Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bende 3 doz aşı oldum ve aşıdan sonra başladı geçmek bilmeyen baş ağrılarım malesef

Şimdi aa bide mi yedin desek suçlu mu oluruz
valla yedim ben, benim sevdiğim güzel bir yemek yapacak zannettim. süpriz dedi söylemedi. hiç hamur işi olacağını düşünmemiştim. çok güzeldi ama
valla ben vuslata bayramdan sonra ericem öyle görünüyor menüler iyice dağıldı da dağıldı farkındayım

Allah yardımcın olsun canım

Panik atak değil benim ki yaygın anksiyete pandemiden dolayı yaygınlaşan ve çoğalan bir çeşit rahatsızlık .
Geçmiş olsun canım Anksiyete panik atakla karıştırılıyor canım malesef ama farklı rahatsızlıklar her ikiside pandemi akıl ve ruh sağlığımızı çok kötü etkiledi hepimizin öyle yada böyle çok kötü etkilendik hepimiz

Çoğumuzun var kaptanlar da ramazandan dolayi ses etmiyor bence . Yoksa bu kadar tatlı hamur ipimizi çekmişlerdi

ahajhahahah şuan yerin en dibindeyim 67-68 civarıydı mezun olduğumda sanırım şuan bilemezsin nasıl kilo aldım yarın sabah ümidim 8 li rakamları görmek

Bugün komşum bana 70 kilo musun dedi yok dedim daha çok ay valla göstermiyosun diyor ya

Hazmedememistir

Geçmiş olsun canım, dikkat et bakalım ne zaman oluyor, yorgunluk, stres gibi etkenler var mı

Ben daha önce 5. Takımdaydım valla gayet birbirimize tatlı tatlı kızıyorduk sopayı gösteriyorduk şunu fazla kaçırmışsın, bunu yememelisin diye. İşi sıkı tutmadıktan sonra kilo vermek kolay iş değil ki. O küçük zannettiğimiz kaçamaklar yüzünden ilerleyemiyoruz uzuuunnn süre yerimizde sayıp demoralize olup bırakmaya meyilli hale geliyoruz. Sonra yine başa…. Sürekli bir kısır döngü. Biz hiçbirimiz birbirimize alınmıyorduk, küsmüyorduk. Çünkü bir amacımız var, hepimizin ortak amacı kilo vermek ve birbirimizin iyiliği için kızdığımızı hepimiz biliyoruz. Burada önemli olan iyi niyet ve tabii saygıyı koruyarak devam etmek…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…