Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

D vitamini alıyorum. en son ocakta tahlil oldum. ferritin biraz düşmüştü. oruç da etkiledi beni ama. sahura kalkmak zorluyor. işe gidince uyuyamıyorum. yorgunluk da var.
Canım uykusuzluk çok etkiliyor yoksa açlık susuzluga karşı canavar gibiyiz. Az kaldı bir hafta sonra biyolojik saatimiz düzene girer.

Allah rahmet eylesin aniden mi kalp krizi geçirdi herhangi bir kalp rahatsızlığı var mıydı
Sağol prenses, rahatsızlığı yokmuş ya bir anda kalp krizi geçirmiş.

Kadını babası bulmuş babası kadın çalışırken çocuklara bakmak için eve geliyor, büyük çocuk dedesine annem uyanmiyor demiş.. adam içeri bir giriyor kızının cansız bedeni..

Allah korusun canım ben de geçen haftalarda çok çarpıntı yaşadım. Biz de bugün okulda aynı şeyi konuştuk aşı sebebiyle mi acaba diye

Yav üstümden kamyon geçmiş gibi. Bugün camide alt tarafı yarım saat güneş altında kaldım ama çok sarstı yahu cidden yaşlanıyorum. Sen nasılsın kaptanım?
Güneş çarpmıştı canim yarım saat deme tam etlielnilen mevsimler dinlen canim ayran icseydin iyi gelirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…