Evet hareketleri vs çok kontrollü. Bazı platesciler var neredeyse kaldır damacanayı indir damacanayı modunda
Yoğun geçmiş bizde öğlen defnettik . Eşime diyorum birimiz birimizi böyle bırakıp eve dönecek hayat sonunu bile bitmeyecek gibi yaşıyoruz işteBugün önce okul sonra cenaze sonra ev temizliği yemek iftar derken anca gelebildim. Çocuğu yatırdım, onun da yarına proje ödevi var koliden araba yapacakmışız amaaaaan
Hoşgeldin canımMerhabaZipzip- kaptanım daha önce cuma zayıflama grubundaydım baya zaman geçti şimdi burada olmak istiyorum bni de aranıza alır mısınız
Ürünleri çok takip edemiyorum şimdi yeni kedicik var onu gördüm bu ara zaten yapmadığım için bakmiyorumdaBen o kadının önerdiği ürünlere de güveniyorum. Ne bileyim çok doğal ve içten geliyor
Hoşbuldum canımHoşgeldin canım
Ayyy Allah gecinden versin eppekimYoğun geçmiş bizde öğlen defnettik . Eşime diyorum birimiz birimizi böyle bırakıp eve dönecek hayat sonunu bile bitmeyecek gibi yaşıyoruz işte
Ürünleri çok takip edemiyorum şimdi yeni kedicik var onu gördüm bu ara zaten yapmadığım için bakmiyorumda
Amin canım hepimiz için çoluk çocuğumuzu ardımızda küçük yaşta bırakmayalım. Acılarını da yaşamayalımAyyy Allah gecinden versin eppekim
Ramazan bitince başlayacağım canim birlikte cuf cuflayalim miİnşallah en yakın zamanda ikimiz de başlarız ben de uzun zamandır boşladım
Allah rahmet eylesin canımYoğun geçmiş bizde öğlen defnettik . Eşime diyorum birimiz birimizi böyle bırakıp eve dönecek hayat sonunu bile bitmeyecek gibi yaşıyoruz işte
Sağol canimcimAllah rahmet eylesin canım
Hosgeldin canimMerhabaZipzip- kaptanım daha önce cuma zayıflama grubundaydım baya zaman geçti şimdi burada olmak istiyorum bni de aranıza alır mısınız
Benide alin aranizaRamazan bitince başlayacağım canim birlikte cuf cuflayalim mi
Ben de seni sevmiştim ikizim çok üzüldüm okuduklarıma. Saf salak ne demek estağfurullah bence sen biraz da rahatsızlığının etkisiyle kendini dolduruyorsun. Çevrende seni anlamayan insanlar olabilir, onlardan mümkün olduğunca uzak dur. Bu grup için de inan ki herkes seni düşündüğü için yazıyor aksini düşünme.Canım ikizim, senin bildirimine tıkladım. Bi Sürü bildirim ama Hiç halim yok.moral olur diye sana tıkladım. Kimse yle konuşmak istemiyorum. Biraz yoğun olunca işler, panik ve stres yaptım ve ufacık şeyleri takan takıntılı bir insanım. Onlar küçük küçük birikip patlıyor. Halbuki sağlığım sihatim yerinde. Sevdiklerim yanımda. Borcum harcım yok. İşte Kısa sürdü ama kendimi kontrol altına alamadım. Ne Zaman biseyi biraz düşünsem....Yıllardır var ama inanır mısın senede iki üç kez oluyordu, şimdi ayda bire düştü panik anı. Kalbim hizli hızlı çarptı ve kontrol altına alamadım. Ağzım kesildi bıçak gibi. kurudu.Herkes salak görüyor, şakayla karışık dalga geçiyor. Konu bu diil ama sinirleniyorum. Bugün marketten avokado alacaktım, BBM ugrasma öyle şeylerle, fasafiso der diye alamadim. Hani her meyvede vitamin var yaaa....Laf duyacak zerre halim yok. Bu hastalığı yenmek çok zor ve çok gerginim. Cok korkuyorum.tamamen yeneni görmedim. Geçen gün işyerinde espiri yapıyorduk, dozunu kaçırdım, arkadaş diyor ki burası kreş diil . Ben naaptim, çok kırıcı oluyorsun diyip wcye gittim, anlıyorlar ağladığımi.sorsan seni çok seviyoruz, iyiliğin için. Böyle iyilik olmasın, sevmeyin beni ya, şaklaban gibi. İnsanım ben ya insan. Benim çocuksu,naif olmam kimseye böyle davranma hakkı vermiyor. Bıktım şu salak bozadan.saf Bozadan
Bıktım böyle yaşamaktan.Burada bile , sarı takıma girdim hayatımda bir kez, menü yine de bildirsem daha iyiymiş. Nasıl olsa salak boza,her yerde salaktir. Nedense bı ben. Çünkü salagim diyorum ya. Bakıyorum kaç kişi adım tamamlamamış , yazıp geçiyor. En iyisi de bu cidden. Ben tamamlamadigimda gece tamamlamam isteniyor. Çikolata yiyorum,sanki yemeyip 2 kilomu vericem. Kâbus gördüm diye upuzun mesaj atıyorum, biraz az kilo vericem, sağlığım önemli diyip,açıklamalarla menü yazıyorum,hâlâ, "sen naaptin"... böyle yemesen iyi vb. Ya mazeret bildirdim mazeret.Cidden tüm samimiyetimle söylüyorum. Salak her yerde salaktir .bunlara izin veren istemeden de olsa benim. Umudum çok çok az ama tedavi gorucem. (Seni sevmiştim ikizim) Hoşçakalın
2 hafta deneme süresi var amaBenide alin araniza
Spor yapmam lazim bacaklarim cok kalin geldi bugun gözüme
Platesle incelelim kaptanım bayramdan sonra başlayalımBenide alin araniza
Spor yapmam lazim bacaklarim cok kalin geldi bugun gözüme
Amin kaptanımAmin canım hepimiz için çoluk çocuğumuzu ardımızda küçük yaşta bırakmayalım. Acılarını da yaşamayalım
Ben de bayram sonrası başlayacağım. Cufcuflayalim oleeeyyyRamazan bitince başlayacağım canim birlikte cuf cuflayalim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?