Yürüyüş yapınca elim ayağım şişip ödem oluyorum ben sizde de oluyormu böyle bir şeyRamazan bitsin bende basen için başlayacağım. Sadece yürüyüş yetmiyor. Burcu hocayı takip ediyordum başlarım gene ona
Bende 3 doz aşı oldum ve aşıdan sonra başladı geçmek bilmeyen baş ağrılarım malesefKimle konuşsam panikatak olduğumdan şüpheleniyorum diyor. Kesinlikle panikatak olmam için bir sebep yok ve asla o kıvama gelecek durumda da değilim. Hepimizin kendince sıkıntıları elbette var ama hayır bende panikatak yaratacak bir durum yok ve bu zamana kadar da hiç yaşamadım böyle bir şeyi. Kesinlikle aşıdan sonra başladı çarpıntım. Ama 3. Aşıdan sonra, bunu da belirteyim…
Gün içinde oluyor canim bu sene tam tersi yürüyüp eve gelince 300g inmiş oluyorum hatta. Sabah saatlerinde yürüyorum çünküYürüyüş yapınca elim ayağım şişip ödem oluyorum ben sizde de oluyormu böyle bir şey
Sonunda bitti pandemicik yarın çocuklar okulda maskesiz ne yapacaklar bakalimPanik atak değil benim ki yaygın anksiyete pandemiden dolayı yaygınlaşan ve çoğalan bir çeşit rahatsızlık .
valla yedimŞimdi aa bide mi yedin desek suçlu mu oluruz
Allah yardımcın olsun canımVelayet bende evet, babaları sadece evlendim diye almak istiyor. Amacı beni üzmek yani :)
Benim çocuklarım da benden yana gibi duruyor çok üstelemiyorum :) kızım 11 oğlum 7 yaşında canım.
Kuzum 3 sene oldu boşanalıevlendiğimi duyduğu an açtı davayı. :))
Anlıyorum. Bu hepimizde vardır haklısın. Pandemide hepimiz kendimizi tanıyamadığımız başka bir hal aldık.Panik atak değil benim ki yaygın anksiyete pandemiden dolayı yaygınlaşan ve çoğalan bir çeşit rahatsızlık .
Geçmiş olsun canım Anksiyete panik atakla karıştırılıyor canım malesef ama farklı rahatsızlıklar her ikiside pandemi akıl ve ruh sağlığımızı çok kötü etkiledi hepimizin öyle yada böyle çok kötü etkilendik hepimizPanik atak değil benim ki yaygın anksiyete pandemiden dolayı yaygınlaşan ve çoğalan bir çeşit rahatsızlık .
Çoğumuzun var kaptanlar da ramazandan dolayi ses etmiyor bence . Yoksa bu kadar tatlı hamur ipimizi çekmişlerdivalla yedimben, benim sevdiğim güzel bir yemek yapacak zannettim. süpriz dedi söylemedi. hiç hamur işi olacağını düşünmemiştim. çok güzeldi ama
valla ben vuslata bayramdan sonra ericem öyle görünüyormenüler iyice dağıldı da dağıldı farkındayım
Olurmu öyle şey insan bazen hiç tanımadığı birine dertlerini anlatınca iyi hissediyor bunun içinde en güzel yer burası burada birbirimizi gerçekte hiç tanımasakta birbirimizin dertleriyle üzülüp mutluluklarıyla sevindiğimiz tuhaf ama çok güzel bir yer bu yüzden kendi adıma hakkım varsa helal olsun
ahajhahahah şuan yerin en dibindeyimTempus en son kaç kilo ile ayrılmıştın burdan ben yoktum senin olduğun son dönemde. Verdiklerini koruyabildin mi? Bir ara ben varken ne güzel zayıflamıştın o azmini unutmuyorum süper spor yapıyordun
Şimdi diyet yapacak mısın?
Ramazan isin icine girince ses etmedimÇoğumuzun var kaptanlar da ramazandan dolayi ses etmiyor bence . Yoksa bu kadar tatlı hamur ipimizi çekmişlerdi
HazmedememistirVelayet bende evet, babaları sadece evlendim diye almak istiyor. Amacı beni üzmek yani :)
Benim çocuklarım da benden yana gibi duruyor çok üstelemiyorum :) kızım 11 oğlum 7 yaşında canım.
Kuzum 3 sene oldu boşanalıevlendiğimi duyduğu an açtı davayı. :))
Hmmmm ben genelde akşam saatlerinde yürüyorum belki ondandırGün içinde oluyor canim bu sene tam tersi yürüyüp eve gelince 300g inmiş oluyorum hatta. Sabah saatlerinde yürüyorum çünkü
Geçmiş olsun canım, dikkat et bakalım ne zaman oluyor, yorgunluk, stres gibi etkenler var mıAh fesangcım çok geçmiş olsun ne kadar üzücü küçük çocukları varmış nirde
Yalnız aşıdan veya covidden sonra kalp çarpıntısı olan çok insan var. Hatta bende de var aşırı kalp çarpıntısı. İnan dün bir ara herhalde kalp krizi geçiriyorum dedim. Neden böyle bilmiyorum. Ekg de bir şey çıkmadı. Ama herkesten duyuyorum bu çarpıntı olayını.
Allah geri kalanlara sabır versin yavrularına da…Başınız sağolsun…
Ben daha önce 5. Takımdaydım valla gayet birbirimize tatlı tatlı kızıyorduk sopayı gösteriyorduk şunu fazla kaçırmışsın, bunu yememelisin diye.Bende senin gibi düşünüyorum bu konuda menü yazmaktaki amaçda bu olmalı aslında yoksa sadece afiyet olsun deyip geçmek önemli değil yediğimiz içtiğimiz şeylerin hangisi neden yanlış doğrusunu nasıl yapabiliriz diye konuşup yazılsa ben çok memnun olurum bunu yazan benim iyiliğimi istiyordur diye düşünüp mutlu olurum yoksa isteyen istediğini yer kime ne ama buradaki amaç birbirimize destek olup kilo vermeyi sağlamaksa eleştiriye açık olmak lazım
Sıcaklıkta etkiliyor gel kulağına birsey diyeceğim ( ben perşembeleri eşime yasak getirdim o bile bende ödem yapıyorHmmmm ben genelde akşam saatlerinde yürüyorum belki ondandır
tabi canım hamurişleri, tatlılar havada uçuşuyor. menüler diyet menüsü değil o bir gerçekÇoğumuzun var kaptanlar da ramazandan dolayi ses etmiyor bence . Yoksa bu kadar tatlı hamur ipimizi çekmişlerdi
Aslında hiç yok. Çok enteresan özellikle akşamları oluyor nedenseGeçmiş olsun canım, dikkat et bakalım ne zaman oluyor, yorgunluk, stres gibi etkenler var mı
Havalar serin olunca çok yedin bu sene daha sıcakta bu kadar yenmiyordu suya yükleniyorduktabi canım hamurişleri, tatlılar havada uçuşuyor. menüler diyet menüsü değil o bir gerçek
Aynen bende öyle dedim zaten buraya gelirken döve döve zayıflatın beniValla ben şahsen eleştirilmek isterim ki kendime geleyim. Birileri nirilerini sarsmalı sen kafana takma Northcum
Hazmedememistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?