- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Uyuyolar benceMavi takim adimlar ne durumda
kuzum hastalandim bugun okula gidemedim dun biraz aksama dogru agirlastim oksuruk bogaz agrisi zaten halsizlik vardi ama dun aksmdan beri gozumu acamadim sardım başimi yatiyorum .. bise de yiyemedim dogru duzgun migdem bulaniyor
Bende mi uyusam.acabaUyuyolar bence
Geçmiş olsun canımkuzum hastalandim bugun okula gidemedim dun biraz aksama dogru agirlastim oksuruk bogaz agrisi zaten halsizlik vardi ama dun aksmdan beri gozumu acamadim sardım başimi yatiyorum .. bise de yiyemedim dogru duzgun migdem bulaniyor
Zipzip-
Cordelia
E Elif_Eylul
Gecmis olsun canimkuzum hastalandim bugun okula gidemedim dun biraz aksama dogru agirlastim oksuruk bogaz agrisi zaten halsizlik vardi ama dun aksmdan beri gozumu acamadim sardım başimi yatiyorum .. bise de yiyemedim dogru duzgun migdem bulaniyor
Zipzip-
Cordelia
E Elif_Eylul
sagol canımGeçmiş olsun canım
Ooo gene maşallah atmissin 10bin yetmiyo sizeBende mi uyusam.acaba
9000 adimdayim yeter mi desem bilemedim :)
Evet inceltiyor denenmiş sonuç alınmıştır benim bacaklarımı evdeyürüyüsle incelttim baya inceldi pantolon giymezdim simdi istedigim pantolonu giyiyorumEvde yürümek de inceltir mi bacakları
sagol kaptanimGecmis olsun canim
Attim attim da daha 6 bin varOoo gene maşallah atmissin 10bin yetmiyo size
Bende 7855teyim dışardaydım hep gözüme az geldiOoo gene maşallah atmissin 10bin yetmiyo size
Geçmiş olsun canım.sagol canım
Kızımla yürüyoruz yine 8 bin olmak üzereMavi takim adimlar ne durumda
SuperEvet inceltiyor denenmiş sonuç alınmıştır benim bacaklarımı evdeyürüyüsle incelttim baya inceldi pantolon giymezdim simdi istedigim pantolonu giyiyorum
Kim demiş sessiz sessiz ilerliyorlarUyuyolar bence
Masallah yaa ne guzel seninle yürüyorKızımla yürüyoruz yine 8 bin olmak üzere
geçmiş olsun gülüm covit 19 mu oldun allah korusun koku alıyor musunkuzum hastalandim bugun okula gidemedim dun biraz aksama dogru agirlastim oksuruk bogaz agrisi zaten halsizlik vardi ama dun aksmdan beri gozumu acamadim sardım başimi yatiyorum .. bise de yiyemedim dogru duzgun migdem bulaniyor
Zipzip-
Cordelia
E Elif_Eylul
sagol kuzmGeçmiş olsun canım.
değil mi sessiz atın çiftesi pek olur dememişler mavi takım kımıl kımıl harekettedir kesinKim demiş sessiz sessiz ilerliyorlar
yok abla covid degil halsizim sadce kokunalabiliyorum sukurgeçmiş olsun gülüm covit 19 mu oldun allah korusun koku alıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?