazen saçmalıyor maalesef. Yoksa onu tutardım.
Son 2 yildir izlemiyorum daha once izlerdimBiz anlatıyoruz canım hiç gerek yok
Evet ideal kilomdayim ama biraz basen var tabi bu genetik belim incelikten kopck kalça basen genişİdeal kiloma gelmisin süper
Oyun kazandığımızda masa başında toplandigimizda Biz harika bir takımız böyle çok iyiyiz hepimiz çok güzel bir takımız diye konuşmadık mı diyor Barışa. Bir de Barış ama doğru söylüyor ama yanlış söylüyor Ama diyor ki Siz gittiniz Ben artık huzurluyum diyor onlarsa Biz çok oyun kazandık Çok emek verdik diyor 2 taraf aynı şeyi konuşmuyor diyor Barış onlara emek vermediniz demiyor ki ama Barış da cevap olarak onlara ben emekten bahsetmiyorum siz gidince burada daha huzurlu olduğumu söylüyorum diye cevap verebilir Ama öyle cevap vermiyor diyor. Boş muhabbet yapıyorlar demek istiyor.Başını izlemedim cnm ne diyor
Beni neden etiketlemiyorsun beni beniPazartesi
Saat 10.30 sütlü filtre kahve
Saat 12
3 tane fırında kabaklı mücver
Peynir
Zeytin
Saat 15.30
2 kaşık yoğurt
1 mücver
Saat 18.30
1 kase çorba
Biraz et döner
1 minik dilim ekmek
Çok az kabak çekirdeği
Spor
60 dk tenis
7.300 adım
Abur cubur bol bol çikolataNeler yedin
AA yokum diye yapmadım ama hemen yapayım canımminerva1988 c.tesi pazar spor bildirimi yaptın mi ?
İyi gecelerIyi geceler kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?