Allah senin iyiliğini versin deli kız o bile ödem yapıyor heeeSıcaklıkta etkiliyor gel kulağına birsey diyeceğim ( ben perşembeleri eşime yasak getirdim o bile bende ödem yapıyor)
Canım uykusuzluk çok etkiliyor yoksa açlık susuzluga karşı canavar gibiyiz. Az kaldı bir hafta sonra biyolojik saatimiz düzene girer.D vitamini alıyorum. en son ocakta tahlil oldum. ferritin biraz düşmüştü. oruç da etkiledi beni ama. sahura kalkmak zorluyor. işe gidince uyuyamıyorum. yorgunluk da var.
Allah senin iyiliğini versin deli kız o bile ödem yapıyor heee
Bayram tatili mi tatlım...Teşekkür ederim canım
inşallah cnm
Vayyyy
Başlaa
Kadıköy my love
Cnm çok adım yok bugün yol geldikama 5 bin yaparım
Sen nasılsın
Yok cnm cuma döncezBayram tatili mi tatlım...
Edit bu tel kendisi yorum yapıyor cok yedin değil yedikHavalar serin olunca çok yedin bu sene daha sıcakta bu kadar yenmiyordu suya yükleniyorduk
Sağol prenses, rahatsızlığı yokmuş ya bir anda kalp krizi geçirmiş.Allah rahmet eylesin aniden mi kalp krizi geçirdi herhangi bir kalp rahatsızlığı var mıydı
Allah korusun canım ben de geçen haftalarda çok çarpıntı yaşadım. Biz de bugün okulda aynı şeyi konuştuk aşı sebebiyle mi acaba diyeAh fesangcım çok geçmiş olsun ne kadar üzücü küçük çocukları varmış nirde
Yalnız aşıdan veya covidden sonra kalp çarpıntısı olan çok insan var. Hatta bende de var aşırı kalp çarpıntısı. İnan dün bir ara herhalde kalp krizi geçiriyorum dedim. Neden böyle bilmiyorum. Ekg de bir şey çıkmadı. Ama herkesten duyuyorum bu çarpıntı olayını.
Allah geri kalanlara sabır versin yavrularına da…Başınız sağolsun…
Olmuş canım doktordu zaten rahmetliAllah rahmet eylesinçok üzücü canım aşı olmuş mu merak ettim?
Yav üstümden kamyon geçmiş gibi. Bugün camide alt tarafı yarım saat güneş altında kaldım ama çok sarstı yahu cidden yaşlanıyorum. Sen nasılsın kaptanım?
Güneş çarpmıştı canim yarım saat deme tam etlielnilen mevsimler dinlen canim ayran icseydin iyi gelirdiYav üstümden kamyon geçmiş gibi. Bugün camide alt tarafı yarım saat güneş altında kaldım ama çok sarstı yahu cidden yaşlanıyorum. Sen nasılsın kaptanım?
Hangi burcu hoca kaptanım? Tuncokburcu mu?Ramazan bitsin bende basen için başlayacağım. Sadece yürüyüş yetmiyor. Burcu hocayı takip ediyordum başlarım gene ona
Evet canımHangi burcu hoca kaptanım? Tuncokburcu mu?
Vallahi hiç aklıma gelmedi kaptanım. Bu gece inşallah güzelce uyursam geçerGüneş çarpmıştı canim yarım saat deme tam etlielnilen mevsimler dinlen canim ayran icseydin iyi gelirdi
Ayyyyy ben de bir tek onu izliyorum çok güveniyorum o kadınaEvet canım
Evet hareketleri vs çok kontrollü. Bazı platesciler var neredeyse kaldır damacanayı indir damacanayı modundaAyyyyy ben de bir tek onu izliyorum çok güveniyorum o kadına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?