Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugün önce okul sonra cenaze sonra ev temizliği yemek iftar derken anca gelebildim. Çocuğu yatırdım, onun da yarına proje ödevi var koliden araba yapacakmışız amaaaaan
Yoğun geçmiş bizde öğlen defnettik . Eşime diyorum birimiz birimizi böyle bırakıp eve dönecek hayat sonunu bile bitmeyecek gibi yaşıyoruz işte

Tempus canım ben sana yazamadım. Çok şükür mutluluğu bulmuşsun öncelikle Allah mesut etsin.

Çocuklar konusunda tabi ki aksi bir durum düşünme, yüzde yüz sendeler inşallah. Umarım bu tatsızlık bir an önce biter Allah eski eşine merhamet ve akıl fikir versin canım. Bizi habersiz bırakma

Merhaba Zipzip- kaptanım daha önce cuma zayıflama grubundaydım baya zaman geçti şimdi burada olmak istiyorum bni de aranıza alır mısınız
Hosgeldin canim
En son hamilelik sebebiyle ayrılmıştır sanki oyle hatırlıyorum yanlista hatirliyor olabilirim
Nasilsin kac kilo aldin

Ben de seni sevmiştim ikizim çok üzüldüm okuduklarıma. Saf salak ne demek estağfurullah bence sen biraz da rahatsızlığının etkisiyle kendini dolduruyorsun. Çevrende seni anlamayan insanlar olabilir, onlardan mümkün olduğunca uzak dur. Bu grup için de inan ki herkes seni düşündüğü için yazıyor aksini düşünme.

Tedavi imkanın varsa mutlaka ol. Umutsuz olma sen herkesten değerlisin ikizim ben sana inanıyorum geçecek bu günler.

Kendini iyi hissedince dön aramıza özletme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…